Kurc Emuchelo Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ja sam se vratio iz skole i moji su mi rekli, a ja bio u fazonu pa dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 3. godina gimnazije, na casu fizike. Malo smo bili morbidni pa nam je mahom bilo drago. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Who the fuck is Toshe??Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 stvarno, ko je pokojni gospodin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Makedonski 9/11 😭 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 ^ Mane zivota u inostranstvu. Hajde sto ne znate sta ste radili tada, ali da ne znate ni ko je. Najveci gubitak za Makedoniju posle Aleksandra Makedonskog! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Šta je svrha ovog topika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 8 minutes ago, Div said: Šta je svrha ovog topika? Random cet koji bi u neko dogledno vreme trebalo da postane sta biste radili kad vas napadne panda u postapokalipticnom svetu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Kada je poginuo Toshe, ja sam krao orahe. Who the fcuk is that? Ako modovi imaju pravilo da se besmisleni topici brišu, ovo je kandidat No. 1. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Pa ovo je prava razno tema. 😕 11 minutes ago, Yoyogi said: Kada je poginuo Toshe, ja sam krao orahe. Dobra stvar, ocistis to i prodajes na kilo da se oparis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 44 minutes ago, Død said: ^ Mane zivota u inostranstvu. Hajde sto ne znate sta ste radili tada, ali da ne znate ni ko je. Najveci gubitak za Makedoniju posle Aleksandra Makedonskog! a;eksandar je bio makedonac dok je taj gospodin bio severnomakedonac. to se ne da porediti. mada, ti makedonci su bili divljaci, i grci su ih se stideli i odbacivali kao de ohelena. onni nista nisu imali od helenske kulture, nauke,pismenosti. samo su znali da ubijali i da se napijajo kao i njihov im kralj koji je od rakije i umro. a pitao sam koj je godp.. tose jer sam mislio da je ovo bio ozbiljan topik, postavljen od moderatora. a za nedodjiju me zabile djokovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 2 minutes ago, ibiza1 said: a;eksandar je bio makedonac dok je taj gospodin bio severnomakedonac. to se ne da porediti. Da Aleksandra nije zgazio traktor, i dalje bi to bila Makedonija!!! 2 minutes ago, ibiza1 said: postavljen od moderatora. Posto je njima zabranjena zajebancija na pdf-u koji sluzi za to. 4 minutes ago, ibiza1 said: njihov im kralj koji je od rakije i umro. Pijan vozio kombajn. 5 minutes ago, ibiza1 said: a za nedodjiju me zabile djokovic. Dabome. I mene zabole za to sto ne znate o kome se radi, pa morate da pokazete da ne znate. Jer to je kul! Ponizavanje nekog mesta je isto strava. Ako vam se ne svidja tema ili ne razumete poentu, imate tu slobodu da je zaobidjete. Svakako je pravljena za opusteno trolovanje (ili je to komplikovano shvatiti iz nacina pisanja). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Spavao sam. Pandu bih pojeo jer je velika nestasica hrane u postapokalipticnom svetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 U postapokaliptičnom svetu pande pišu na forumu da li bi jeli ljude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 To je paralelni univerzum. Kad izbije pandemija i dodje konacni obracun sa pandama (koje imaju 5 i po prstiju), nece biti lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 30 minutes ago, Død said: Da Aleksandra nije zgazio traktor, i dalje bi to bila Makedonija!!! Posto je njima zabranjena zajebancija na pdf-u koji sluzi za to. Pijan vozio kombajn. Dabome. I mene zabole za to sto ne znate o kome se radi, pa morate da pokazete da ne znate. Jer to je kul! Ponizavanje nekog mesta je isto strava. Ako vam se ne svidja tema ili ne razumete poentu, imate tu slobodu da je zaobidjete. Svakako je pravljena za opusteno trolovanje (ili je to komplikovano shvatiti iz nacina pisanja). 30 minutes ago, Død said: Da Aleksandra nije zgazio traktor, i dalje bi to bila Makedonija!!! Posto je njima zabranjena zajebancija na pdf-u koji sluzi za to. Pijan vozio kombajn. Dabome. I mene zabole za to sto ne znate o kome se radi, pa morate da pokazete da ne znate. Jer to je kul! Ponizavanje nekog mesta je isto strava. Ako vam se ne svidja tema ili ne razumete poentu, imate tu slobodu da je zaobidjete. Svakako je pravljena za opusteno trolovanje (ili je to komplikovano shvatiti iz nacina pisanja). sta ocekivati od nekog sa ovakvim background-om? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 2 minutes ago, ibiza1 said: sta ocekivati od nekog sa ovakvim background-om? Da ne vozi pijan. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Jeste neodgovorno pijan voziti kombajn a pritom biti vladar Evrope i Azije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Tad su se vladari bavili postenim poslovima, a ne kao ovi sada. Ti Trampu da pokazes kombajn, on bi bacio hidrogensku bombu na njega jer bi kontao da je to ono cudo iz Rata svetova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) 1 hour ago, Død said: To je paralelni univerzum. Kad izbije pandemija i dodje konacni obracun sa pandama (koje imaju 5 i po prstiju), nece biti lako. Ja imam permanentne podočnjake. Izgledam kao panda svakako Edited January 11, 2020 by Nicklord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Okej, bavio se postenim poslom, to stoji. Ali zasto je Aleksandar "morao" da vozi kombajn u alkoholisanom stanju?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Ti ne volis da sobalis koje hladno pivo po vrucini kad odes na njivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ali ja nisam vladar Persije i nemam tu odgovornost. Jedino ako ga je Ciceron to naucio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) Napraviću pivo u njegovu čast. Pa kad dodju da naruče u kafani kažu daj jednog Aleksandra Velikog. To se ne služi malo. Edited January 11, 2020 by dulematic 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Ali vladar si svog zivota. Stara rumunska poslovica kaze: "Vladati svojim zivotom je teze nego vladati drzavom". Just now, dulematic said: Aleksandra Velikog Psenicno, u cast kombajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts