Zvezdinho Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) Ne vidim ga na mapi, moram da pogledam tabelu B lige :P Sam se zajebao, sprdao se sa mojim predlozima za pikove T.Jang za 2.rundu Adebajo i Sabonis, pricao srecno sa njima u B liZi. Da je njih birao ne bi bio u ovoj situaciji. Ajd necu mnogo da ga zezam vidis da se skenjao pa slabo pise. Edited December 15, 2019 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 ovaj ajdebajo nije normalan. imao sam ga i ja na nekom užem spisku ali nije mi padalo na pamet da će lik da isporučuje 5 do 10 ast Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Tacno se vidi da si chouker uini, tadija kapiten stajl. Kad svi ocekuju da pokidas tebe drljavi borinjo dobije 😕 zato ces vecito biti u seni lavrnje i chaoza ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 12 minutes ago, uini said: ovaj ajdebajo nije normalan. imao sam ga i ja na nekom užem spisku ali nije mi padalo na pamet da će lik da isporučuje 5 do 10 ast Ma takva nedelje nemamo plejeve i Dragic i Winslow out, ovo ostalo samo za sebe moze da kreira (-Butler) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 prokleo si me fino matiću, zajedno sa maximilijanom ; ovaj bajo 2x td a donchara ni dve tekme da spoji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Izgledao si kao nezaustavljiva Masina, TD princ, Wigins sezona karijere, mladi DD centar, jrue stetocina % ali puni sve ostalo, Moris kao najbolji igrac NYK, Smart i Harelitd itd... Sve mladi momci u prajmu bez neki pretnji (osim mozda trejda Morisa).. I kada si trebao da pomognes i napravis razliku izmedju top 4 ekipe ti OVO RADIS.. cccc samo pravis guzvu na vrhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 imam matisa iz ivanjice, boli me kurac 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 I ja Denzela, ko im je za koplje najbolji suter. Ako ima neki IR na trejd listi zainteresovan sam da bih napravio mesto za Denzela u stalnoj rotaciji dok se ne vrati stakleni Winslow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: Brogdone posto ce se boris da ne ispadnes: Da li ce da znaci nesto Derrick White, posto sam veoma blizu da dropujem govno, ajde senilni Popovicu mars u penziju. Ma izlapeo je Pop, niko tu osim ona 2 midrange spamera nema vrijednost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) 24 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ma izlapeo je Pop, niko tu osim ona 2 midrange spamera nema vrijednost Jebem ga ustima, al me navukao jos ga vodio u Kinu. Doduse verovatno se vlasnik Mareja jos gore oseca posto je on imao brutalne partije i opet dobija po 24 minuta..(ko ima Mareja evo mu White). Ako ne upakujem neki trejd bice dropovan, jbg najgori je od sve dece, Denzel ima zanimljiv potencijal posto je OTO muerto jos mesec dana a Dun ciglar. Kada spomenuh Otoa sta bi ti za njega? Sumnjam da imas neki luksuz da ga cekas Edited December 15, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kada spomenuh Otoa sta bi ti za njega? Sumnjam da imas neki luksuz da ga cekas Sklopi neku ponudu pa da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 12 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sklopi neku ponudu pa da vidimo veto 😕 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Al sto ne volim to kazi hocu to i to ja razmislim i odlucim da li je pametno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 9 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Al sto ne volim to kazi hocu to i to ja razmislim i odlucim da li je pametno 😄 Pa ne volim ni ja xd Ti si prvi pokrenuo pricu pa je red da prvi i ponudis 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Što bi rek'o Panonski "samo da rata ne bude, i da Lonnie na duže ne ode". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Dok jednom ne smrkne, drugom (mozda) ne svane 5C su za "sisice", samo smallball furamo😁 Dobro dosao Jalen-e 2 😄 Smesi se prvi poraz, i to ubedljiv, posle par solidnih kola... Protivnika imao brutalne brojke u par dana, dok BabaRuss ponovo odmarao, usranko DSJ uskoro ima da leti out 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Ahhaaahaaahaaaa, hvala Booro Briga me za Osmana, ovo nisam mogao da propustim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) Ma za šta hvala, nema ništa od njega, Brunson je tu glavni baja. A Osman će valjati, sem ako ga neki viši waiver ne nanišani. 😁 Ali ti meni nešto pričaš, a spavaš na FA. 😂😂😂 Edited December 15, 2019 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) 8 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ma za šta hvala, nema ništa od njega, Brunson je tu glavni baja. A Osman će valjati, sem ako ga neki viši waiver ne nanišani. 😁 Ali ti meni nešto pričaš, a spavaš na FA. 😂😂😂 Imam notifikaciju, pa mi zvoni kad se neko sa watch list pojavi na FA, ne treba da gledam FA. Nije loša stvar, ako nisi provalio do sada Čekao si zadnji minut, pa da ga sledećeg minuta u novom fantasy danu digneš ponovo. imaće neku vrednost za stl i ast dok se Dončić ne vrati... Biće Osman OK kad trejduju Lovea, ali brate mnogo uništava FG. Edited December 15, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Kako me sjebao net, u poslednjoj sekundi sam uzeo Pula koji verovatno nece ni igrati veceras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 1 hour ago, Wook said: Imam notifikaciju, pa mi zvoni kad se neko sa watch list pojavi na FA, ne treba da gledam FA. Nije loša stvar, ako nisi provalio do sada Čekao si zadnji minut, pa da ga sledećeg minuta u novom fantasy danu digneš ponovo. imaće neku vrednost za stl i ast dok se Dončić ne vrati... Biće Osman OK kad trejduju Lovea, ali brate mnogo uništava FG. Ma kakvi, ne radim ja to tako. Igrač mora da dokaže da je vredan prvo. Ja jesam to nameravao da uradim, tačnije, pokupio sam ga sa namerom da ako zaigra i odigra dobro, uzmem ga u prvim minutima novog kola, ali lik je dobio 9 minuta sinoć bez Luke + nije imao nikakve stats-e. A kasnu izmenu sam radio jer mi se telefon ispraznio, pa dao radnici u kladži da se napuni, te jedva nekako stigoh da odradim izmenu. 😀 A inače tek treba da vidim sa kim igram naredne sedmice, nisam imao vremena za proveravanje, pa se tek nakon toga priprema strategija. Trenutno mi je fokus na NFL fantasy playoff. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 Citajuci konverzaciju borinja i vucine prvo pomislim da je to jedna ista osoba. A onda kad vidim o kojim kraljevima A lige je rec setim se vica o policajcu i cobaninu 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Alo lopovi vracajte 29.ukradenu loptu, vec ste mi jednu ukradenu loptu ukrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Solidne partije malog Aarona Holideja od kad sam ga pokupio sa FA. Danas -> 23p (6/10 FG & 9/10 FT) , 6sk... U sustini je sve reseno izmedju nas i Lavrnje, samo su stilovi aktivni, mi imamo Bartona i Lee-ja a Lavra -> Pejtona, Krisa i Bogadana. U prednosti je svakako, kradje su neresene, al ajde videcemo.... Svakako je bio odlican, odlican mecap. Mislim, u teoriji i PPM mogu da se okrenu u nasu korist, ali jako tesko... Maxo, vinija rastavlja Madjija, a ne Bora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Pobeda 8-5-0. Toliko o tome da su ti potrebna 2 DD drveta poput Gobera i Kapele da bi drao sve. Da je bio malo bolji raspored Lamarkus 2 meca i Mo Vagner 2 meca koja nije ni igrao zbog povrede, mogli smo i defanzivne skokove da uzmemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts