neko me sabotira Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Neću kliknut, nisam ni na ono od ranije, preiskusan sam Ali Obradoviću ne mogu odoljeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Meni je ovo cerekanje odnekud poznato, ne znam je li to onaj tip koji se snima kako priča viceve i stavlja to na net. Kako je krenuo neće se Novak skoro u Crnu Goru vraćati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2099133 Želim da verujem da se ljudi ipak zezaju i troluju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Nisam citala sve komentare, preletela vise, ali ovaj mi je pobednicki, ne samo zbog gluposti, nego sto je dobio toliko pluseva https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2099133#k38416894 Istovremeno ne znas ili ne zelis, da je RF igrao kroz dve trecine svoje karijere u uslovima kada se bodovi nisi branili, samim tim ni oduzimali. Jednostavno si samo nadzidjivao vec izgradjenu kucu. To je bilo vreme da je bilo tesko pasti s prvog mesta uz iole solidnu igru. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 (edited) Zašto uopšte čitate komentare? Ne mislim samo na sportu nego uopšte, meni se retko prst omakne i uvek mi bude zlo posle toga. Edited February 3, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 minutes ago, alcesta said: Zašto uopšte čitate komentare? Ne mislim samo na sportu nego uopšte, meni se retko prst omakne i uvek mi bude zlo posle toga. To je ta mazohisticka crta u meni, koja ispliva s vremena na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 29 minutes ago, alcesta said: Zašto uopšte čitate komentare? Ne mislim samo na sportu nego uopšte, meni se retko prst omakne i uvek mi bude zlo posle toga. eh, ponekad je jace od mene. a i malo da vidim kakvo je generalno raspolozenje u Srbiji (van kruga familije i prijatelja jer oni definitivno nisu reprezentativni uzorak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Pa nisu ni komentari reprezentativni uzorak ljudi koji žive u Srbiji. To zaključujem pošto su komentari po crnogorskim portalima još gori, a CG je mala, da mi je okolina takva odavno bih pobegla odavde glavom bez obzira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 U principu ti komentari bi trebalo da su cenzurisani od strane sajta koji pise tekst, znaci to vise govori o nekoj politici koja vlada u casopisu ili sta vec Cesto si neki stavovi cenzurisani, neki forsirani Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 (edited) Može da znači i da nikog nije briga da se cima oko odobravanja komentara. Uglavnom svuda jasno piše da sajt nije odgovoran i nema veze sa stavovima komentatora. Edited February 3, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Njima odgovara da ima sto vise komentara, tako da sigurno sve odobravaju vulgarnih, mislim da samo tu povlace granicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 minute ago, Boxy said: Njima odgovara da ima sto vise komentara, tako da sigurno sve odobravaju sem vulgarnih, mislim da samo tu povlace granicu. Probala si pa znaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Ja komentarišem samo kad naprave neku toliko groznu pravopisnu brljotinu pa baš ne mogu da izdržim, to uglavnom ne puste ali ponekad i isprave Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 definitivno ne pustaju kritike na njihov racun, ostalo sve moze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 (edited) Znam nekog i ko je radio za casopis a sam pisao po masu komentara - (nema veze sa tenisom bio je neki pevac u pitanju) po dogovoru sa ekipom, hvali nekog iz sve snage ili pljuje nekog iz sve snage u skladu sa zeljom "casopisa" - ako je neko interesantan. Edited February 3, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 27 minutes ago, kriv i dužan said: Probala si pa znaš Hahahah, nisam, par puta sam poslala komentar kad su napisali neku ekstremnu glupost, ali mislim da nikad nisam prosla Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Mene je pisanje komentara na b92 dovelo i do foruma, komentare više ne pišem barem 10 godina a ni sajt više ne posjećujem. Jednom sam za komentar dobio cca 2k lajkova i 50 minusa a nije bila GS tema 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 minute ago, kriv i dužan said: Mene je pisanje komentara na b92 dovelo i do foruma, komentare više ne pišem barem 10 godina a ni sajt više ne posjećujem. Jednom sam za komentar dobio cca 2k lajkova i 50 minusa a nije bila GS tema 😁 Napisao si Djokovic GOAT? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 minutes ago, Boxy said: Napisao si Djokovic GOAT? Poduži je bio komentar, ne želiš znati o čemu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Meni se čini da se sećam nekih komentara s potpisom mate mišo, a bio je i neki Miro iz Splita ili tako nešto s dobrim komentarima, u vreme kad nisam znala da postoji forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 minute ago, alcesta said: Meni se čini da se sećam nekih komentara s potpisom mate mišo, a bio je i neki Miro iz Splita ili tako nešto s dobrim komentarima, u vreme kad nisam znala da postoji forum Da, Miro iz Splita 😁 Većinom sam se potpisivao sa “mate mišo” ali ponekad i nisam (kao u ovom slučaju koji spominjem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 hours ago, wwww said: definitivno ne pustaju kritike na njihov racun, ostalo sve moze... To svakako. Imaju b92 stranicu razno (Vesti>Razno), koja im se uglavnom sastoji od onog "Na današnji dan". Ja pre neki dan slučajno odem tamo na datum 27.1, pogledam sve što su stavili, i vidim da ladno nisu naveli da se 27.1.1756 rodio W.A.M. (Znam neke da kažemo bitne/relevantne datume još od srednje). Odem u komentare i napišem da bolje da ne drže takve stranice ako ovako nešto omaše, mislim ni manje ni više nego ovo da previde-Komentar naravno nije pušten. Google sa "Google Doodle", kod obeležavanja nekih datuma, godišnjica i sl, ume da bude ne samo glup, nego i sporan i pristrasan sa svojim izborima. Ali kod njih je ta agenda odavno očigledna (Big Tech) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 "DVA MESECA SAM BIO NA ŠTAKAMA" Federer doneo odluku o penziji, navijači su je čekali u strepnji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts