alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Je l' Iga putuje sa psihologom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 (edited) Edited June 8, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Author Share Posted June 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 (edited) Edited June 9, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nije samo Fed problem, Halep igra u Nemackoj nedelju pred Wimbledon, Berlin se igra u istoj nedelji kad i Hale, a tamo je jaka zenska postava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 ne znam da li ce Simona uopste igrati Berlin (nesto mi u glavi da se povukla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ne igra Berlin, igra Bad Homburg, on je u nedelji pred W, a u Nemackoj je Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Nego, Simona se vec vakcinisaa, za nju definitivno ne bi trebalo da vaze ova pravila o izolaciji (koliko ja znam, mada mozda su u UK "posebni", kao i obicno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Pa i Federer se vakcinisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 (edited) ali je li primio obe doze? On je tek skoro to objavio (pretpostavljam za 1. dozu), Simona je to uradila jos negde u martu (1. doza Fajzera). Edited June 9, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 On je rekao da se vakcinisao, nije precizirao da li je 1. ili 2.doza, ali ja nekako verujem da je sve odradio, da nece sigurno da prima 2.dozu kad pocne sezona na travi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Jedan od motiva za vakcinaciju je sigurno i da se smanje te neprijatne obaveze zbog mera na turnirima. Valjda je vreme već da počnu da uvode neke olakšice za vakcinisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 18 minutes ago, Boxy said: On je rekao da se vakcinisao, nije precizirao da li je 1. ili 2.doza, ali ja nekako verujem da je sve odradio, da nece sigurno da prima 2.dozu kad pocne sezona na travi. pitanje je kako stoje stvari s vakcinacijom u Svajcarskoj. Simona je primila vakcinu "preko reda", tj. ne na osnovu ugrozenosti, vec zato sto je Olimpijac (a pre starijih, bolesnih, onih koji su vise izlozeni virusu zbog posla itd.). Kod nas to nije moglo (ja mislim da jos uvek ne moze, ali nisam ispratila sta se desava u poslednjih 7 dana). Ne znam kako su regulisali u Svajcarskoj. Ni jedna od EU (+ Svajcarska) zemalja ne dobija vise vakcina od druge (% u odnosu na populaciju), nije kao u Srbiji da je dosta stiglo kineskih vakcina. Jos uvek ima mnogo vise onih koji bi da se vakcinisu od raspolozivih vakcina. Tako da je morao na naki nacin da "preskoci red" poput Simone, a i tu ne verujem da je to mogao odavno da uradi, vec relativno skoro. Dalje, kod nas se Fajzer daje na 6 sedmica. Ja verujem da je u doba kad se Simona vakcinisala to bilo na 3 sedmice. Sto ce reci - ko zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Fajzer se kod nas daje na 3 nedelje, jedino se AZ daje na 12 nedelja. A vec sam pricala, Fed zna Gejca, nabavio je on vakcinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Dali su mu preko reda al je morao za uzvrat da snimi onu reklamu sa De Nirom Kod nas Fajzer na 6 nedelja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 1 minute ago, Milica said: Dali su mu preko reda al je morao za uzvrat da snimi onu reklamu sa De Nirom jao, jeste, ona reklama je ocajna, morali su nesto dobro da mu daju zauzvrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Zapad nema vakcine, pa stedi, daje na 6 nedelja da bi imali vise vremena da nabave 2.dozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 13 minutes ago, wwww said: morali su nesto dobro da mu daju zauzvrat. Pa kako, dobijes vakcinu preko reda i posle nesto lepo da ti daju? Morali su nekom mukom da ga muce Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 E da, nikako da pitam ovde. Negde na ig sam video aber da su grcki bog i Rozga u vezi. Ima li istine? Veliki rispekat ako je tacno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Tsitsipas i Jelena Rozga su navodno u vezi ako sam te dobro razumio?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Tako procitah negde. Ne verujem, ali da proverim ovde jer znam da ima ljudi koji mnogo vise prate off the court igru 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts