goldberg bcd Posted Monday at 10:53 PM Posted Monday at 10:53 PM 14 hours ago, Tunji Awojobi said: Sistem sa posting bodova je najnepravednija stvar koja postoji u svetu sporta. Mada, na sličan način je i USG izgubio titulu pre god dve, tako da im se sada vratilo na neki način. Genk je imao 13 bodova više nakon 30 kola. Isto je bilo i u Austriji, zamalo da WAC uzme titulu, jedan gol im je falio, a bas su bili u zaostatku. Na kraju cetvrto mesto, ali i liga konferencija je dobro takmicenje za njih. Rijeka na kraju ispala najmanje losa, ali onakve scene mi u Srbiji za vreme svojih zivota necemo videti - da neki treci klub slavi titulu u poslednjem kolu pred punim tribinanama. Svaka cast Rijeci, to je klub koji je pre dve ili tri godine bio deveti na polusezoni, prosle sezone su imali brutalni tim i izgubili titulu, ove su skoro sve rasprodali, ali je ostao Fruk i skoro sam im je doneo trofej. Ko je pratio HNL seca se na koji nacin su dobili Varazdin kod kuce i Sibenik u gostima, potpuno identicni golovi, dupli pas sa Frukom i Menalo/Djouahra plasiraju loptu u malu mrezu. Ta dva meca su dobili tako sto dali gol iz jedne jedine sanse. Sjajne sezone imali su i Istra (koja izgleda ostaje bez trenera), Varazdin koji je zavrsio kao cetvrti i Slaven Belupo (kojem jos ostaje borba za kup). Sezonu ce sto pre hteti da zaborave navijaci Hajduka, Dinama i Osijeka.
RatzenStadt Posted Tuesday at 12:06 AM Posted Tuesday at 12:06 AM Cak je i Premier liga BiH kompetitivnija od nase. Eto, ako postoji jedan koristan simptom dezintegrisanosti i podeljenosti zemlje, to je da ima vise (sukobljenih) struja koje rade u svom interesu i donose paritet takmicenju, pa i visu regularnost.
Bugl Khan Posted Tuesday at 12:52 PM Posted Tuesday at 12:52 PM On 5/25/2025 at 10:31 PM, Shunsuke Nakamura said: Đalović je napravio čudo. Ovaj tim Rijeke je preskroman, oni su prošle sezone imali dosta bolju ekipu. Đalović je ovime postao jedna od najvećih legendi u povijesti Rijeke. Igrao je tamo, otišao van, vratio se kad su ga trebali, jer je bila kriza i besparica, i igrao za sitniš. Bio je u Jakirovom stožeru i kad je ovaj prelazio u Dinamo, jedini iz stožera je ostao u Rijeci i nakon otkaza Sopiću postao glavni trener. Ako uzme i kup Potpuno zaslužena titula koju su trebali uzeti već pretprošle sezone sa Sopićem. Ako uzme duplu krunu izjednačiti će se s Kekom. Rijeka svake godine ostaje bez najboljih igrača, i svake godine svejedno sastavi konkurentan tim. U zadnjih 5-6 godina su promašili jednom, prije koju sezonu. Ali su svejedno završili pri vrhu. Navijamo da uzmu kup da Dinamo ide u EL. U Dinamu nas čeka dosta promjena jer Boban navodno kreće u veliku čistku.
goldberg bcd Posted Wednesday at 09:22 PM Posted Wednesday at 09:22 PM On 5/27/2025 at 2:52 PM, Bugl Khan said: Đalović je ovime postao jedna od najvećih legendi u povijesti Rijeke. Igrao je tamo, otišao van, vratio se kad su ga trebali, jer je bila kriza i besparica, i igrao za sitniš. Bio je u Jakirovom stožeru i kad je ovaj prelazio u Dinamo, jedini iz stožera je ostao u Rijeci i nakon otkaza Sopiću postao glavni trener. Ako uzme i kup Potpuno zaslužena titula koju su trebali uzeti već pretprošle sezone sa Sopićem. Ako uzme duplu krunu izjednačiti će se s Kekom. Rijeka svake godine ostaje bez najboljih igrača, i svake godine svejedno sastavi konkurentan tim. U zadnjih 5-6 godina su promašili jednom, prije koju sezonu. Ali su svejedno završili pri vrhu. Navijamo da uzmu kup da Dinamo ide u EL. U Dinamu nas čeka dosta promjena jer Boban navodno kreće u veliku čistku. Moze li Varazdin da igra kvalifikacije na svom stadionu? Sta ocekujes od prelaznog roka u HNL? Koji tim je projektovan kao jaci, a ko ce biti slabiji sledece sezone? Pretpostavljam da ce SB opet da potone u irelevantnost ako ne osvoje kup i ako ih napusti Kovacevic (da li prelazi u Dinamo, BTW?), Osijek bi morao da bude jaci, za Istru ne znam, Hajduk ce imati para, sta planiraju u Gorici i Lokomotivi? Sta je sa novim clanom lige, Vukovarom ili Opatijom, imaju li oni mogucnosti da budu bilo sta vise od topovskog mesa?
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) On 5/28/2025 at 11:22 PM, goldberg bcd said: Moze li Varazdin da igra kvalifikacije na svom stadionu? Sta ocekujes od prelaznog roka u HNL? Koji tim je projektovan kao jaci, a ko ce biti slabiji sledece sezone? Pretpostavljam da ce SB opet da potone u irelevantnost ako ne osvoje kup i ako ih napusti Kovacevic (da li prelazi u Dinamo, BTW?), Osijek bi morao da bude jaci, za Istru ne znam, Hajduk ce imati para, sta planiraju u Gorici i Lokomotivi? Sta je sa novim clanom lige, Vukovarom ili Opatijom, imaju li oni mogucnosti da budu bilo sta vise od topovskog mesa? Može Varaždin kvale. Jači će bit Osijek i Dinamo. Dinamo u svakom smislu, Osijek će igrati bolje, ali roster ne zbam kakav će bit. Hajduk nema manevarskog prostora jer su natrpani veteranima. Oni će bit jači za Garciu (njega bi htio u Dinamu), a s Rakitićem (ako ostane) i Livajom to ne bi smjelo biti loše. Rijeka će bit slabija, naravno. Kakvu momčad će složit, to nitko ne zna. Lokomotiva po starom, kupovina, razvoj i prodaja klinaca. Gorica sve isto. donji dio tabele. Ko uđe iz druge, odmah ispada. Opatija ili Vukovar. Ispadaju do 12. mjeseca. Jbg, Imamo Ligu 10 i 10 klubova sposobnih igrati istu. Slaven se vraća u zlatnu sredinu. Ni blizu Europi, ni blizu ispadanju. Rijeka uzela duplu krunu i pogurala dinamo direkt u skupine EL. Sad vidim da je stvarno istina da je Boban potjerao Petkovića. Nije mi jasan taj potez. Vidjet ćemo kako će ići prijelazni rok. Znam da Zvone nije tu da kokošari jer em ima para, em je radio na najvišim mjestima u UEFAi i FIFAi, te u Milanu. Da mu je do para, mogao je još 10 godina bit uz Čeferina. Čuo sam priče kakav trojac planira u veznom redu, i to mi nije jasno kako misli da je moguće. Ako nekako uspije dovesti dvojicu od trojice, skidam kapu. Nisam osobno to vidio, tako da ne znam jel istina. Po meni bi Dinamo trebao graditi što bolji odnos s Andyem Barom. Čovjek je Dinamovac, eli pomoći, a može na dobar dan u gotovo svaki veliki klub u Europi Edited 1 hour ago by Bugl Khan
Recommended Posts