Marvin Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 1 hour ago, Sprivel said: Bosko je medju prvima na listi 🙂 1 4
RatzenStadt Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) Jel vodja najavio danas kakvu KZS? Nije dugo, a meni u ovom rezimu rada i funkcionisanja fali malo smejanja i lucenja hormona srece. EDIT: EVO GA JEBOTE U NOVOM PAZARU PRICA O PLANOVIMA ZA IZGRADNJU AUTOPUTEVA KOJI CE SPOJITI TAJ GRAD SA BEOGRADOM I SARAJEVOM. KAKVA KORONA KAKVE PICKE MATERINE?!? Edited April 6, 2020 by RatzenStadt 1 1
mare80 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Gde da se ne setim,keva me tukla ko vola kad se isflekam sa njim... 😄 Teze se skidao od farbe... 😄 3 7
RatzenStadt Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 2 minutes ago, ZiS said: Au brate...gde se stepa seti...teske droge 😁 Znas kad sam pao na dupe kad sam ovu hemudzu video pre neki dan u Mikromarketu. Ladno se jos uvek proizvodi (ocigledno i kupuje)
Tamburinjo Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Moj drug u srednjoj skoli usmrkao Step sok. Istina ziva. 1
deez nuts. Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Smrko je dop, a vama pricao da je step sok. 3 2 9
ciao Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Moram da odam priznanje za ovaj topik tj ucesnike - na svu muku kad dodjem ovde i pocnem da gledam tako se lepo nasmejem 7
Tomiprunet Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 3 hours ago, ZiS said: Au brate...gde se stepa seti...teske droge 😁 Ko se seca fla-vor-aid-a? mmm to su bili sokovi. Secam se nekog zelenog, uvek smo pili kad odemo kod bake. Ne znam od cega je bio, ali najbolji mi je bio. 1
Clash Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 4 minutes ago, I, Ja Sam Laki said: Ko se seca fla-vor-aid-a? mmm to su bili sokovi. Secam se nekog zelenog, uvek smo pili kad odemo kod bake. Ne znam od cega je bio, ali najbolji mi je bio. Od Step soka 5
Recommended Posts