Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

Lajovic od kako je usao u top 100 ne moze nikako da poveze taj neki kvazi-zamajac koji dobije bilo gde. Kad prodje ok na slemu (a prosao je sad, realno gledano), na sledecim turnirima ga nigde nema. Kad odradi sezonu sljake vrhunski i ocekujes ga da ode bar do 4R na RG jer ipak je to njegova podloga, on kiksne tamo. Pa onda sledece godine dodje na rubu ispadanja iz top 100 jer je pogubio sve poene na sljaci i onda uprkos svemu odigra najbolji GS u zivotu, pa onda ocekujes probio je tu barijeru, sad ce da se ustali u top 30, mozda se ubaci u top 20 u nekom periodu, on opet potone ko kamen.

 

Mada kada se pogledaju sve njihove karijere, realno je svako uradio vise nego sto se ocekivalo od njega, minus Tipsa. Tipsa je morao vise.

 

Troicki, no comment. Verovatno uz Mareja najveci overachiever u prethodnih 10 godina. Lajovic - super, kako je nezan cvet. Krajinovic je mozda underachiever, ali ni Tipsa nema finale mastersa.

 

Djere isto haos, da se sutra penzionise uradio je vise nego sto su mu predvidjali, Kecmanovic isto za sad poprilicno iznad ocekivanja.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...