Green23 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 4 hours ago, alcesta said: Sok dobio meč I vreme je bilo. Gledala sam sinoć zadnji set, nisam mogla da spavam. Jeste da su bili dosta loši obojica ali ne izgleda mi Sok toliko očajno na terenu za onakve rezultate u zadnjih godinu dana. Verovatno je većina u glavi. Albot se pogubio kad nije iskoristio meč loptu. Verovatno i Sokovi protivnici u zadnje vreme osećaju pritisak ako je meč tesan, u stilu koliki li ću luzer biti ako me dobije ovaj Dobio i Harison. Kirgios se opet povukao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Auuu, Kvon izbacio Harisona sa 7:0 u TB 3. seta, baš odavno nisam videla neki TB s nulom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 20, 2020 Author Share Posted February 20, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Medvedev je vodio 3:2 protiv Simona uz brejk, onda je doslo do 4:4 i od tog trenutka Medvedev gem uzeo nije, na kraju 6:4 6:0 za SImona u 2.setu Medvedev je uzeo 5 poena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Nije se ni Šapovalov proslavio. Da vidimo šta će da urade u martu na mastersima, sezona im je dosad očajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Sa tim da od Sapovalova ljudi nisu ocekivali velike rezultate koliko su ocekivali od Medvedeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Izgleda da baš svaki od njih mora da ima taj, što kažu Amerikanci, sophomore slump. To samo još ističe kolika su čudovišta Big3, oni otkako su se probili h vrh ne znam da su imali neki duži pad a da to nije uzrokovano povredom, naročito prvih godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Gledao neko ovog malog Nakasimu? Kakvi su utisci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Zar nije Medo najbolji teniser na svetu? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 10 hours ago, Drakaris said: Zar nije Medo najbolji teniser na svetu? 🤔 Ce da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 12 hours ago, Boxy said: Sa tim da od Sapovalova ljudi nisu ocekivali velike rezultate koliko su ocekivali od Medvedeva. Pisao sam (sad ispada da je bitno jer sam JA napisao,moz's mislit') jos krajem prosle sezone kako ja nisam upao u hajp oko Medvedeva. A nisam upao ponajvise zbog epizode sa Nadalom u O2 Areni. Ta epizoda je pokazala da mentalno jos nije na nivou za najvise domete,za najvece titule. Ponasanje mu je bilo problematicno, govor tela jos gori. I protiv Simona je igrao sa stavom kao da je znao da ce da izgubi,pa se nije ni trudio nesto da izmeni. Nema scenarija u kojem on gubi od Simona set sa nulom,ako mu je stalo,ako se trudi,ako pokusava. Ocito da mu Simonova igra ne prija (kao ni mnogima uostalom) i medjusobni mecevi tome i svodoce. Medjutim,gledao sam njihov mec u Kvinsu prosle godine. Danil je tad igrao takticki pogresno,ali nije bilo malodusnosti. Jednostavno je previse rizikovao,pokusavao da zabije winner iz svakog udarca maltene, sto mozda govori i o tome da je osecao da je bolji igrac pa je isao sa takvom igrom. Ishod je bio drugaciji - isuvise je gresio i "hranio" Simonovu kontrasku igru. Juce je bilo do malodusnosti u drugom setu. Opet se ukazao Medvedev iz meca sa Nadalom. Ruski igrac mora da shvati da postoje razliciti nacini,putevi da se dobije teniski mec i da nijedan nije pogresan. Izazov je susresti se sa razlicitim stilovima i nacinima igre protivnika,ali je jos veci izazov da pronadjes odgovor na svaki od njih i pobedis. Cini mi se da ove lekcije Medvedev jos nije kompletno savladao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Novak na Džazirija u prvom kolu Dubaija. Posle su projektovani rivali Kolšrajber, Hačanov i Monfis. Sa druge strane su Rubljov i Cicipas nosioci, a Filip ponovo ide na Rubljova ako izbaci Souzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Tim odlican na prvom mecu nakon finala AO-a. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 E moj Dušane, kakva je ovo prilika bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 1 minute ago, Xpert said: Tim odlican na prvom mecu nakon finala AO-a. 😄 Mislis prvom turniru, nije mu ovo prvi mec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Da, na to sam mislio. Mistejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Rio ce sigurno biti najslabija 500ica u sezoni, mislim da ce biti slabija od Hamburga jer u finalu ce igrati neko od Mager - Balasz/Martinez, sva trojica van top 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Sad mi je jos vise drago sto je Tim izvisio za slem. Ja ne znam koliko poraza ima BIG3 u prajmu od igraca koji ne spadaju u TOP100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 I Kecmanovic i Lajovic kod Nadala u cetvrtini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Rublev igra protiv Musetija, jos jedan klinac, Italijan, ima samo 17 godina, ko moze neka baci pogled, bas dobro izgleda plus ima jednorucni bh Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Miša fino okrenuo De Minaura. Sad na Nadala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) 17 hours ago, Boxy said: bas dobro izgleda plus ima jednorucni bh Ja isto igram jednorucni bh,ne izgledam lose + kad pustim malo duzu kosu mogu da je namestim poput Feda. Hoces da se upoznamo? Edited February 25, 2020 by Crni Bombarder 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 6 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja isto igram jednorucni bh,ne izgledam lose + kad pustim malo duzu kosu mogu da je namestim poput Feda. Hoces da se upoznamo? Odrekni se sotone Đokovića pa te možda i uzme u razmatranje 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts