Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gori meltdown od Troickog.

Al ono, stvarno je bruka da ovo nisu videli, ovo je u autu bar 5 cm, smejurija.

Edited by McLeod
Posted

cini mi se da sam tako nesto ranije bila procitala.

A kao Krajinovicu dozvolili da iz Dohe ode u Dubai.

Zna li se zasto se Coric povukao?

Vidim da je i Anderson odustao od Akapulka.

Posted

Mene sad najviše zanima koliko će ga koštati celo to bliskoistočno putešestvije. Nema šta ni da izlazi na teren u Dubaiju. Bolje da je igrao u Evropi te turnire što je otkazao.

Posted

Igrači se potencijalno susreću sa problemima sa kojim nisu imali iskustvo (malo ko jeste) , u stranoj zemlji ,gde su bez praktično ikakvih garancija.Jedini ugovor koji imaju sa ATP je onaj kada se prijave na Entry listu za odredjeni turnir i waiver (gde se praktično odriču svega što bi eventualno moglo koštati organizatore ne samo direktno fin, več i logistički a koji potpisuju tom prilikom)

Nisu svi jednakog psihološko/emotivnog statusa , jedni lakše dok drugi teže podnose situacije koje ih zadese.

• Like 3
Posted

A pazi Morgada kako je napisao Hurkacovo prezime:lol_2:

Spoiler

Inace kao sto alcestu necije prezime asocira na kuglof mene Hurkacevo na kobasice i momentalno ogladnim :lol_2: jer Madjari sa severa backe kobasice zovu hurka. 

Posted

Jeremy Chardy , dobio De Minaura u tri seta.

60winnera:smiley5: protiv defanzivca kakav je Alex.

A Marton , ne može da se sastavi od Rotterdama , izgleda da je ta povreda/umor ipak ostavila traga. Uslovi bi bili idealni za njega, doduše odgovaraju i Vaseku

Posted

Marton uz malo sreče (Vasek) prodje dalje 

Sa Bustom nije igrao, ali pretpostavljam da je Pablov stil baš nezgodan match up za njega.