ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 @maXa88 ne loži wook, taj bez 5og centra kao da je go. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Jak je Kanter 2,5 poena i 5 skokova u proseku poslednjih 5 : ) A jos se onaj Rob Will vraca za par dana. Zvekijev drop je bio i Norman Powell. Mene je sjajno sluzio, ali kad mi je pola tima bilo out, morali smo da se rastanemo. Sad je kod Lavrnje, kao i Satoranski, isto Zvekijev drop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 kanta večeras već 9/6 za 18min, mark my words. a onda kreće 20-25 min i stalno oko DD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Ma uzecu opet nekog iz NYK, imaju b2b. Jedna zamena 2 meca. Steta sto Frenki ne igra, mogao bi mi doneti 3-4 stl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 5 minutes ago, uini said: @maXa88 ne loži wook, taj bez 5og centra kao da je go. Ima ih vec petoricu + Lajls. Kanta dobro igra te B2B tekme. Jednom je cak imao 16+15, doduse tad je i evro bio 115 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Just now, maXa88 said: Ima ih vec petoricu + Lajls. Kanta dobro igra te B2B tekme. Jednom je cak imao 16+15, doduse tad je i evro bio 115 Vidis njega sam zaboravio. Mozda LMA propusti jos neki mec, pozvali su nekog lika iz G lige juce u tim. Sinoc bi mi Turner napravio TD sa blokadama da nije bilo 40 razlike pred 4/4. Na kraju 8 blk i 10 skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 4 minutes ago, Wook said: Steta sto Frenki ne igra, mogao bi mi doneti 3-4 stl. ne bi valjda frenkija uzeo da igra protiv mene ništa ti nije sveto 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 To je deo psiholoskog rata : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 (edited) 3 minutes ago, Wook said: To je deo psiholoskog rata : ) jebeš psihološki rat kad me fizički i bukvalno uništavas a lepo mi je pričao još pre tri meseca da će me srediti, ja neverovao Edit možemo da bacimo predictions kao za oskara, ko uzima kantera moja lista 1 kaos 2 wook 3 miskooo ako sam dobro zapamtio waiver order Edited February 26, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 Ja navijam za zvekija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 19 minutes ago, maXa88 said: Ja navijam za zvekija! pusti delgada da ga vrati natrag dok cekamo dodelu kantera, da pogledamo sve transkacije wes matthewsa od pocetka sezone All Transactions WED, FEB 26, 7:09 AM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers THU, FEB 6, 5:03 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE MON, FEB 3, 11:08 AM MF WOO dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers FRI, JAN 31, 1:00 AM MF WOO added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE SUN, JAN 19, 9:52 PM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers SUN, JAN 19, 9:04 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE SAT, JAN 18, 12:58 AM Mikele Plaćido dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers FRI, JAN 17, 1:29 AM Mikele Plaćido added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE WED, JAN 15, 6:08 AM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers TUE, JAN 14, 9:35 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE SUN, JAN 12, 8:00 PM naguzimo konje nikole jokica dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers FRI, JAN 10, 11:25 PM naguzimo konje nikole jokica added Wesley Matthews, Mil SF from Free Agency to BE THU, JAN 9, 9:22 AM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers WED, JAN 8, 9:18 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Waivers to BE TUE, JAN 7, 2:20 AM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers SAT, JAN 4, 9:32 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Waivers to BE THU, JAN 2, 11:01 AM b (like) residents dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers WED, NOV 20, 9:33 AM b (like) residents added Wesley Matthews, Mil SF from Waivers to BE TUE, NOV 19, 7:28 AM Beograd Konkvistadori dropped Wesley Matthews, Mil SF to Waivers SUN, OCT 20, 11:36 PM Drafted 179th overall (9th Rd) by Beograd Konkvistadori 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Misery SIGNALS Enes Kanter Bos, C Added.SMRT dropped Chris Boucher, Tor PF to Waivers. Mikele Plaćido Enes Kanter Bos, C Unsuccessful. Reason: Player has already been added to another team. Pih, na kraju ga niko nije hteo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 Caoze srecniku stariii Nema sta. neko je prosto rodjen pod srednom zvezdom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 maxo, jebo te pas ludi, bacis kantera i onda pokupis kristijana felacija, koji igra u subotu a dacebog&svetisavo da se wendell tada konacno vrati iz mrtvih nisi bas pod libelu. kako cete da me osvetite protiv vuka ovakvim potezima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Kolika prasina oko Kante. Rasturio me Hasan. Kakav igrac za cetvrtu rundu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Nemam pojma sto su dropovali sada Kantera kada 99% imaju siguran top 4. Mogli su jos koju nedelju da vide jel ima leba od njega. Ajde da su uzeli nesto vau na Fa uzeli bagavog Felicia 2 hours ago, Magia said: Ali zato Zile na 9 skokova u 3oj i ne napravi DD, juce Bamu 1 asist do TD 😛 Ma bijes me samo ovakav PPM se nije video nikad. Svakakvi bagavci imaju rekorde karijere. S Verom u Mela i Melija nema 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 51 minutes ago, uini said: maxo, jebo te pas ludi, bacis kantera i onda pokupis kristijana felacija, koji igra u subotu a dacebog&svetisavo da se wendell tada konacno vrati iz mrtvih nisi bas pod libelu. kako cete da me osvetite protiv vuka ovakvim potezima Uzeo sam kantera umesto kantera 😊 fale mi skokovi uini. Eto zato Cekali ga cele sezone. Iskreno ovo je delgi prelomio. Prati boston cele sezone. Nema razloga da mu ne verujem na rec. A taman imamo 3 nedelje da nadjemo nesto upotrebljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 kapiram za skokove ali ako wendell zaigra (krstim se u sebi) on je nebitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 (edited) Ja nakon sto sam video statse za Arizu i MPJ. Al dobro nece se to bas tako cesto ponavljati, bar se nadam Edited February 26, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 26 minutes ago, uini said: kapiram za skokove ali ako wendell zaigra (krstim se u sebi) on je nebitan Tebra kazem ti, imam 3 nedelje da sacekam neciju povredu ili zvekija da baci nesto dobro. Zajebo sam se sto nisam klajmovao Dienga i Arizu ali to ne znaci da za 20 dana ne mogu da nadoknadim Kanterov izostanak 😄 Znaci taktika je sledeca: Cekamo zvekija sa 8 WA mesta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Dobro došao, Enese. Ajmo sada jako, u inat dušmanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 22 minutes ago, maXa88 said: Tebra kazem ti, imam 3 nedelje da sacekam neciju povredu ili zvekija da baci nesto dobro. Zajebo sam se sto nisam klajmovao Dienga i Arizu ali to ne znaci da za 20 dana ne mogu da nadoknadim Kanterov izostanak 😄 Znaci taktika je sledeca: Cekamo zvekija sa 8 WA mesta Sledece sedmice ti ne treba. Razocarao sam se kad sam video da ti Davis i Hasan igraju x4, a moji najbolji svi x3. Jedino da se pojavi DTDavis, pa da racunam na dd i skokove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 26, 2020 Author Share Posted February 26, 2020 Ko si bre ti prijatelju? Postar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Nije realno sta se sve desava 😟 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 @maXa88 sad si uzeo pogresnog c. martina, onaj sto valja je kod vuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts