Jump to content

Izvan i iza turnira


wwww

Recommended Posts

A Eva onako izdajnicki prijavila sta ovaj prica. :wink2:

A na stranu to sto senior ometa protivnika pred udarac. Medvedev je rekao da je ovaj nesto dobacivao neposredno pred Danilov ritern. A to je jos par drugih igraca takodje reklo ranije, cini mi se i Krajinovic.

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

sigurno da postoji nacin da se neko izbaci iz boksa ako pravi nered, ali ne verujem da sudija zbog pricanja moze da odstrani trenera igraca. na sudiji je da preko opomena koje igrac dobija utice na trenera da "smanji dozivljaj", a ako ovaj sam nije u stanju da prepozna da za njegovog igraca to nije dobro - sta da se radi. ostalo je na igracu za regulise ponasanje svojih "zaposlenih".  igac moze da mu da otkaz (jer mu ugrozava uspeh na turniru i izaziva kazne) ili da mu uzme akreditaciju (bez nje ovaj ne moze da udje na stadion).

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Milica said:

Zar nije skoro bio izbacen tata Camile Giorgi? 

da, ali zato sto se sudija osecala nesigurno (ne znam da li joj je mozda bio uputio i neke pretnje), ne zato sto je dobacivao savete Kamili.

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, kriv i dužan said:


Ni meni ga nije žao iako sam baš navijao za njega. Nakon svega viđenog u meču bilo bi nezasluženo da je dobio.

 

Bold je glavni razlog zašto me uopće nije “dotakao” njegov monolog (kojega nisam doduše ni slušao nego shvatio o čemu je riječ na osnovu pisanja ovdje), možda u nekoj drugoj situaciji i bi.

 

Valjda je ovo prava tema/mesto: recimo, meni bi makar malo više legao tupav završetak GoTa, da nisam pre zadnje sezone i između svake epizode pratio komentare, moguće leakove, kontraverze, blabla, šta već.

 

Sad vidim da isto radim i u neskriptovanom nizu teniskih događaja, mislim dolazim u iskušenje da pogledam intervju Jelene Đoković, pa se onda zapitam što bih ja to radio, čemu sve to?

 

Bolje da doplatim sitne pare pa da uzNem Sport klub na Eonu i da gledam Kordobu i Monpelje, zar ne?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  

17 minutes ago, alcesta said:

Kako nemaš SK na Eonu? Ili misliš na prošireni paket?

 

Ovde, u Srbiji, ima tzv Eon porodični paket, samo preko neta, N1 i Nova s (i još neki kanali).

 

Moraću da sačekam do kraj meseca pa onda duzmem/dodam SK, to je poseban paket.

 

Inače, pogledao sam Jelenin intervju (jbg, nisam izdržao, aj da vidim i nju šta če da kaže) i sad mi je dosta jasnije, a naročito: Noksica budalica se neće vakcinisati sam od sebe, jbg, šta da se radi...

 

Link to comment
Share on other sites

FKdDMMVWYAcIP_2?format=jpg&name=large

 

 

 

ovo je ujedno i objasnjenje (bar deo) toga zasto Anu i Safina nisu pljuvali. mada je i Ana primila svoj "deo" podsmevanja i nipodastavanja: oko proslave poena, oko problema s servisom, oko problema da ostane u vrhu posle osvajanja RG i dolaska na #1, "VIP" statusa i slicno. nije bas da su je mazili, samo sto veoma brzo nije bila opasnost za raznorazne druge favorite fanova...

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...