Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Angelia said: Razmisljam da vam ponudim moje misljenje o kosarci u Srbiji. Nije da imam pojma o kosarci I jos manje u Srbiji, ali izgleda da je zahtev da imam misljenje I "argumente" o svakoj temi na ovom svetu. Drustvo, gubite vreme na kosarku!!! Anyway, jel dobijem ulogu u horor prici? Osecam se iskljuceno jer nemam misljenje 🫡 To ne bi bilo loše ali pod uslovom da navijaš za Partizan i da redovno pišeš na Zvezdinoj temi. Onda će ovi moji moliti da se Zlaja vrati. 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Anđelija bi se super uklopila tamo, samo da nauči par reči tipa "jago", "deda" i "cmm" i ubacuje ih u uobičajene rečenice rendom, niko neće ni primetiti ništa neobično. 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi oće u tvoju horor priču, otvorio si Pandorinu kutiju @Smrtokapa
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Mina D. Harker said: Svi oće u tvoju horor priču, otvorio si Pandorinu kutiju @Smrtokapa Spremni da se narod plaši, urlaju nestrpljivi forumaši
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Volter said: To ne bi bilo loše ali pod uslovom da navijaš za Partizan i da redovno pišeš na Zvezdinoj temi. Onda će ovi moji moliti da se Zlaja vrati. Sta nudis 🤣🤣🤣 mogu da navijam za obe strane 1
Recommended Posts