Dracarys Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Lajls ce da mi ukrade jednu citavu kategoriju, 5 ofanzivnihh.... U PPM nemam sta da trazim, dodju Bil i Jang, odmah da racunam da ce da mi istovare 40+ poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 4 stl od 8 igraca. Svi osim Warrena igraju sasvim solidno, al donose sve sto ne treba. Dobicemo skokove sa 200 razlike, dzabe skacete majstori, dajte neki stil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Nelos ovaj Simons. Sad kad je podigao nivo igre mogu komotno da ga trejdujem za Lena ili Holmsa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited) 1 hour ago, Itachi Uchiha said: Nelos ovaj Simons. Sad kad je podigao nivo igre mogu komotno da ga trejdujem za Lena ili Holmsa. Opljackao te grof and he didn't look back. Taman covek hteo sebe draftom da posalje u B ligu al ne biva. Edited November 16, 2019 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Dobro njemu, dobro meni, ja se ic ne bunim. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Jel moze Okogie za Kantera? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 koji sam genije ispao sa ovim jordanom ivanovićem poolejem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Pred pocetak prve utakmice razmisljao izmedju Spellman-a i bangavog Krisa, i naravno odlucio za ovog drugog Za 5 dana moji bangavci uspeli su da sakupe 3 blokade ( ono i nema tko ) , ali zato krademo kao ovi na vlasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited) Debeli i ovako osakacen povredama i sa ne bas sjanim timom vodi, na kraju ce verovatno i dobiti minimalno ili ovako Maxa mi psuje i dalje svako jutro svi na spisku i Brogdon me jebe za Kantera, ljudi ovo je loodilo liga, povrede/FA/desavanja/trejdovi ovde/u ligi, svasta je moguce, bitno je samo preziveti i drzati se u ovoj pustinji, u ovom divljem zapadu fantazija. Ajde sto me Maxa jebe, legit, ali sta oce ovaj mali sto je tek usao u A ligu pa se nesto kurobeca. Prvi pikovi kao sto su recimo Ajton ili Kolins su drogosi pa nisu dostupni na 25 utakmica, Enesa polako uvode u ritam i kako moze ista da uradi za ovako malo minuta, bice to dobro. Duga je sezona, bice potrebno tjela, da svakako nije za pika druge runde, nije, realnost je neka 4. po igrama ce biti 6-7 mozda, ali recimo slicnu stvar je uradio i Maxa kad je u 2r uzeo Noela u sezoni 15/16 tako da... I ti Maxo, da prestanes da jedes govna, molicu. Nego idi mi iskopaj neke bolje FA, ovo vinijevo hriscanscko drvo i Bruce Brown takodje vinijev nista ne znaju.. Strasno @uini koliko je Maxa opterecen tobom kad uzima sa FA samo igrace koje si ti bacio, racuna i ako su bili kod tebe dobri su. Edited November 16, 2019 by delgado greska 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Brate Delgi, ne zna se koja je ekipa losija ovo kolo ... Kako sam ispucao sve izmene za ovo kolo, mogu polako na spavanje 😄 'noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ne znam kako se drzimo a igramo kao govna plus samo po 2 meca Janisa i Adamsa(ovaj je skoro pa kao Kanter), ali se drzimo; Bicu veoma razocaran ako Budi ne bude stavio na 1 mecu barem 10 trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Moja ekipa je svake nedelje uzasna i drzim se samo jer igram protiv jos uzasnijih timova kaze Brogdon aj videcemo jbga, ako je tako, ko ga jebe sto je tako 😛 Cak je i Maxa mislio kako smo krenuli prvih dana bice lagana pobeda kad ono medjutim, jbg to ti je fantazi, a svi danas igraju fantazi, ovo je jedna od worldWide najjacih fantasy league u svetu... Ja sam probao sa ovim Duncanom Robinsonom, momkom iz Majamija, deluje da moze da vec ove sezone isporucuje legit brojke. No, videcemo. Nego, sto je slobodan Matis Thybulle, zar on nije kod Wooka 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 @delgado trebalo je da uzme malik moMka, tu sam se propisno zajebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ja sam se oko Enesa propisno zajebo 😕 Al dobro, Maxa je draftovao Noela tada, dali smo Kleja koji je pik 2R 2014/5 sezone za Smuva koji je kasnije postao FA smece, znali smo da prezivimo bez drugog pika 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 birao je maxa i julius randlea u njegovoj drugoj sezoni nešto visoko, pa dobro poznati slučaj bella. izgleda ima boner na te bez šuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Jbg ovaj moj early pickup Kantera ima sanse da zaseni mnoge fejlove Bar sam se zaposlio @uini i gradim svoj zivot, ko ga jebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ako neko ima nekog sutera za 2 za 1 trejd, neka se javi. Vraca se Batum, a ne bih nikoga da dropujem. #popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 I ja nudim 2 za 1 jos povoljnije ! Vraca se Justice valjda za konje jebo ga caca 5 meceva zbog potresa mozga, kao da ga zveknuo Nganou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ako neko oce Warrena nek se javi, trebaju nam trice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 16, 2019 Author Share Posted November 16, 2019 (edited) Mi bismo ti dali galoveja ali neko pametan se nasao da ga drupuje. Sto bi rekao zoc Gud gajs, gud gajs. In jour ajs ju ar gud gajs! Fak ju delgado! Fak juu!!!! Edited November 16, 2019 by maXa88 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 4 minutes ago, maXa88 said: Mi bi ti dali galoveja ali neko pametan se nasao da ga drupuje. Sto bi rekao zoc Gud gajs, gud gajs. In jour ajs ju ar gud gajs! Fak ju delgado! Fak juu!!!! Mnogo je Gelovej, mozda Korver ili Stiv Novak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited) Brogdone sta trazis za Gobera Sta mu bi , 30p i 15sk Edited November 16, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Evo Brogi, imamo KCP-a i Robinsona, sveze pokupljene sa FA, biraj #OpaWoochinaStyle @Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ovo me zajebavaju samo tako. Turner pre 10 dana kao GTD, a sada ga skidaju dan pre mecha ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ako nista drugo, baba Russ mi nece sjebati i onako ocajni fg Da vidimo da li sa po drugi put uzaludno potrosio waiver na malog bradatog iz GSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts