alcesta Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Što li svi gastarbajteri toliko čeznu za burekom nikad mi neće biti jasno Elem, nisam se nadala ničemu od Filipa posle karantina, tako da je ovo samo bonus Kaže ovaj komentator da je Tim MALO ispod svog nivoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 To je Govedarica meni je on prenaporan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 (edited) 17 minutes ago, alcesta said: Što li svi gastarbajteri toliko čeznu za burekom nikad mi neće biti jasno Ni meni iz daleka valjda lepse mirise a svaki put kad dodjem u Srbiju i pojedem ga bude mi lose Lep dan za Srpski tenis, pobedili Djere, Lajovic i Krajinovic Edited March 16, 2021 by Milica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Gledah polovinu drugog seta , očajan je bio Thiem. U modu zvekni što jače možeš pa app, kao nekada. A možda ima i do toga da je ovo prebrz teren za njega pa teško nalazi pravi balans izmedju ofanzive i defanzive. Još mi i deluje utučeno, depresivno, bukvalno kao da ga je neko naterao da igra i da jedva čeka da se završi. Ne baš dobra poruka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Stvarno deluje da bi mu bolje bilo da se odmori umesto Majamija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 11 hours ago, Crni Bombarder said: Razmisljao da ga zalepim na kladzi (bina fina kvota) i odustanem Ja ga odigrah, vezao sa Sonegom i Nisikorijem. Mozes misliti kako mi je bilo dok sam gledao Keijeve brljotine u drugom setu, mislio sam da cu puci, ali srecom Gofan se bas potrudio da ga pregura preko linije cilja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 9 hours ago, Boxy said: Zato ce najverovatnije Siner nesto i da uradi u tenisu Bublik je pricao i za Rubljova da je uzasno dosadan i da samo hoce da trenira, u fazonu odradis trening s njim i ono hajde malo chill, jok on produzava trening dalje. Mislim vidi se da je decko neradnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) I drugi set istim rezultatom - sledeći Dimitrov. Edited March 17, 2021 by Andrej 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Museti dobio Svarcmana sinoc 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Kakva igra na mrezi Muzetija, kakvo kretanje veliki skalp za devetnaestogodisnjeg Italijana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Lepo igra Šapovalov za sada , spasio i BL u ključnom gemu prvog seta nakon što je sam imao za dvostruki brejk. Neverovatno da je imao samo 5 UE u prvom setu, ili računanje nešto nije uredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Pravo je uzivanje gledati Shapovalova, koliko lepo igra momak Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ala se deru galebovi, to dođe umesto žamora publike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) Malo me ovaj mališa podseća na Berdiha po igri... Nedostaje mi Edited March 17, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Taman da malo razbiju atmosferu. Otužno deluje Dubai koji juvek imao posebnu atmosferu. Internacionalna publika , prilicno dobro upoznata sa tenisom i nepisanim kodom ponašanja . A što se galebova tiče, Eastbourne , simbol galebova i primorskog vetra . Interesantan turnir meni baš iz razloga te posebnosti. Karena samo Žaromov choke može spasiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 @Andrej Mislim da si ti prva osoba kojoj nedostaje Berdih kad se samo setim kakav sam hejt na njega bacala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ma bio je likčina ... Mislim, još uvek jeste, ali nije više profi-igrač...On i njegova kola i Ester...Živeo život Što si ga hejtovala @Boxy? Nije on nešto bio boljka Federeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Baš lepo igra Siner. Valjda ga nisam sad zakopala, evo čekala sam da dobije set 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Ma bio je likčina ... Mislim, još uvek jeste, ali nije više profi-igrač...On i njegova kola i Ester...Živeo život Što si ga hejtovala @Boxy? Nije on nešto bio boljka Federeru. Dobio ga je par puta, a jedino je igrao kao opsednut kad vidi Federera, inace raspad tezak i ostalima je skidao gace Bas ga nisam volela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Sinner poseduje taj easy power u svojim udarcima,.Napretkom u defanzivi i dodavanjem varijacija u svoju igru može postati super univerzalac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 33 minutes ago, Andrej said: Što si ga hejtovala @Boxy? Nije on nešto bio boljka Federeru. Vrlo interesantno pitanje a odgovor pomalo nesmotren.. Navodi na pomisao da je osnovni razlog neizmerne mrznje Novaka to sto je "par puta" dobio ljubimca, a ne isfolirana povreda trbusnog misica 49 minutes ago, alcesta said: Baš lepo igra Siner. Valjda ga nisam sad zakopala, evo čekala sam da dobije set Siner je jedan od retkih omladinaca koji nije lud za video igricama. Decko vredno trenira i sigurno ce se trud isplatiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 @Milica A koji je tvoj razlog sto mrzis Federera? Koji je tvoj razlog sto mrzis ljude koji navijaju za Federera, sto vredjas njih i ne samo njih, nego i clanove porodice? Pa neka sad ponovo banuju, bas me briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 (edited) Kakav viner Sinera za brejk Edit: stvarno bolje da ne pišem više ništa Edited March 17, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ali Augt odmah vraca, dobar je mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts