Zvezdinho Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) 1 hour ago, delgado said: Krenuo sam u ozbiljnu pripremu, vec prvih 7 rundi sam izredjao po listama prioriteta i naznacio, stavio putace na igrace koje pokusavati izbeci po svaku cenu, tzv. mine, Maksa vec sad ramzislja da se vrati kad se skripte spremaju. Ono kad Maksa/ Zvezdinho vidi/e Delgadov spisak Znaci Maxa se predomislio, znaci nema mesta kod tebe u ekipi Delgisha ? Edited October 8, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: SNS clanska karto aktiviraj ligu da moze da se pravi mock draft Ko ti brani da udjes na neki mock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 3 hours ago, Zvezdinho said: Ono kad Maksa/ Zvezdinho vidi/e Delgadov spisak Znaci Maxa se predomislio, znaci nema mesta kod tebe u ekipi Delgisha ? Ako hoces kod mene imas rok do nedelje u 24:00 da odlucis. Ovo je ozbiljna fransiza, nisu neki selfi paceri u pitanju. Ako neces, od pon spremam draft sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) 3 minutes ago, Wook said: Ko ti brani da udjes na neki mock? Koji ce mi kurac mock, kada mogu da pocnem da rankiram igrace za nas draft. Daj ligu lavrnja ! dok imam nalet inspiracije tipa Doncic 5 pik.... Edited October 8, 2019 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Sa kojim skartovima Doncic igra, realno i moze imati neku 23-9-7 sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Preterao sam ga malo za top 5, ali oko top 10 jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Preterao sam ga malo za top 5, ali oko top 10 jeste. Doncic jeste, a Simmons nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 23 minutes ago, Wook said: Doncic jeste, a Simmons nije? Pa i za Bena sam rekao da je oko 10 mesta. Ti si ga stavio u 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) Mogli bi da se prebrojimo do vikenda i da komesar aktivira ligu, pa ako ima josh mesta, da se popunimo na vreme. Gde je Borivoje? Edited October 8, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 5 hours ago, Wook said: Ako hoces kod mene imas rok do nedelje u 24:00 da odlucis. Ovo je ozbiljna fransiza, nisu neki selfi paceri u pitanju. Ako neces, od pon spremam draft sam. Hehe. Hvala za Ibaku i Millsapa koji su nas spasili da ne ispadnemo. Svakako smo bili srecni sto nisi osvojio, iako si igrao bez Bugija stalno, i zastekao premocnu ekipu 😕 Prioritet mi je da ubedim Maxu. Budice se nocu kad dete bude gladno, moze na brzaka da pogleda sta se desava u ponudi u nocnim terminima i da pokupi nekog igraca. Uvek je imao talenat za FA, a ja za trejdove, i draft smo radili uvek pola-pola ili po dogovoru. Prosle godine je draftovao on Kuzmu u 4R, |Bella u 6r, Dzimija u 1r!! (koga sam, srecom, odmah zamenio za Klinta) i jedino ga je malo izvukao pozni Siakam, ali sa par rundi je uspeo da usere toliko da sam ja kopajuci trejdovima uspeo da nas izvucem iznad crte u nikad jacoj A ligi. Ove godine Maxa nece raditi draft. Ja cu traziti kolegi prvu smenu, najverovatnije i slobodan dan ako ne dobijem tad, za draft. Maxa ce biti u timu i gadjati FA, a ako se zatekne na vece drafta, moze da dobije pocasne 2 runde, tipa 8-9/ili tako nesto. Ako Maxa ne bude hteo ipak, verovatno ce JYD igrati sa mnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 (edited) Koga bih peljesio u trejdovima, ako i ti ispadnes? Dosta je Gaga, ti mi trebas. Mozes da zoves koga hoces, Zveki i ja osvajamo. Vec sam uradio analizu za pg poziciju nocas i saljem mu cim potvrdi ucesce. Ove godine draft mora ozbiljno da se uradi, posto nema Gage. Edited October 9, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 9 hours ago, delgado said: Hehe. Hvala za Ibaku i Millsapa koji su nas spasili da ne ispadnemo. Svakako smo bili srecni sto nisi osvojio, iako si igrao bez Bugija stalno, i zastekao premocnu ekipu 😕 Prioritet mi je da ubedim Maxu. Budice se nocu kad dete bude gladno, moze na brzaka da pogleda sta se desava u ponudi u nocnim terminima i da pokupi nekog igraca. Uvek je imao talenat za FA, a ja za trejdove, i draft smo radili uvek pola-pola ili po dogovoru. Prosle godine je draftovao on Kuzmu u 4R, |Bella u 6r, Dzimija u 1r!! (koga sam, srecom, odmah zamenio za Klinta) i jedino ga je malo izvukao pozni Siakam, ali sa par rundi je uspeo da usere toliko da sam ja kopajuci trejdovima uspeo da nas izvucem iznad crte u nikad jacoj A ligi. Ove godine Maxa nece raditi draft. Ja cu traziti kolegi prvu smenu, najverovatnije i slobodan dan ako ne dobijem tad, za draft. Maxa ce biti u timu i gadjati FA, a ako se zatekne na vece drafta, moze da dobije pocasne 2 runde, tipa 8-9/ili tako nesto. Ako Maxa ne bude hteo ipak, verovatno ce JYD igrati sa mnom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Lavrnja aktiviraj ligu i zovi nove ucesnike ! Jos 12 dana do starta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Lavrnja aktiviraj ligu i zovi nove ucesnike ! Jos 12 dana do starta 9 dana do drafta. Edited October 11, 2019 by Wook 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Hoce li sa A liga uopste i igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Sta tebe to zanima, ti je ne igras ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) Otkud ti to znas, a i do juce si me molio da ti budem co-owner Edited October 11, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Opasan Zion. Resava i Gobera kao od sale. 14-15. pik, nece dalje padati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Meni je ubedljivo najteze proceniti NOP. Kako ce tu rasporediti bekove i ko ce imati primarnu ulogu :D. Cetiri igraca je u igri. Holidej, Bol, Redik i NAW. Posebno je sto se se NAW sjajno pokazao u letnoj ligi i sada ove predsezonske utakmice igra na visokom nivou. Bas tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Bol i Holiday starteri, Reddick 26-28 min, NAW 20-tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 8 hours ago, Zvezdinho said: Otkud ti to znas, a i do juce si me molio da ti budem co-owner Nije to juce, proslo je to odavno. Nisi ispostovao ni Djola, ja ti ne bih dao da igras nijednu ligu. Idi kod Wooka, budi mu potrcko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Delgado ponasas se kao odbijena mlada i ako zvanicno nisi odbijena, i dalje si u bubnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Ma meni svakako ostaje fransiza, ti si bio Maxin kandidat, i odbio si jednu takvu moralno-fantazi-forumasku velicinu, stidi se. Nateracu ja Maxu da ne zapostavlja fantazi zivot zbog porodicnih obaveza. Nije jedini koji igra dete i cepa, bilo bi sramota da se povuce zbog toga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 16 minutes ago, delgado said: Ma meni svakako ostaje fransiza, ti si bio Maxin kandidat, i odbio si jednu takvu moralno-fantazi-forumasku velicinu, stidi se. Nateracu ja Maxu da ne zapostavlja fantazi zivot zbog porodicnih obaveza. Nije jedini koji igra dete i cepa, bilo bi sramota da se povuce zbog toga.. I ja bi to voleo, rekao sam mu ja na PM, ne moras stalno da budes tu, pojavi se barem 2-3 puta nedeljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 2 hours ago, delgado said: Nije to juce, proslo je to odavno. Nisi ispostovao ni Djola, ja ti ne bih dao da igras nijednu ligu. Idi kod Wooka, budi mu potrcko. Ha-ha, primićeš ga, pa ćeš onda da ga ostaviš na ulici. Vraćanje za ona šutiranja od ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts