Helena Posted November 21 Posted November 21 Deluje spontana fotka, nikakva pr nameštaljka Mušema je pobedila.
DameTime Posted November 22 Posted November 22 On 11/21/2025 at 9:25 AM, NMX said: Ma jel ovo Karlito došao kod babe u Donji Vakuf i ima mušemu na stolu Došla da okačim, ali tvoj algoritam brži Ja bre mušemu imam i danas, kako u stanu u kom živim, tako i u selu 1
NMX Posted November 22 Posted November 22 37 minutes ago, DameTime said: Došla da okačim, ali tvoj algoritam brži Ja bre mušemu imam i danas, kako u stanu u kom živim, tako i u selu Meni je pobeda ovaj Roland Garros pehar na tipa ikea ormaru 😍 2
Barker Posted November 23 Posted November 23 Bila bi jos bolja slika da je bez patika i sa "krompirom" na jednom palcu 😁
Boxy Posted Wednesday at 11:47 AM Posted Wednesday at 11:47 AM Vidim da su je razapeli zbog ovog komentara, sto mi je bas suludo
Mina D. Harker Posted Wednesday at 04:21 PM Posted Wednesday at 04:21 PM 4 hours ago, Boxy said: Vidim da su je razapeli zbog ovog komentara, sto mi je bas suludo Očekivano. Baš sam pogledala intervju, Nik se složio s njom, pa me zanima jesu li i njega razapeli...
Elias Posted Thursday at 05:27 PM Posted Thursday at 05:27 PM Gazeta proglasila Muzetija za Italijanskog sportista godine. 😄 1 3
Helena Posted yesterday at 12:10 AM Posted yesterday at 12:10 AM Kako to ide, čitaoci glasaju ili novinari dodeljuju? Sineru su jako zamerili neigranje DC.
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Na stranu to, koliko su oni sportski propali kad im jesu objektivno teniseri svetla tacka. Nemaju nijednu fudbalsku i kosarkasku zvezdu vise, a i odbojkaske nisu toliko svetle, toga su imali na izvoz ranije.
Recommended Posts