Милица Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ja mislim da mu je neprijatno i na sestom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Nije naslov, ali "Mislim da vam je pogrešno pitanje, on nema tendenciju, on već je najbolji svih vremena. Po broju nedelja provedenih na broju 1, pa u međusobnim skorovima, po broju Masters titula, jedino mu nedostaje Olimpijsko zlato i te dve titule koje će već ove godine osvojiti. On je najbolji i sve u svetskom tenisu zavisi od njega. On može da izgubi, ali ne zato jer ga je protivnik nadigrao, nego zato jer mu je on dozvolio da ga protivnik pobedi", rekao je Srđan Đoković. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Ovakve izjave su mi još i najmanje problematične, toliko je tu jasno ono "moj sin je car svemira a i ja što sam ga napravio", kako iko da ga uzme za ozbiljno Samo dok ne krene kako ga je Bog poslao Srbiji i tako dalje. U svakom slučaju kod njega se to i može razumeti. Kod Obradovića & Co. je brrrrrrr. (bez uvrede Crnom ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 "To je neverovatno, jer on je pre toga bio osmostruki prvak Melburna. I oni su navijali protiv njega. Ali vidite što je Novak, on je mentalna gromada kojoj ne možete ništa da napravite, jer kad se on koncentriše, nito mu ništa ne može! Spominjete Kinu? Zašto u Kini igra najbolji tenis? Pa zato jer tamo oseća ljubav i privrženost, on je u Indiji božanstvo, u Južnoj Americi, u Africi! ne moram ni da napisem ko je ovo izjavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Nije bitno kako ali pobedjuju ovaj put Italijani sa naslovom na UBITENNIS Nella top 10 della Race to Torino, l’unico europeo nato ‘completamente’ a ovest della vecchia cortina di ferro è il nostro Berrettini Medju prvih 10 na rejsu jedini 100% evropljanin je Beretini! Dok na tv pustaju reklame protiv rasizma ovamo prebrojavaju krvna zrnca teniserima. Sad kao Beretini najuzviseniji medju njima jer je rodjen u Rimu od mame i tate Italijana 🤢 https://www.ubitennis.com/blog/2021/03/24/numeri-sulla-race-atp-soffia-il-vento-dellest-da-djokovic-a-dimitrov-si-salva-berrettini/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 NIkakva novost da su Italijani rasisti i fasisti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 (edited) 10 minutes ago, Boxy said: NIkakva novost da su Italijani rasisti i fasisti... Tresnu ga ti jesu li svi Srbi SNS ovci? Svi cetnici? Partizani? Kao da sam procitala odgovor Bljuca na tekst u Ubitennisu. Edited March 25, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 2 minutes ago, Milica said: Tresnu ga ti jesu li svi Srbi SNS ovci? Svi cetnici? Partizani? Znam sta mi drugarica prica koja je u Milanu i koja se tamo zabavljala sa crncem, kakve je poglede osecala na sebi, sta je sve cula itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 14 minutes ago, Milica said: Nije bitno kako ali pobedjuju ovaj put Italijani sa naslovom na UBITENNIS Nella top 10 della Race to Torino, l’unico europeo nato ‘completamente’ a ovest della vecchia cortina di ferro è il nostro Berrettini Medju prvih 10 na rejsu jedini 100% evropljanin je Beretini! Dok na tv pustaju reklame protiv rasizma ovamo prebrojavaju krvna zrnca teniserima. Sad kao Beretini najuzviseniji medju njima jer je rodjen u Rimu od mame i tate Italijana 🤢 https://www.ubitennis.com/blog/2021/03/24/numeri-sulla-race-atp-soffia-il-vento-dellest-da-djokovic-a-dimitrov-si-salva-berrettini/ kakav odvratan clanak samo sam cekala kad ce i Diegu, Denisu i Aslanu da izbroje i jevrejska krvna zrnca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Čudi me kako staviše Grčku u istočnu Evropu, doduše propustili su da pomenu Cicipasovu majku U Italiji ksenofobija danas nema toliko veze sa istorijskim fašizmom (koji je i dalje naravno prisutan) koliko sa najezdom imigranata u poslednjim decenijama. To je na severu baš primetno. Doduše na severu tradicionalno imaju sličan odnos i prema južnim Italijanima koji dođu tu da rade tako da nije samo rasizam u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Italijani su pre svega puni sebe i tripuju o nekoj zamisljenoj velicini. Sto si nize na njihovoj zamisljenoj lestvici to gore, a crnci i Jevreji su naravno vecini na tapetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 U svakoj populaciji ima struja koje tripuju o nekoj zamišljenoj veličini te populacije. Nemaju tu Italijani nikakav monopol. Baš gao što ga nemaju ni Srbi ni Bugari ni Japanci ni Rusi, ni Kinezi ni Hotentoti ni....dopuni po želji. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 U jbt, ovakkvu recenicu ni Informer ni Srbijadanas ne bi napisali. Nisam ocekivao to od Italijana, iskreno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 32 minutes ago, We lose every week said: U svakoj populaciji ima struja koje tripuju o nekoj zamišljenoj veličini te populacije. Nemaju tu Italijani nikakav monopol. Baš gao što ga nemaju ni Srbi ni Bugari ni Japanci ni Rusi, ni Kinezi ni Hotentoti ni....dopuni po želji. Naravno da ima i ovo nije generalizacija, ali kao sto smo mi vece srbende nego sto su recimo Cesi cesdende (?) tako je kod Italijana, Francuza i Engleza primetan taj elitizam. Sve ima svoje istorijske razloge naravno, kod Francuza zato sto su oni a ne Britanci jelte najveca i najbolja i najlepsa imperija, kod Engleza zato sto su svima tate i nista ne bi bilo da oni nisu "ujedinili" svet, a kod Italijana su razlozi u regionalnim posebnostima i unifikaciji, gde ovi severnjaci gledaju na juznjake kao na kmetove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 U suštini Italijani ni danas nisu homogena nacija, iako to nama spolja tako izgleda, tako da je teško uzeti ljude iz samo jedne regije kao primer (stereo)tipičnog Italijana. Na severu recimo mogu da deluju zapadnoevropski hladno i distancirano, a na jugu se osećaš kao kod kuće pa malo i previše, pogotovo kad je bacanje smeća u pitanju U svakom slučaju nije sve to neko pravilo, naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Pa da, kod njih i dalje ima dosta tih sever-jug podela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Nole me polupao kao bubanj, osećao sam se kao dete! Spoiler Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik progovorio je o susret sa Novakom Đokovićem na Olimpijskim igrama 2016. godine 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 2016-te su OI bile u Riu, 2012-te u Londonu, Rodik se penzionisao 2012-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Ma ajde, činjenice nisu briga na koju se obaziremo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 FEDERER IZAZVAO GNEV ŠVAJCARACA Bahata zvezda gradila luksuznu vilu na ZLATNOJ OBALI, pa otpadom zagadila jezero! NASTAO HAOS! Eto Srbi, nije da samo da Novakova tašta uništava planinske reke... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 NEMA VIŠE DILEME Isplivao na videlo Federerov mračni plan, sve je vezano za Novaka, a sad se saznao i način brutalnog napada na Srbina 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 mozete li da sledeci put, pored ovako bobasticnih naslova, u spojleru napisete i koji je to pakleni plan (da ne moram da klikcem da vidim da nije neki armagedon ) ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Ali obavezno Srbin da se pomene u ostatku teksta, poželjno i Srbija, po mogućstvu više puta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 E, od ovog časa ne pomažu ni triput menjana pravila! Rodžer Federer PADA NA ATP LISTI! pao za jedno mesto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts