Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 On nije namestao tim vec duze vreme, al rekoh ajd da ne budem tuzibaba. Na primer protiv lavrnje pre par nedelja nije namestao uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 izbacite ga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 14 minutes ago, uini said: izbacite ga I da se meni dodeli pobeda za zelenim stolom 12-0-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 #pustitegalavovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 47 minutes ago, Zvezdinho said: On nije namestao tim vec duze vreme, al rekoh ajd da ne budem tuzibaba. Na primer protiv lavrnje pre par nedelja nije namestao uopste. Ja sam gledao do 5.dec, mrzelo me da idem dalje u prošlost na mob 😄 od tada je možda 1-2-3 bio aktivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 15 minutes ago, John Dies at the End said: Ja sam gledao do 5.dec, mrzelo me da idem dalje u prošlost na mob 😄 od tada je možda 1-2-3 bio aktivan protiv mene je jednog dana propustio da ubaci tri igraca. meni je to neshvatljivo ali je razumljivo, jebiga, desava se vi pricate o situaciji da ne namesta ekipu uopste? ako je tako, neka leti jos tokom zime Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Zveki zreo za informer senzacionalizmom 😄 protiv mene je propustio 3 igraca da ubaci, plus okafor bleji na klupi bez minutaze. Definitivno povuci-potegni situacija. @Nicklord oglasi se 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) Pa ti volis taj Informer, tu ima svasta. Meni se cini da je jednom on napisao da ga fantazi vise ne interesuje, sad vi pretrazite njegove postove. Mislim da se skenjao nakon povrede Stef Karija. Najbolje da se nista ne dira oko igraca kako bi bilo pravedno za sve, a Nicklord suspenZuje. Mi smo ga fer pobedili u 3.kolu na pocetku, ako se izuzuzme nestavljanje 1 mec beskorisnog Robina Lopeza i jedan mec Tajlera Hira. Edited February 4, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 kako pravedno za sve kada je igrao npr protiv mene? verovatno je i ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) Pa igrao je i protiv mene u 3.kolu. Sad na par kola do kraja regularnog dela ne mozes da donosis neke radikalne odluke, to ste trebali ranije da mislite. Edited February 4, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 ko to mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Just now, uini said: ko to mi Pa ovi sto su postavljeni preko veze na komesarsko mesto Tvoj miljenik Matic A i ostali koji se nisu bunili a videli su sta se desava. Sad moze ili da se ostavi kako je bilo ili da mu se nameste igrace do kraja. Nema sad tu nekih izbora par kola pre kraja regularnog dela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Za početak da se izbaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) To je najlakse uraditi, ali njegov tim ostaje , kao i prethodni rezultati tima. Treba videti da li namestati igrace ili ne. Meni je sve jedno. Edited February 4, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) 23 minutes ago, Zvezdinho said: To je najlakse uraditi, ali njegov tim ostaje , kao i prethodni rezultati tima. Treba videti da li namestati igrace ili ne. Meni je sve jedno. Evo ti komesari, pa vidi sa njima... Bilo bi glupo da dogodine to isto radi i u B. Edited February 4, 2020 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Cuj evo ti, pa ti si urgirao da Matic bude komesar a ne ja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Ti ostajes ovde i dogodine, a ja u pemziju : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Necemo da stvaramo Djolou probleme sledece sezone u B ligi. Nicklord da se izjasni. Kada ovako nezainteresovano igra A ligu, kako li ce tek B ligu. Shvatam da je povreda Karija dosta uzdrmala njegov tim koji i nije bas toliko los kao sto govori situacija na tabeli, ali se opravdanja nema. Matic da se angazuje, a ne da dobija platu od Lavrnje, a ne radi pos'o. 1 minute ago, Wook said: Ti ostajes ovde i dogodine, a ja u pemziju : ) Sto ne olaksas debelom situaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 8 minutes ago, Drakaris said: Necemo da stvaramo Djolou probleme sledece sezone u B ligi. Nicklord da se izjasni. Kada ovako nezainteresovano igra A ligu, kako li ce tek B ligu. Shvatam da je povreda Karija dosta uzdrmala njegov tim koji i nije bas toliko los kao sto govori situacija na tabeli, ali se opravdanja nema. Matic da se angazuje, a ne da dobija platu od Lavrnje, a ne radi pos'o. Sto ne olaksas debelom situaciju? Nema olaksica : ) igram do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 49 minutes ago, Drakaris said: Sto ne olaksas debelom situaciju? Zbog čega i kako meni da olakša situaciju? Zar nije dogovor da u slučaju odustajanja ekipe iz A, ulazi 5ti iz B, sto je po meni najbolja i najpostenija opcija?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Just now, John Dies at the End said: Zbog čega i kako meni da olakša situaciju? Zar nije dogovor da u slučaju odustajanja ekipe iz A, ulazi 5ti iz B, sto je po meni najbolja i najpostenija opcija?! Tako sto se preda, vrsi izmene i ne skida sa FA u 1:00:02 Glavni ti rival ostaje gyzatori. Kojima se i Voren povredio. Teska nedelja za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 Ja kad shvatim da mi je coowner kompletna budala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 IMa par dobrih spekulativnih fa uzimanja Dieng. ovaj Karter sto mozda ode u Det, Portis itd itd Ja digoh Swana ajmo salji Hasana u pizdu materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 Iz tvojih usta u bozije usi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Danas mi Maxa nije odgovorio na jedno 10 poruka na svakih sat vremena, ovoliko sinova nisam dobio od onih najvecih prepicki kojima sam slao poruke, bar posle osme poruke je usledilo Odjebi smaracu ili block. 😞 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts