Jump to content

Strane lige izvan liga "petice"

Recommended Posts

Posted

I ja volim Seltik, ali očekujem da ih posle onog penala u prošlom kolu i ove današnje pobede, armija neutralaca širom sveta zamrzi jer su navijali da Harts uzme titulu.

Posted
17 hours ago, ras kass said:

Presudila kradja u proslom kolu.

U ligi u kojoj titule faktički osvajaju samo dva kluba, jedna sudijska odluka ode na stranu velikana..u nadoknadi nadoknade vremena. Pa, daj! Pri tome, bez jasnih elemenata da sudija promeni odluku. 

Kao da bi nekome pala kruna sa glave da jednu titulu uzme mali klub. Seltik i Rendžers će nastaviti da dominirijau. Hartsu je ovo bila sad-i-ko-zna-kad šansa. 

Posted
On 9/16/2025 at 10:14 PM, Drug Crni said:

Inače, Porto mi ove sezone izgleda najbolje od velike trojke tamo..nisu mi delovali ovako dobro poslednje 3,4 godine. Mislim da će se titula vratiti na Dragao. 

Završena je zvanično sezona pa rado udaram ovak samo-citat. 

Stvarno je Porto bio najbolji kroz sezonu, ali je pre otprilike dva meseca upao u krizu igre i rezultata pa se na trenutak učinilo da bi mogao da prospe prednost. Međutim, stabilizovali su se i ipak rutinski priveli kraju kampanju.
Drago mi je zbog Fariolija. Mislim da ga ljudi pogrešno cene kroz onaj doduše epski choke sa Ajaxom, a radi se o vrlo perspektivnom treneru. 

Umalo da Sporting priredi jedan od većih raspada na kraju. U jednom momentu su u dva kola protiv dva poslednjeplasirana tima uzeli samo dva boda (zaredom) pa je Benfika uzela drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Međutim, "Orlovi" nsiu uspeli da pobede Bragu u pretposlednjem kolu i Sporting je sa dva trijumfa ostao ipak drugi.

Iz lige ispadaju Tondela i AFS. Casa Pia će igrati baraž protiv Torensea.

Zanimljivo, taj Torense je stigao do finala kupa u kojem će za vikend igrati protiv Sportinga.

• Like 2
Posted

Ovaj Torreense u finalu Kupa ima 0-1 na poluvremenu protiv Sportinga a u četvrtak ih čeka baraž utakmica u borbi za opstanak u 1. Ligi. Prva odigrali 0-0 na svom, sad idu u goste. 😄