Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 2 hours ago, uini said: i to u 3AM. pokazuje u praksi zašto ga je wook hteo u ekipi Sasvim slucajno se namestilo, pratio sam igrace na kladari, i od stresa videvsi sta radi T.Jang nisam mogao da zaspim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 ukoliko ayton dobije suspenziju, jel sme uopste na IR? onako napamet mi se cini da jok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Dobar je Batler, pokidace sezonu. 25-5-5 sezona mu sledi, ja sam ga imao u TOP24. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Sto solis coveku ranu kad mu se povredio i Luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 1 minute ago, Zvezdinho said: Sto solis coveku ranu kad mu se povredio i Luni. ma stvarno se pitam da li može da se turi na IR. kakvi da zajebavam ikoga zbog neigranja xy igrača, pogotovo prvog pika na potencijalno više nedelja ne želim to nikome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Oce neko Bejnsa na trejd bloku je posto svi kukate kako nemate centra, moze da ga uparimo sa Rozirom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) 12 minutes ago, uini said: ukoliko ayton dobije suspenziju, jel sme uopste na IR? onako napamet mi se cini da jok Evo stoji SSPD, ne moze da se stavi na IR. Mislim nema O. Edited October 25, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 to je onda bas zajebana situacija, cak i za par nedelja a kamo za ovu max kaznu sto se pominje kao najgori scenario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 1 minute ago, uini said: to je onda bas zajebana situacija, cak i za par nedelja a kamo za ovu max kaznu sto se pominje kao najgori scenario Plus ima 2 igraca na IR listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 13 minutes ago, uini said: to je onda bas zajebana situacija, cak i za par nedelja a kamo za ovu max kaznu sto se pominje kao najgori scenario Steta sto nema vise filijala u A ligi, mogao bi da ga posalje na pozajmicu pa nakon jesenje sezone da ga vrati sa pozajmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 ajmo elfride, irving tebi 50pts, ti njemu mršavi TD, 12/11/10 David Fizdale again was effusive of his praise of Elfrid Payton but he isn’t ready to reveal his starting lineup for Friday yet. Fizdale was asked if Payton is a strong candidate to start at PG vs. Brooklyn. He agreed with the characterization, so it sounds like Payton will start Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Lavrnja resio da ima sve bekove iz Chikaga. Sato, Dan, Lavin. Jos onog rukija da dovede i da se kompletira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Mogao bi Fizdale da ga duva malo .. onakvu zver i potencijalnu TD masinu drzi u igri samo 10min 😴 BTW svaka susa silji patku nad mojim nesrecnicima, Evo ga i Ivica DD, Iz odlicne %😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) 1 minute ago, John Dies at the End said: Mogao bi Fizdale da ga duva malo .. onakvu zver i potencijalnu TD masinu drzi u igri samo 10min 😴 BTW svaka susa silji patku nad mojim nesrecnicima, Evo ga i Ivica DD, Iz odlicne %😴 Oces Bejnsa ? Samo ti kazem zorex je pokupio Time Lorda koga sam dropovao pre Kanterove povrede, u najavi je da ce da razvali. Edited October 25, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Koliko ima tih lordova 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Ima u USA 3, posto je ovaj treci, a kod nas imas jednog jedinog Gospodara vremena, mraaaaleeeeeeee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Kliknuo i ja , hteodoh da potrosim waiver ali ne neki jeftini whiskey odvratio 😁 A mslim da je bio bolje plasiran na listi ovaj sto ga je pokupio... Ili nije 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) Sta ga znam, Kanter gostovao juce na CNN, valjda nije nista ozbiljno, mislio sam se i ja za vejver , al sam odustao jer se u Bostonu to ne zna. Al da ce da ima jedno 2-3 blokade, imace. Edited October 25, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Inace Rozir i Bejns na trejd bloku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Oces Redisa za Bejnsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 (edited) 7 minutes ago, Drakaris said: Oces Redisa za Bejnsa? Od mene mozes za Redisha da dobijes ovog igraca. Spoiler I sad svi mislite da znate koji klip ide. Spoiler I znate sta. Spoiler Imate pravo Edited October 25, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 4 hours ago, Zvezdinho said: Sto solis coveku ranu kad mu se povredio i Luni. Sad ce biti zanimljivo. Treba pokazati umece. Gotovo da mi je zalije Lunija. 9 skokova za 10 min, od toga 5 of. Sad se treba nekako krpiti bez 2 glavna skakaca. Ako nekom treba Oladipo za nekog skakaca, tu sam. Ali nisam toliko ocajan da ga dajem za teske krseve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Solidno veče tripovih sinoć. Samo neka tako nastave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Zveki vam ekspertski uvaljuje igraca koji je odigrao 10 minuta u sezoni. Kaminski ce lagano imati vise minuta na centru nego Bejns. Kako prze nasi igraci, sa Kapelom i LMA kao prva 2 pika imamo 39 posto iz igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Ma niko nije valjda lud da se primi na ovu Bejns pricu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts