Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, stvarno, ništa nisam čula o njemu dok nisam videla u intervjuu s Opelkom. Čudi me da su mediji to tako propustili, ili je meni promaklo.

Posted
On 12/7/2020 at 10:13 PM, Boxy said:

Ja isto nisam nista videla o njemu, posle te odiseje i bezanja iz Rusije, bukvalno ga niko ne spominje.

Mozda je vrbovan? Spavac...

• Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, Boxy said:

ATP krenuo sa novom kampanjom

Ne vidim ko je ovaj što ustaje u 4 i u 5 ujutru, ali dedication i Dimitrov, hmmm... :smiley33:

Posted

Due to the cap on the number of people that can enter Australia right now, there are four tiers for the number of people players can bring with them to Melbourne. +4 for former #AusOpen champs +3 for top-10 players +2 for main draw players +1 for doubles players (two for a team)

Posted

Što moraju da komplikuju toliko, svakako nižerangirani igrači ne mogu ni da priušte da vode ceo tim sa sobom, a pogotovo da plaćaju troškove puta za više ljudi.

• Like 3
Posted

Zato Fed, Novak i Rafa mogu da priušte da povedu svitu ko Mansa Musa.....

Šta znam. Mislim da je uvek  bolje da se tačno definiše šta se može a šta ne može da se ne bi posle tumačilo na ovaj ili onaj način.

Posted (edited)
17 minutes ago, Boxy said:

Meni je ovo previse jednostavno, treba neka formula da se ubaci

200.gif

Udari automobil profesora matematike. Pitaju ga panduri da li je zapamtio registarski broj automobila. "Ne" kaže on " Ali zapamtio sam da je u pitanju prost broj. Zbir prve tri cifre je duplo veći od zbira sledeće tri cifre, i rezultat operacije "mod" po 3, po 5 i 7 je uvek dva"

Edit: Nije zadatak koji treba rešiti nego vic

Edited by We lose every week
  • Ha-ha 2
Posted

E tako nesto da se primeni, rezultati poslednjih 5 godina, pa prosecan ranking protivnika, pa prosecan ranking samog igraca, pa mod 3 :writing: