Jump to content

Serbia against the world - nije bitno kako ali pobedjujemo

Recommended Posts

Posted

BRUKA SVETSKIH RAZMERA:Nadal proglašen za najboljeg sportistu planete, a Đoković obara rekorde i suvereno vlada tenisom VIDEO

JAOOOOOO KLINTONE :furious:

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted

Nema veze sa tenisom ali ja sam u soku :classic_blink:

Šerbedžija oduševljen Karleušom: Jedna stvar ga posebno fascinira kod nje! 

"Obožavam Karleušu. Šarmirala me svojom pameti, šašavošću i inteligencijom."

• Ha-ha 1
Posted

OKRENULA LEĐA PRIJATELJU: Serena najstrašnije UVREDILA Novaka! Ovo joj Đoković neće ZABORAVITI

:furious:

• Ha-ha 9
Posted
15 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Hahaha. Živo me zanima šta bi to moglo biti. Nije mu valjda dirala do piramida? :classic_biggrin:

Ma jok...klikbejt klasika:

Rodžer Federer je najbolji, on je sinonim za igračku veličinu, visoku klasu i neverovatno je kako se adaptira na igru. On je genije - rekla je Serena Vilijams, zaboravljajući ko je trenutno vladar na ATP listi.

• Ha-ha 2
  • 2 weeks later...
Posted

Meni se više sviđalo Rolan Garović, to je mislim bilo aktuelno one godine kad je Ana osvojila a i ostali igrali polufinala i finale :18:

• Like 1
Posted

Tada je bilo opravdano, ali sada kad osim Djokovica, za sve ostale je ogromno pitanje da li ce doci do 2.kola, malo je smesno :lol_2:

• Ha-ha 1
  • 2 weeks later...
Posted

MA, KOJI, BRE, "KRALJ ŠLJAKE"! Đoković srušio Nadala u njegovoj kući, ko sad može da kaže da nije NAJBOLJI SVIH VREMENA!

:default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

NOVAK UZEO ROLAN GAROS I ISPISAO ISTORIJU! E, SAD MOGU SAMO DA GA MRZE! Đoković je najbolji ikad! Džaba Rafi 13 pobeda! /VIDEO/FOTO/

Kako sklope ovakav naslov jbg :frusty:

• Thanks 1
  • Ha-ha 4