Jump to content

Australian Open 2020.

Recommended Posts

Posted

Postoji mogucnost da veliki broj meceva bude igran pod krovom,u dvoranskim uslovima.
Jesam ja jedini koji misli da je turnir trebao biti pomeren zbog pozara i svega sto je doslo sa njima?

• Like 2
Posted

Australijsko leto je oduzimalo dah i bez pozara, zagadjen vazduh je dodatna katastrofa. Tek ce se sad osetiti privilegije najvecih terena. Organizatori su resili da izguraju turnir, jako sam skepticna kako ce sve da se zavrsi... 

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Drugarica mi je tamo, otisla na AO, sletela je u sredu i rekla mi je da se tada malo osecalo, ali da je juce i danas vazduh super, nadam se da ce se tako i zadrzati.

Posted

Neregularan turnir u najavi svakako.

Jadni ovi mucenici koji nece dobiti povlasceni tretman. Nadam se da ce sve bar proci bez ozbiljnih zdravstvenih problema, da ne gledamo onesvescivanja kao one godine.

• Like 1
Posted

Upravo sam se dopisivala sa njom i pitala je:

It has been great yesterday and today  

Because it's windy but the wind comes from the south

And it's cold if you are in the shadow

I only felt the smell when I arrived on Wednesday but it had just rained and it was very humid, no wind. On the next day the wind blew the smell away.

i poslala mi je neke slike, cisto nebo skroz

82253811_844530279304383_8208587722848206848_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQntijoiq2g5fMgGciP3Ysv8haSO3jP3tLM51k3PMqV5OpVspvkwyllVWBiZmM2rI0Q&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=f257d504cfbd1fe64506e0a66ea6d90b&oe=5E97317D

• Like 5
Posted
5 hours ago, Boxy said:

Upravo sam se dopisivala sa njom i pitala je:

i poslala mi je neke slike, cisto nebo skroz

82253811_844530279304383_8208587722848206848_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQntijoiq2g5fMgGciP3Ysv8haSO3jP3tLM51k3PMqV5OpVspvkwyllVWBiZmM2rI0Q&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=f257d504cfbd1fe64506e0a66ea6d90b&oe=5E97317D

Dunula košava i odma' čisto nebo  😄 

Posted
2 hours ago, Milutinov Tata said:

Opa eksluziva :thumbsup:. Boxy samo nastavi da se dopisujes sa drugaricom i nemoj nista da cenzurises :classic_biggrin:

Ok onda, ova zgrada gde je na vrhu neka kruna, to je Rogerov hotel, tu je on odseo :classic_biggrin:

I da, ostaje ona tamo 2 nedelje, ali vam se zbog ekskluzivnog sadrzaja isplati da navijate za Rogera, jer ce ici na turnir samo dok je on na turniru :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Posted
11 hours ago, Boxy said:

Ok onda, ova zgrada gde je na vrhu neka kruna, to je Rogerov hotel, tu je on odseo :classic_biggrin:

Boxy šalje drugarice po svetu da uhode Fedexa :classic_ninja:

Halo, policija! :classic_tongue:

Posted

Boxy šalje drugarice po svetu da uhode Fedexa :classic_ninja:

Halo, policija! :classic_tongue:
Pa zar nije logicno da ja idem da ga uhodim, sta imam od toga sto ga ona uhodi [emoji16][emoji16][emoji16]

Posted

Eeee da je srece, ja planiram odlazak na turnir godinu dana, ona ide na 5,6 turnira godisnje, ukljucujuci AO, W, Bazel koji je preskup

• Like 1
Posted

Plasman Dzejmija Delgada u prvo kolo AO te 2000. je nesumnjivo uticao na buducnost tenisa da se opravdano i danas pamti. Ucestovanje Gaudencija u kvalifikacijama za AO pre 20 godina je jos epohalnije.

Posted (edited)

Hebemu vremenske razlike. Zivim u USA.

Malopre odgledao McHale-Martic. Na stranu rezultat, nivo igre je bio kao neki studentski/univerzitetski mecevi ovde - ili tamo, svejedno. Sta qrtz grand slam?

Pogledacu jos nesto, a cekam Djokovica. Mamu mu, trebalo bi poceti oko 3 ili 4 ujutru kod mene.

Da li da kasno legnem ili da se rano probudim?

Ne  znam, popizdicu.

Edited by zoran59