Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koliko god me boli ovaj poraz jer eto u 1/4 Davis je imao 5ass i falilo nam je 2 da preteknemo, a imao je i Debeli 4 TO vise, i Davis i KCP su do kraja redjali samo TO bez ass.

Znaci po 2ass i 2 TO su falila da bude 8-4-1 za nas.. Bolan, bolan poraz, ali cestitke Debelom, nema sta, imao je dosta osakacen tim ove nedelje i odsustva Vesbruka pa je uspeo da nesto izlesinari i da skupi svoje gubavce da nas dobiju...

Nama polako uvode Enesa u ritam... Duncan Robinson i KCP su solidni zabodi sa FA. Idemo dalje, mrzi me da proverim i s kim igram iskreno, jos sam utucen

Posted

Auu deglisha pa gde poraz od poslednje ekipe u ligi koja igra bez centra. Dobro jes da niste izgubili od bota kao Vulfio onomad , al opet iznenadjenje.

Lele kakav tim ima Midzet:classic_unsure:  Vezali smo i 3.pobedu, sad protiv shampiona Zoruleta bice jebeno , po 4 meca Harden i PG.

• Ha-ha 2
Posted

Jbg, da smo imali 2ass vise i 2TO manje (sbbkbb naravno, glupost, al da predstavim da je lako moglo na drugu stranu i da nije bas rezultatski debakl) bilo bi obrnuto..

Takva je liga, povrede, raspadi, nema pravila, bitno je da smo nakon 4. kola 9ti i dalje u PO zoni , posle 2 razbijanja razbili su nas 2 puta jbg... Meni je ovaj poraz tesko pao iskreno, a Maksa je bas utucen, jutros mi pise da ga vise tim ne zanima...

Ja ne bih ocajavao. Pokupio sam Duncana Robinsona, momka sa Floride i KCP-a koji su vec odmah dali solidan doprinos... Sutnuo sam i Brunsona, a i Cedi Osmanu se klima mesto u timu. Jebe me posao pa ne mogu da se posvetim bas FA kako treba, ali vec sam krenuo u remont tima. Enes za ovako bedne minutaze nesto i isporuci, nadam se da ce uskoro doci na 25min i da ce biti tu uvek oko flerta za DD...  Dugo smo ga cekali. 

I pored svega bi dobili da je Obrva imao pristojnu nedelju. Sem blokada nista nije donosio, samo je kvario % pa cak i bacanja, a sjebo me je gando za turnovere. 

Posted (edited)

Čestitke Viniju, surov tim ima. Ja bih se izvukao sa pristojnim porazom da sam imao koji meč više, a ne manje od protivnika. Uzdao sam se da će Garland, Smart i Poole (koje govno od igrača in real life, btw) da mu pokvare FG%, što se i desilo, ali malo je falilo jer ja imam mrtvaka DeRozana koji me ubio ranije a i inače imam low FG% ekipu. Ne znam zašto sam uzeo Turnera umesto nekog trojkaša sa FA, ah da, zato što su ostali sve dunsteri na FA. 

Sad protiv Makse i oriđinale priveska, morao bih makar protiv njih da dobijem FG% kategoriju. Pokupih sa FA Marvina Williamsa, moju staru uzdanicu iz šampionskih sezona, valjda je ostalo nešto vatre u tom lešu.

Edited by Chaos Is Me
  • Thanks 1
Posted

dobar fajt je bio, mogao si i da dobiješ i bilo bi fer. 

poolea nisam gledao irl ali je za fantazi još veće djubre. držim ga jer je dubsima svejedno, pa računam, možda i nauči da šutira od tolike minutaze 

Posted (edited)

Sjajan potez izbacivanje igraca sinoc. FG dobijen, TO nereseno, na kraju 10-1-2. Polako stizem uinija. Sledeci na redu za samaranje je Borivoje. 

Dajte bre neki 2 za 1 trejd da se odradi da ubacim Batuma sa IR. Bukvalno bih za bilo kog bezveznjakovica odradio trejd. 😄

Edited by Itachi Uchiha
Posted
1 minute ago, Itachi Uchiha said:

Sjajan potez izbacivanje igraca sinoc. FG dobijen, TO nereseno, na kraju 10-1-2. Polako stizem uinija. Sledeci na redu za samaranje je Borivoje. 

Dajte bre neki 2 za 1 trejd da se odradi da ubacim Batuma sa IR. Bukvalno bih za bilo kog bezveznjakovica odradio trejd. 😄

pa ne možeš da odradiš trejd ako imaš ineligible igrača na IR

• Like 1
Posted

Nova DD zverina Hejz. Samo da isutiraju Fejvorsa iz ekipe, vreme je za tank gospodo. Moramo da mislimo na buducnost. 

Redis je odigrao sasvim pristojno za fantazi u poslednje dve tekme. Kako ce tek Fulc da kida u nastavku, on je decko sa dosta stila. Na kraju je imao klac momenat za pobedu oteo loptu Bilu i dao poene 2+1. Vrlo zadovoljan sa 11. pikom. 

Posted

Kako sam ovako ubedljivo pobedio, ni sam ne znam...

Bez 4 igraca, sa BABA Russ-om koji em odmara em je imao ocajne %fg  (kao i Tatum), dao sam im tri dana prednosti sa Kur(u)c(s)em, dva sa Ferguson 😄

Dapace, pisu se samo CAT 😴

btw1 , od kako je MichR dobio po picici, poceo da igra, dok se LVert kao i prethodne sezone povredio, ali dobro(TM) , mi smo jedna ekipa, tako da je Magicnom oprosCeno .

btw2, nije los ovaj regeBowman, posluzice , 19p za poluvreme ( moze neki video za njega da postavis @Zvezdinho  Dankeeee)

Sad protiv ovih, ni sam ne znam sta su I ko su 😛

• Ha-ha 1
Posted

P.S: 'kad sam vec ovde,  hoce li neko da mi pokloni C (centra) kao ja Magiji, za uzvrat dajem DVA (2) sg/sf/pf igraca kojih imam pun qufer ( sve radnje rade )

:whistling:

Posted
5 hours ago, delgado said:

Koliko god me boli ovaj poraz jer eto u 1/4 Davis je imao 5ass i falilo nam je 2 da preteknemo, a imao je i Debeli 4 TO vise, i Davis i KCP su do kraja redjali samo TO bez ass.

Znaci po 2ass i 2 TO su falila da bude 8-4-1 za nas.. Bolan, bolan poraz, ali cestitke Debelom, nema sta, imao je dosta osakacen tim ove nedelje i odsustva Vesbruka pa je uspeo da nesto izlesinari i da skupi svoje gubavce da nas dobiju...

Hvala brate Delgisha na cestitkama ... I mala digresija, da ste imali dva TO manje bilo bi 6-6-1  , sto sam iskreno i ocekivao kako je AD kreno da deli ass kao Nesh iz prime-a😄

Nastavlja se surova borba za opstanak sa izvesnim krajem i povratkom u B ( doduse samo na par meseci dok se ne izvrsi fuzija 😄 )

• Like 1
Posted

Da da, a da smo dobili i ass e onda tek 7-5-1 za nas. A eto i ti si mislio da ti se ne pise dobro kako je krenuo Obrva, al usrao me cele nedelje...

Chaose, cuvaj se Enesa, ti si ga najvise prozivao...

Posted

Saric SiSi-ca 3/13, jedan poJen do DD, I Brown 1 sk , treneri ih izvode na 4min do kraja :wink2:

A i realno, previse je 4 DD za vece, toliko nisam imao od pocetka sezone ukupno :lol_2:

Posted
3 hours ago, Drakaris said:

Dobar je Gaford, posluzice. Nije ni ovom WCJ startna postava zagarantovana. 

Jos jedna all round partija Dana.

Kako napreduje Zeller na rateru? 

@delgado Moze Kanter za Rob Willa? 

@Zvezdinho Ko ceka- doceka. Vazda bilo. Dobar ti pozni izbor Powell, bez zezanja. Kida decko.

Posted

Zeler je igrac trece runde, eto gde je. 

Uhh, Gaford je i vise, nego ozbiljna glava posle ove noci. Ovo mu je prva nba utakmica, ako ne racunamo one sprdnje od 2 minuta. Odlican finiser. 

• Ha-ha 1
Posted

Mozda ako izbace Markanena, posto Carter jr je jedno 30 puta korisniji od njega na startu sezone...

veceras se Melo javlja, konji odlicni bili sinoc(-fg), dobise prvog dana reb sto je neverovatno, ocekivao sam da ce kasnije da skinemo gace, al los dan Janisa i ovih bezveznjaka nas je sjebao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...