Cooper Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 3 nedelje. Gore post si lajkovao, a nisi ni procitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Vidi stvarno ima tri nedelje od 27. avgusta do 17. septembra. Ja bio u fazonu kraj avgusta- sredina septembra, to su dve nedelje. Dakle, ulog raste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 24 minutes ago, Barkley#34 said: Znači, da smo igrali sa CZ u prvom kolu i prošli, bilo bi dovoljno? Trofej je trofej, a ni dve nedelje duže za pripreme nisu za bacanje. Da, pa meni je bitniji recimo taj prolaz u finale, da se zaokruzi tri utakmice sa njima bez primljenog gola, kao odlican pokazatelj da smo ubedljivo najbolji tim u zemlji i dodatni dokaz teskog kriminala, nego neko prebrojavanje trofeja kupa. Ali kao sto kazes, utice na kvalifikacije dosta, pa bi bilo dobro da i Vojvodinu odvalimo jos jednom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) Ocekivano, drugi tim protiv Vojvodine veceras igra. Interesantno, oni deluju da izlaze u najjacem sastavu, ili bar ne cuvaju sve...samo Rockov izgleda nedostaje.. Edited June 19, 2020 by Starešina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Šta ćeš, to je sudbina nas koji smo izabrali da nas kroz mutljavine srpskog fudbala vode iskreni sportCki radnici a ne krimosi. Nema Sume? Zanimljivo, očekivao sam ga od početka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 19, 2020 Author Share Posted June 19, 2020 Hahahahaha, kakav penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Najneregularnija liga na Svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Zato Lola desni bek Lazar desno krilo. Udri me do zore pa me baci lavovima, pre ću to da preživim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Kakva nemoc Markovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 19, 2020 Author Share Posted June 19, 2020 On vise nije profesionalni fudbaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 sramota je sta mi igramo jos neko predstavlja kao uspeh sto cemo sacuvati okosnicu tima ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Kakvo gubljenje vremena. Pavlović i Stevanović su morali da vode igru večeras a bili su prilično bledi. Ostali isto nisu bili spremni da se nametnu. Ne smeju sa dozvole da vide da gube i da se ne uzbuđuju zbog toga. Nazovi penal neću ni da komentarišem. @ranzoPa nije igrala okosnica tima. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 to je tacno da smo igrali u najjacem sastavu verovatno bi dosli do nekog x postavlja se pitanje za koji q ce nam ovakva klupa i ko je i zasto dovodio te igrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) Odgledah drugu polovinu prvog poluvremena, nismo losi bili.ne znam cemu sikiracija, hebo ovaj sastav, pola treba skartirati... Nego gledam ovaj penal, i vidim i TSCu crveni u 10. minuti..ne kapiram sto im se namesta trece mesto, zar nisu i jedni i drugi u kvalifikacijama za LE ? Edited June 19, 2020 by Starešina Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Da li Partizan ucestvuje u tom namestanju, obzirom da vidim da ste izveli drugi tim? Rekao bih standardno u srpskom fudbalu, zna se ko je drugi (zato je Vojvodina glatko izgubila u Indjiji), zna se ko je treci (zato je danas pobedila Vojvodina), a zna se i ko ce da osvoji kup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ako Partizan ne osvoji kup ti se skidaš sa moderacije, a ako osvoji ja idem u samoban mesec dana.Može? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 48 minutes ago, goldberg said: Da li Partizan ucestvuje u tom namestanju, obzirom da vidim da ste izveli drugi tim? Ne znam znas li da igamo za nekoliko dana igramo sa njima za kup i da je sasvim ocekivano i normalno da izvedemo drugi tim. Cak sam ocekivao i slabiji tim, mada ne znam sta jos imamo od rezervi na raspolaganju osim ovoga. Moja opaska o namestanju nije bila na konto tima, jednog ili drugog, nego onog penala i crvenog kartona u Nisu. I dalje ne razumem cemu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, ranzo said: to je tacno da smo igrali u najjacem sastavu verovatno bi dosli do nekog x postavlja se pitanje za koji q ce nam ovakva klupa i ko je i zasto dovodio te igrace Pazi, na klupi su uglavnom ''šrafovi'', igrači rotacije koje ubacuješ sa idejom da se uklope među one na terenu, koji su po logici bolji. Kad ih sve spojiš oni u celini em nisu kvaliteta kao prvi tim em nisu uopšte uigrani. Savi je verovatno ideja bila da vidi šta ko može, a rezultat nije bio prioritet. E, sad, neki od njih koji su bolji bi trebalo da se dokažu da im je mesto među prvih 11 a ostali da grizu i polažu da zaslužuju više minuta. To ja zameram posebno Stevanoviću koji će od jeseni zbog izmene propisa imati maltene sigurno mesto. Ispade da je onaj mučenik Marković više uticao na igru nego on, a Zdjelar je delovao kao Guliver u Liliputu u odnosu na saigrače. Ajde, Pavlović je igrao na drugoj poziciji gde ga verovatno guraju tu da bismo imali više opcija od jeseni. Uvek sam pomalo kiseo kad izgubimo, čak i nevažni meč, ali smeta mi to što su se svi uklopili u spori ritam u drugom poluvremenu, pri negativnom rezultatu. Mora, bre, da se kida, ne sme FKP da se miri sa 0-1. Nikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 19 hours ago, Cooper said: Ako Partizan ne osvoji kup ti se skidaš sa moderacije, a ako osvoji ja idem u samoban mesec dana. Može? Može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 On 6/19/2020 at 10:34 PM, Cooper said: Ako Partizan ne osvoji kup ti se skidaš sa moderacije, a ako osvoji ja idem u samoban mesec dana. Može? Nema potrebe za tako drasticnim obecanjima. Partizan je ionako veliki favorit za osvajanje kupa, a u ovom mecu su iskoristili priliku da odmore igrace, za razliku od protivnika. On 6/19/2020 at 11:23 PM, Starešina said: Ne znam znas li da igamo za nekoliko dana igramo sa njima za kup i da je sasvim ocekivano i normalno da izvedemo drugi tim. Cak sam ocekivao i slabiji tim, mada ne znam sta jos imamo od rezervi na raspolaganju osim ovoga. Moja opaska o namestanju nije bila na konto tima, jednog ili drugog, nego onog penala i crvenog kartona u Nisu. I dalje ne razumem cemu ? U pravu si, sasvim je logicno da Partizan izvede drugi tim. Nije logicno ponasanje Vojvodine - za njih je mec protiv Indjije bio bitan mec, sad bi trebalo da im bude bitno finale kupa. I oni izvode prvi tim, samo sa rezervnim golmanom (kako si gore primetio)??? Sto se tice cudjenja zasto se Vojvodini navlaci trece mesto, pa mozda lepo stoji u CV Lalatovica koji je inace i najavljivao napad na 3. mesto na tabeli u trenutku kada je imao samo -1 u odnosu na Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Pre nase utakmice sa brdjanima Covic je gostovao na Areni i najavio da se nadaju da Partizan moze izgubiti kako bi oni u poslednjem kolu napali 2.mesto. Ni u jednom trenutku nije pomenuo da mogu biti i 4, kao da ta opcija nije ni postojala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan 1. Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 On 6/19/2020 at 9:08 PM, ranzo said: sramota je sta mi igramo jos neko predstavlja kao uspeh sto cemo sacuvati okosnicu tima ?! Naravno da je uspeh da sačuvamo okosnicu tima koja je donela uspešnu sezonu u Evropi i dobre partije u domaćem prvenstvu koje su nažalost dale rezultat samo u kupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 izdrogirani šljam..zauzima posebno mesto u rubrici "naša govna" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan 1. Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 (edited) 15 hours ago, Starešina said: izdrogirani šljam..zauzima posebno mesto u rubrici "naša govna" Ima li neka javna licnost koja podrzava SNS a da je dostigla poslednji stepen evolucije u homo sapiensa? Edited June 22, 2020 by Jonathan 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Svi za Niš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts