Zvezdinho Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Veceras uini bez mojih, povredjeni i Batler i Aldridz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 jebiga, stvarno mi je žao ali nakon skoro dva meseca pogroma nad mojim rosterom, mogu samo da kažem bolje tvoji nego moji. čudan je raspored tekmi a ja verovatno neću menjati ako ne prigusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Borivoje pa kad uze Hartenstajna pre, jbt, ne mogu da verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 10 hours ago, John Dies at the End said: Kažu da je najveći uspeh kada učenik nadmaši i pobedi učitelja BB i ovaj Zvekijev neprezaljeni ( + Grant i ovaj iz LAC) su imali fenomenalne brojke... Jbg, bez Tatuma ( i Browna) ove je max. I standardni nedostatak vremena i neaktivnost na FA ( sto će me i koštati odlaska medju one amatere) Čestitke @Magia Awwww ❤️ Vrhunski mec, moja prva 2 pika su odigrali zbirno najbolju nedelju i opet sam te jedva pobedio. Imao si dosta pehova kroz celu sezonu, ali ti je ekipa vrh i verujem da mozes da opstanes- iskreno ne znam ni sam kako si na tom mestu sa ovakvim timom. Srecno u nastavku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Posto nema Jovanice da nam cestita, cestitamo sami sebi najubedljiviju pobedu u historiji fransize : ) Sada protiv zumbula i brogija, nece bude lako, ali mora da se ocuva top4. PS. Jedva cekamo zadnje kolo sa Wookom, da ga posaljemo u zasluzenu penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 (edited) Spo nemoj da pozurujete povratak Batlera ima Majami sutra utakmicu protiv Bostona, Majami 4 meca ove nedelje, nemoj da ga pozurujete da se vraca pre vremena.Moze da propusti jednu. Ovo pisem posto je sad rekao da ce biti game-call odluka. Ladno igra Batler Ladno ce da ga unakaze sa nekom tezom povredom sa ovakvim raubovanjem. Edited January 27, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) neunistiv je dzimi barka. sam drži 5 kolona i tri nerešeno pride Edit luka i wiggins kao drummond i deandre jordan. blama nemaju sa linije celu sezonu Edited January 28, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Kakav je Grof bio vizionar sa Gordonom...😂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 I onda ostatak sezone 15-1-0-0-0 sa katastrofalnim procentima. On 1/25/2020 at 11:46 PM, Wook said: Kakav je Grof fantasy samoubica ne bih dao hutchinsona za conleya... lol Boroje, bolje brini da li ces u PO. Inace si dzaba stekao Zajona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Konley moze da sanja 15 poena a ne 50, ha-ha : ) I Redzi sam je previse... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 2 hours ago, uini said: neunistiv je dzimi barka. sam drži 5 kolona i tri nerešeno pride Edit luka i wiggins kao drummond i deandre jordan. blama nemaju sa linije celu sezonu Jao uini igrao sam plus na tvoje al sam dodao glupog Dramonda i samo pao na njega na kladari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 za lilarda i da razumem sto je imao 50pts avg protiv mene, al' erik gordon jebeni.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Odložiše mi Kavajev meč, ostaje na dva meča ove sedmice. Ode i poslednja nada da se sa nekom istorijskom pobedom od desetak razlike izbori opstanak i da se ostavi ekipa nasledniku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Jel se mozda zna kada ce se odigrati ta utakmica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Ne. Verovatno negde u martu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Imaju srece Brogi i Zuki. DeRozan chokercina glupa promasio bacanje za OT gde bi Tedi sigurno uzeo jos 1 skok za DD, a evo sad su pocasceni jednim mecom Davisa manje. Dobrodoslica nazad u tim Aaronu Holidayu i Kornetu. @Wook Nemoj da klones, bro. Nada uvek postoji. A i nije ni B liga strasna stvar, Chaosu je bila zamajac za velika dela, Zvekiju hmmm nije, al je ipak uspeo da se vrati kroz mahinacije. Najlakse je odustati, Vukovi (ne) umiru sami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) Najjaci je delgado, vratio se Zveki kroz mahinacije, a on mi nudio mesto coownera Da sam prihvatio njegovu ponudu to bi bilo OK onda Edited January 28, 2020 by Zvezdinho 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 1 hour ago, delgado said: Imaju srece Brogi i Zuki. DeRozan chokercina glupa promasio bacanje za OT gde bi Tedi sigurno uzeo jos 1 skok za DD, a evo sad su pocasceni jednim mecom Davisa manje. Dobrodoslica nazad u tim Aaronu Holidayu i Kornetu. @Wook Nemoj da klones, bro. Nada uvek postoji. A i nije ni B liga strasna stvar, Chaosu je bila zamajac za velika dela, Zvekiju hmmm nije, al je ipak uspeo da se vrati kroz mahinacije. Najlakse je odustati, Vukovi (ne) umiru sami. Ma nema šanse. Neću da igram reda radi, kad ne mogu da budem aktivan preko noći. I igrao sam ovo na sve ili ništa. Truba mi je bilo da trejdujem Ajtona i dajem Dipa za siću zbog opstanka u A. Ovo na kraju sa Zvekijem sam iz sprdnje pravio. Jasno je da mi tek taj JJ Reddick ništa posebno ne bi doneo...nemam trojkašku ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Ziv je Buddy umro nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 vidi da opravis i adamsa 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 Zveki sta mislis o Kornetu iz Cikaga? Ima li sanse da bude upotrebljiv? Spicio sam danas WA na njega pa sta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) Do povratka WCW bice upotrebljiv. Spoiler Spoiler Zbog uinija sam napisoa WCW Edited January 28, 2020 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Adams ce sam sebe da oporavi, isekla ga povreda ova ne brinem se ja za njega. Do pre povrede bio je hodajuci DD sa solidnom stockom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 52 minutes ago, Wook said: Ma nema šanse. Neću da igram reda radi, kad ne mogu da budem aktivan preko noći. I igrao sam ovo na sve ili ništa. Truba mi je bilo da trejdujem Ajtona i dajem Dipa za siću zbog opstanka u A. Ovo na kraju sa Zvekijem sam iz sprdnje pravio. Jasno je da mi tek taj JJ Reddick ništa posebno ne bi doneo...nemam trojkašku ekipu. Sto moras da budes aktivan tokom noci ? Dobri igraci mogu da se zabodu bas u sred bela dana/uvece koji stoje zeleni i cekaju da ih neko pokupi, ne mora da bude svaki pogodak usred noci kad se neko povredi, a baceni igraci prvo bleje na waiveru... Nekad je i bolje sacekati neke igrace nego non stop menjati... Moja poenta je da uopste ne moras da ne znam koliko pratis/budes posvecen da bi cak ciljao i na najvece domete. Mislim, ne pije mi tvoja prica vodu, svake godine se kao penzionises, igras sa manje volje a to nije slucaj da bi nzm sebe opravdao ako ne dodjes do kraja ili skinuo pritisak sa svojih pleca, i sad kad evidentno ispadas kao ne pratis i neces da igras i ako opstanes. Suvise te dobro znam i sve tvoje muljaze sa trejdovima, konstantnim hvaljenjem igraca i prodavanjem naivcinama, propagandom i ovde i na nba temi, da bih ti ista verovao, pa cak i da ne gledas nba. 😘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Nema vise ni trejdova. Jedini je bio poklon Zvekiju, ali ste vetovali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts