LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 3 minutes ago, gggggggg said: divim se tvom strpljenju Jbg sta cu meni je bio duhovit posle kada je poceo da bude izuzetno bezobran poceo sam da ga podjebavam, dobio cestitku za kolinsa i izuzetno nisku ponudu za Irvinga posle suspenzije. Ali lik misli da me je "Exposed" neka je njemu lepo 😄@wook sumnjam, jaki smo na istim pozicijama, tesko cemo mi da radimo nesto i jos ja Kawhija ne jurim ni pod razno, pitaj boru da ti da cp3 za njega mozda i kusur dobijes ipak se dize CP3. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Well, that escalated quickly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jeste Vuk dobrotvor daje Tarnera zvan kosarkas povreda. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Jbg sta cu meni je bio duhovit posle kada je poceo da bude izuzetno bezobran poceo sam da ga podjebavam, dobio cestitku za kolinsa i izuzetno nisku ponudu za Irvinga posle suspenzije. Ali lik misli da me je "Exposed" neka je njemu lepo 😄@wook sumnjam, jaki smo na istim pozicijama, tesko cemo mi da radimo nesto i jos ja Kawhija ne jurim ni pod razno, pitaj boru da ti da cp3 za njega mozda i kusur dobijes ipak se dize CP3. 😄 Ne bih dao Bledsoa za CP3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ko ima C za trejd nek se javi, Simons, Micel, sve je u ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 2 minutes ago, Zvezdinho said: Jeste Vuk dobrotvor daje Tarnera zvan kosarkas povreda. Pitaj ga za neki paket sa Bejnsom, mozda pristane na Bejns i Ajzak, ipak su oko 20 na rateru. Edited November 7, 2019 by Wook 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 minutes ago, Wook said: Ne bih dao Bledsoa za CP3. ipak je bledsoe polovnjak, svi koji nisu kod bore su polovnjaci ! @Itachi za Donovana mogu da pitam sta trazis ali imam samo polovnjake jbg sta cu =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Tooo Procke, prozivaj mi igrace, nocas Bejns nesto blizu TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: ipak je bledsoe polovnjak, svi koji nisu kod bore su polovnjaci ! @Itachi za Donovana mogu da pitam sta trazis ali imam samo polovnjake jbg sta cu =/ Uzmi CP3, pa ga trejduj meni. #nijepolovan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 17 minutes ago, Zvezdinho said: Jeste Vuk dobrotvor daje Tarnera zvan kosarkas povreda. Neka odigra 74 meca kao prosle godine, ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Izadjem iz kuce na 2 sata i gledaj sta se izdesavalo. Nudimo za DD centra sledeci paket: Filip Kovitch + Yi Jianlian Edited November 7, 2019 by Malkolm Brogdon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Ma ne nudim ja Janisa. Drugi ga traze, ali nisu smaraci kao ovaj pa znaju sta znaci NE. Ali nesvesno i nenameravano je veoma duhovit bora, barem meni. Toliko da nemas svest o sebi je vrh. Ponudice ti Procke tonu igraca koji imaju 2 meca u 1/8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Delgi ponovo slucajno bacio Okogija, vrnite mu ga nazad. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ocekivao sam da ce se neko neiskusniji upecati na Kawhija a ne Matic. Pa njega ce tek jos vise odmarati kad se vrati PG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Zezam se ja sa Maticem. Vec sam mu jednom dao Gobera i IT za Janisa. Kavaj je sa sve odmaranjima oko 10, plafon 15. Kad se gleda prosek po mechu, tu je verovatno top 3, top 5 sigurno. Svakako je iznad 27. mesta sa kog sam ga pokupio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Pa necu ja Kawhija to ga Vucina nudi kao Borivoje sto je nudio Cp3 i Kolinsa, a Zveki Gober, rozier i redik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Necu ni ja jos uvek nista da menjam. Nudio sam samo Oladipa, ali necu da ga dajem za polovnjake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 29 minutes ago, Wook said: Necu ni ja jos uvek nista da menjam. Nudio sam samo Oladipa, ali necu da ga dajem za polovnjake. Doduše, ne verujem da bi mogao odoleti, ako ti neko ponudi velikog Kenjarda. 😁😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Tamam kad nije bilo nista sa FA za veceras, ulece Zveki sa Skalom. Bar neka blokada da kapne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ovog toliko boli sto je Kenard korisniji od gomilu sranja sto ima na sg/sf. Moj rezervni sg protiv mocne druzine Danny Gren, GRIII, DJJ, Hunter i Brooks. Pa da ih sve spojis mozda dobijes ekstra igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 minutes ago, Itachi Uchiha said: Tamam kad nije bilo nista sa FA za veceras, ulece Zveki sa Skalom. Bar neka blokada da kapne. Jurim asistencije, a Ben Simons povredjen. 2 hours ago, Malkolm Brogdon said: Izadjem iz kuce na 2 sata i gledaj sta se izdesavalo. Nudimo za DD centra sledeci paket: Filip Kovitch + Yi Jianlian Ja kad sam isao u kupovinu danas u prodavnici mi odzvanjala samo ova pesma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 16 minutes ago, Zvezdinho said: Jurim asistencije, a Ben Simons povredjen. Ja kad sam isao u kupovinu danas u prodavnici mi odzvanjala samo ova pesma. Daleko je 2 sata da ga dodas kad krenu tekme. 😄 Mada jos uvek nisu otpisali Simonsa za sutra. :smajlikojisenada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Levert i Olinik za Robinsona, mhmm 😄 Madjija je resio po svaku cenu da juri blokade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Ono kad Debeli postaje Madjijina filijala. Debeli vec si se predao, ostade bez krstenog centra U ligi gde se vrti oko centara.Madjija sa ovim trejdom postaje br.1 favorit. A Debeli favorit za Madjijinog coownera sledece sezone Edited November 7, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Jao bre debeli prvo si reachovao Mitcha a sada ga dajes cheap 😕 bolji meni tatuma da si dao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts