Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, uini said:

alo bre matiću, tačno me neka nelagoda probudila kad on diže mela u tri ujutru 

Fantazi miri ljude vreme je da Melo i ja postanemo drugari ! 
Doduse vec vidim kako ga sutiram za 2 nedelje posto pizda ne moze super Maria da izbaci iz rotacije, POrland ima skor 5/15 i cutuju Me7a..
Ali od danas #teamMe7o ide na avatar kao znak pomirenja.
Ps: dosta sto sam ti dao tog Jonesa, posto sam verovao Brogdonu na rec da je kesa pa ga nisam ni gledao i sutnuo odmah u 1.00

Posted (edited)
4 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Ps: dosta sto sam ti dao tog Jonesa, posto sam verovao Brogdonu na rec da je kesa pa ga nisam ni gledao i sutnuo odmah u 1.00

Ovo je danas ukrao talenat Bejnsu izgleda, jedino tako mogu da objasnim situaciju. Mada i dalje deluje kao da ne zna o cemu se radi, nema sanse da odrzi bilo kakvu solidnu produkciju.

Just now, Drakaris said:

Imace Melo minutazu. 14 pts, 7 skokova, 2.7 trojke. 

Career high mu je 2.3

Edited by Malkolm Brogdon
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Drakaris said:

Ihh, pa coskarice on i cekati pas. Koji sve danas "suteri" imaju 2 trojke prosek. 

Pa velika je razlika izmedju 2 trojke i 2.7

Mislis da ce uzimati 7.5+ trojki po tekmi?

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Malkolm Brogdon said:

Pa velika je razlika izmedju 2 trojke i 2.7

Mislis da ce uzimati 7.5+ trojki po tekmi?

S obzirom da se sada vodi kao jedini visoki suter i mogao bi. Markanen isto pripaljuje 7-8 trojki. 

Posted

S obzirom da se sada vodi kao jedini visoki suter i mogao bi. Markanen isto pripaljuje 7-8 trojki. 

Markanen pripaljuje tacno 6 trojki po utakmici, sto je ponovo velika razlika u odnosu na 7.5

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Malkolm Brogdon said:

Markanen pripaljuje tacno 6 trojki po utakmici, sto je ponovo velika razlika u odnosu na 7.5

Da, s tim sto ce Melo da ima veci usage od Markanena. 

• Tuzno 1
Posted

Da, s tim sto ce Melo da ima veci usage od Markanena. 

Prvo sto ovo nece da se desi, drugo sto veci usage ne podrazumeva veci broj trojki.

Carmelo nije u fazi karijere gde ce da postavlja career high u bilo cemu na nivou sezone.

Posted (edited)
10 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Prvo sto ovo nece da se desi, drugo sto veci usage ne podrazumeva veci broj trojki.

Carmelo nije u fazi karijere gde ce da postavlja career high u bilo cemu na nivou sezone.

Realno, Karmelo nije iz igrackih razloga do sad bio bez kluba. S druge strane mu je toliko ocajna konkurencija na PF-C da bi bilo pravo cudo da ne uzima 13-14 suteva. 

On je tu doveden da bi sirio igru, znaci u pitanju su trojke. 

Edited by Drakaris
Posted
Just now, Drakaris said:

Realno, Karmelo nije iz igrackih razloga do sad bio bez kluba. S druge strane mu je toliko ocajna konkurencija na PF-C da bi bilo pravo cudo da ne uzima 13-14 suteva. 

Ma cista zavera, jasno je da liga ima nesto protiv njega.

Bio je bez kluba zato sto je delusional i ne zeli da prihvati da je role player djubretar u ovoj fazi karijere, a ne neka zvezda koja se smeje na pomisao da treba da ulazi sa klupe.

• Ha-ha 1
Posted

Portland je ocajan, mislim da sam bas jjutros pisao da ce morati da pojure Morisa posto im ocajnicki treba pf. Hezonja i Toliver su smesni cak i Melo iz Hjustona je igracina za obojicu; little ima potencijala ali daleko je od neke sigurne role. Ocigledno su dovoljno ocajni da dignu Mela i da dobije finu ulogu; sumnjam da ce da salju Cja za neko krilo; a Baze valjda do decembra ne mogu da trejduju...
Brogdona dosta sa anti Me7o propagandom ! Melo is lord ! kako me puni Colby zasluzio sam poklon u vidu Mela.

Posted
1 hour ago, uini said:

brogdon bi da je do njega, napravio rupu na terenu između slobodnjaka i linije za tri, pa nek proba neko midrange da uzme 

Imam TJ Warrena u ekipi, covek se ponasa kao da ga neko bije van linije za 3.

Posted (edited)

Midzet postao najveci smarac, drezdi celu noc i kupi igrace u sekundi.

Kako me je brat Aron izdao nocas, prvi put igram Arona plus i on me samo izda i prvi put izadje minus.

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 2
Posted

Au druže Uini, što tako po glavi. Verovatno najbolje timsko veče do sada u ligi. Em Luka TD, em Jrue utakmicu sezone, a i ovi polovnjaci su ti svi doprineli. Treba mi jedna 20+20 partija Drummonda večeras pod hitno.

• Thanks 1
Posted

Protiv nas je bilo najbolje timsko vece. Ovo od sinoc je smejurija.  Cini mi se oko 45 skokova, 40 ass, preko 165 poena, 3 DD, 1 TD... 

Usercina 🙄

maticu dropuj mela i uzmi laBambu. 'nas ti kaki je to potencijal ejj !!! 

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...