Dracarys Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Ono sto je sigurno je da obojica nece imati bas toliko puno asistencija. Vestbruk bez TD-a i asista je bas dosta slabiji igrac za fantazi, sto naravno ne iskljucuje mogucnost da ponekad napravi TD. Osim toga, kao sto rece, nece imati bas uvek ni veliki broj skokova, samim tim i DD nije toliko siguran, znaci, neki nivo Simonsa. Ne znam da li bih ga izabrao u TOP10. Harden svakako TOP5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Pa nisam siguran da nece imati toliko asistencija, Cp3 je imao 8.2 ast prosle godine. A i skokovi su nepoznanica, Hjuston ce verovatno igrati Harden-Russ-Gordon-Tucker-Kapela, ako zapinje mocice opet da bude blizu tog TDA, gordona i hardenu puca za defreb. Nece imati TD na nivou sezone ali bice tu oko TD, pik 1 runde, oko 10 pika +/- 3 pika. Ja sam uzeo Bena sa 7 pikom prosle godine mislim da ce i Rasel biti tu negde, a nece da ga sjebu u toku sezone sa 2 trejda kao sto su Bena prosle godine. Edited July 26, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Meni je Janis trenutno safe bet za prvog pika. Sta mislite ima li mesta za Jokica u top 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Kod mene u datom trenutku lista je ovakva: 1.Janis 2. Kat, hodajuci DD sa 20 poena, koja blk i trojka, plus igra svaku utakmicu osim kada je imao onu saobracajku... 3)Jokic-tu oko Td ali za razliku od ove 2 ima utakmice kada mu se digne kurac i nece da igra da 5/6 poena 10 reb i 5/6 ast 4/5 Harden i Davis, Davisu je upitnik, mnogo je staklen a Hardenu nova bromansa sa Russom. Edited July 26, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Janis, kari, Dejvis, Jokić, harden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Treba izdrazati jos ova dva i kusur meseca RL 😴 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 53 minutes ago, John Dies at the End said: Treba izdrazati jos ova dva i kusur meseca RL 😴 Smo se dogovorili da ti otkupim tim za kilo cvaraka i picu u La Terni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) 48 minutes ago, Zvezdinho said: Smo se dogovorili da ti otkupim tim za kilo cvaraka i picu u La Terni Moze cvraci, al' samo domaci (ionako sam se uzeleo domace hrane 😄 )... A nemoj LaTernu, skupo ce te kosta, jeftinija je PizzaTop 😴 Ja cu takmicenje da nastavim u B, porobim onu boraniji i ocas posla sam u A. Kada se Magicni plasirao u A, nema sta dalje da raspravljamo 😂 😛 Edited July 29, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 1 hour ago, Zvezdinho said: Smo se dogovorili da ti otkupim tim za kilo cvaraka i picu u La Terni Zvekan se vec uveliko sprema za regularnu sezonu. Moj savet, Zveki, gadjaj igrace sa dosta utakmica u cetvrtfinalu. Imao si dosta slabiji tim od Nemacha, ali je opet bilo neizvesno poslednjeg dana. Kod mene se u TOP5 nalazi Dzejms. Bez obzira na njegove godine, on ce isporucivati svoje statse. Nece se puno odmarati, jer ovo je zapad, borba za PO ce biti mnogo teska, a izvisice nekoliko sasvim dobrih ekipa koje ce ici do kraja. Da se ne govori kakva ce li biti situacija, ako se Dejvis povredi, LeBron ce postati statisticka masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 11 hours ago, John Dies at the End said: Treba izdrazati jos ova dva i kusur meseca RL 😴 Tek kad krene fantazi kreće život Ovo je imitacija života... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 On 7/28/2019 at 10:20 AM, delgado said: Janis, kari, Dejvis, Jokić, harden. Slažem se sa ovih 5. Mada ne bih ja ni Lebrona otpisivao iz samog vrha, moraće i on da povuče muški da bi ostvarili ambicije, odmarao se dosta prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Lebrona biram ako budem imao mogućnost. Red je jedne sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 ja ću da ga draftujem pa ću da te opljačkam u trejdu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Ja nevolem te visoke pikove 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 23 hours ago, uini said: ja ću da ga draftujem pa ću da te opljačkam u trejdu Ja ću draftujem frenčija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 3, 2019 Author Share Posted August 3, 2019 Uini kamo da mi cestitas na prinovi?! Sejm on ju niga 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Makso, je l idemo kod Vinija na rodjendan ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 3 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Uuuu! Napokon nesto kvalitetno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 7 hours ago, threepwood said: Igrao si sa BB pa sad sa mcl , sreća pa se oni ne mešaju ni pametuju oko fantazija , ali kakvi coowneri, zaslužio si beneficirani fantazi staž 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) Morao sam da spojim makar tako 2 arch enemy-a. BB je batalio na pola sezone, od Mc-a se ocekuje jak dzinkserski doprinos cele sezone. Bice crveno kod nasih protivnika to je sigurno, ako je cena da draftujem Bobana u drugoj rundi, jbg platicu je! Edited August 6, 2019 by threepwood 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Rip A liga. Sav prestiz je otisao, prvo Grof sada i Mcl nije vise liga ono sto je bila... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) On 8/3/2019 at 6:42 PM, delgado said: Makso, je l idemo kod Vinija na rodjendan ?? Ako nece Maksa mogu ja. Ti ponesi one tvoje cuvene cevape, a ja cu gigant poster Alana Hjustona iz vremena kad je igrao za Nikse.Dobro ponecu i neki manji Juinga i Ouklija. Edited August 6, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 1 hour ago, threepwood said: Morao sam da spojim makar tako 2 arch enemy-a. BB je batalio na pola sezone, od Mc-a se ocekuje jak dzinkserski doprinos cele sezone. Bice crveno kod nasih protivnika to je sigurno, ako je cena da draftujem Bobana u drugoj rundi, jbg platicu je! Druga runda? E moj ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Rip A liga. Sav prestiz je otisao, prvo Grof sada i Mcl nije vise liga ono sto je bila... Posebna pod tema za nijh OBAdvojicu 😴 Brate Zveki, javljam ti se kada dodjem iz ove vukojebine da konacno vodis na tu pizzu... Imam i svedoke 😛 A Wini-jev rodjendan moram da preskocim ove godine, teska srca 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts