Jump to content

Tenis u doba Korone

gggggggg

Recommended Posts

valjda je nije bilo na spisku u nekom dokumentu (predlogu dokumenta?) za definisanje labavijih mera za vakcinisane. a i nije registrovana ni u EU ni u USA (a valjda se samo to racuna :wink2: )

doduse, ako je WHO prizna onda ATP nema razloga da je ne prizna.

Ne znam sta ce Japanci resiti za OI.

Edited by wwww

Ja mislim da to ne mora da ima veze - vakcine koje nisu priznate u EU naprimer - to znaci da se nece davati te vakcine u EU , ne znaci da nece priznavati one koji su se vakcinisali datom vakcinom

Edited by ciao

Ja mislim da to ne mora da ima veze - vakcine koje nisu priznate u EU naprimer - to znaci da se nece davati te vakcine u EU , ne znaci da nece priznavati one koji su se vakcinisali datom vakcinom
To upravo to znaci, Grci posebno priznaju kinesku i rusku zbog turizma, inace EU ne priznaje i svako ko putuje mora da ima negativan PCR, nista mu ne znaci potvrda ako se vakcinisao kineskom tj.ruskom.

Za sada ne znaci ni ako se vakcinisao Pfizerom ni bilo kojom drugom vakcinom, to ce poceti da bude aktuelno u EU od juna koliko ja znam

A niko ne pominje ove ili one vakcine, za sada samo kazu d anije fer praviti privilegije za vakcinisane obzirom da svi koji zele d abudu vakcinisani za sada nemaju priliku da budu vakcinisiani.

Edited by ciao

Pa u suštini ako u EU ne priznaju da je neka vakcina dobra to znači da ne mogu ni da puste nekog ko se njom vakcinisao da uđe bez testa i da širi virus okolo, jer po njima te vakcine ne deluju pa ti je isto kao da i nisi vakcinisan ako si dobio neku od njih.

Srbija je sa milion vakcina podmirila otprilike ljude koji hoce da se vakcinisu, za evropu treba stotine miliona doza vakcina koje za sada jos uvek nisu spremne

3 minutes ago, alcesta said:

Pa u suštini ako u EU ne priznaju da je neka vakcina dobra to znači da ne mogu ni da puste nekog ko se njom vakcinisao da uđe bez testa i da širi virus okolo, jer po njima te vakcine ne deluju pa ti je isto kao da i nisi vakcinisan ako si dobio neku od njih.

Ja ne mislim da to znaci to; EU bira koje ce vakcine da uveze, kupi i daje, to moze da bude iz raznih razloga, znaci ko je primio naprimer Pfizera treba plus da primi i Sputnjik da bi igao u Rusiji a posto rusi nece mozda da priznaju druge vakcine jer im ne trebaju, ili kinezi nece da priznaju AZ, to moze da bude vrlo gadno, pa nece ljudi da primaju pet vakcina da bi putovali po svetu .

Videcemo ali meni to nije logicno

Edited by ciao
  • Like 2

5 minutes ago, alcesta said:

EU "priznaje" one vakcine koje im je EMA preporucila da prizna, a ovi preporuce one vakcine koje su predale dokumentaciju i zatrazile priznanje pa ih ovi pozitivno evaluirali. Kinezi jos uvek nisu zatrazili priznanje u EU. Cini mi se da u UK Moderna nije registrovana (mozda ni J&J), a u USA valjda AZ jos nije dobila dozvolu.

A ovo je nesto sto je WTA smislio:

Ex6nsedW8AE5fNi?format=jpg&name=medium

zanimljivo da se pozivaju na WHO i CDC (americku agenciju).

Edited by wwww

Srbija je sa milion vakcina podmirila otprilike ljude koji hoce da se vakcinisu, za evropu treba stotine miliona doza vakcina koje za sada jos uvek nisu spremne
Ja ne mislim da to znaci to; EU bira koje ce vakcine da uveze, kupi i daje, to moze da bude iz raznih razloga, znaci ko je primio naprimer Pfizera treba plus da primi i Sputnjik da bi igao u Rusiji a posto rusi nece mozda da priznaju druge vakcine jer im ne trebaju, ili kinezi nece da priznaju AZ, to moze da bude vrlo gadno, pa nece ljudi da primaju pet vakcina da bi putovali po svetu .
Videcemo ali meni to nije logicno

Pa ne smes da primis vise od jedne vakcine, inace moze pogubno da bude [emoji52]

EU ne priznaje kinesku vakcinu, sutra da krenem u Nemacku sa potvrdom o obe doze Sinofarma, nista mi ne bi priznali nego bi trazili negativan pcr.

2 minutes ago, Boxy said:

EU ne priznaje kinesku vakcinu, sutra da krenem u Nemacku sa potvrdom o obe doze Sinofarma, nista mi ne bi priznali nego bi trazili negativan pcr.

Bice EU zemalja koje ce to samostalno resavati kao i Grci, nije zabranjeno da drzave samostalno odluce i drugacije, kao sto su Madjari i Slovaci vec uradili kupovinom vakcina koje nisu odobrene, za Madjarsku i Hrvatsku skoro da mogu da se kladim da ce priznavati sve.