Jump to content

Recommended Posts

Posted

11111     00000     11111
     1    0           0        1
11111    00000     11111

Bravo majstore.

• Like 1
Posted (edited)

(Zastava) 101!!!! 😍🤩 I cepanje majice  to nismo videli bas odavno, od nekog AO bese valjda.

Kakav dobar mec! I sad se lepo vidi koliko je tenis mentalno zajeban sport, u fuckin' 250-ci moras izvuci sve od sebe i nikad ne dici ruke

8 minutes ago, La mano de Dios said:

11111     00000     11111
11111    00000     11111

Bravo majstore.

Mrzi me da "preracunavam", pliz objasni 🙂

I ja sam proverio koliko je 101 u decimalnom (znao sam da je jednocifren 😉 ), ali nisam mogao izvuci paralelu

Edited by Barker
Posted

Ne znam je li ovo dgovarajuca tema, no hteo bih da se izlajem.

Malo (ili mnogo) sam perverzan, ili barem cudan/neobican. Nemam televizor ili kablovsku. Imam samo komp i internet i to mi je dovoljno.

Upravo sam odgledao finale Atene.

Svojevremeno sam pokrenuo temu o streamovima i prenosima.

I danas (ima veze sa temom o komentatorima), gledao prenos na SK. Mogao sam da biram izmedju 8 sajtova, no ovaj je bio najbrzi.

Sudeci po glasu, bio je neki mladi komentator. 

Super decko, korektan komentar i dobar prevod kad su Musetti i Djokovic pricali engleski.

Napet i dobar mec.

Sad samo ostaje da se vidi hoce li igrati ATP Finals.

Posted

Propali teniser, tri seta mu trebaju 😂

A sad ozbiljno, do jaja je ovo za samopouzdanje, mislim da ce lakse doci i jedan gs nakon ovog, neka psihicka barijera je razbijena.

Posted

Stvarno se nadam da ce da ide u Torino. Tamo se bese dobijaju poeni i samo za izlazak na teren, ne? Stvarno bi bilo vise nego dobrodoslo zasedanje na #4 za AO.

Steta za Muzetija, stvarno ihra lep tenis, a i nekako mi je sipatican i neusiljen.

Posted

Odlican mec, jedino ako se toliko potrosio, ali ovamo je ok i pojaviti se... meni odluka koja nema smisla. Ne bi imao velike sanse za titulu svakako, ali i polufinale bi bilo dobro.

• Like 1
Posted

potpuno pogresna odluka, ipak bi imao dan i po da se regenerise za ATP finale, gde moze da uzme jedno 200-400 poena i da prestigne Zvereva ................... cestitke na 101.tituli, treci najnapetiji set nisam uspeo da odgledam ..................

Posted
31 minutes ago, Barker said:

Stvarno se nadam da ce da ide u Torino. Tamo se bese dobijaju poeni i samo za izlazak na teren, ne? Stvarno bi bilo vise nego dobrodoslo zasedanje na #4 za AO.

Steta za Muzetija, stvarno ihra lep tenis, a i nekako mi je sipatican i neusiljen.

Ne, poene samo za pobede. Ali ako ne bude senzacije tj. da finale bude Siner-Alkaraz, onda ce 99% biti 4. za AO.

• Thanks 1
Posted

Mogao je da bude i treci pred AO, posto mu Zverev bezi mislim samo 130 poena, a navodno je rovit i pitanje je da li ce uopste igrati ................ ne mogu da shvatim da mu je egzibicija u Rijadu vaznija od turnira gde bi mogao da bude i treci pred AO, a moze da se desi da bude i peti, pa je opet na istom kao i pre svih ovih turnira ................

Posted

Da budemo realni danas je igrao na maksimumu i jedva slomio Lorenca koji je slabiji igrac i od Frica i od Alexa u dvorani, nisam siguran uopste da kako bi se proveo u Torinu posebno nakon ovakvog maratona.

• Like 1
Posted (edited)
38 minutes ago, La mano de Dios said:

Da budemo realni danas je igrao na maksimumu i jedva slomio Lorenca koji je slabiji igrac i od Frica i od Alexa u dvorani, nisam siguran uopste da kako bi se proveo u Torinu posebno nakon ovakvog maratona.

Frica bi pojeo za dorucak, a za Demona bi morao da dosta trci ..................... sigurno bi imao makar pobedu u grupi ................. sto se tice povrede, ne videh o cemu se radi .................... 

Edited by jevrem69
Posted

Ali Novak bukvalno oživljava ATP događaje.

Stari žuti novinari i fedalovci besne zbog odluke da ne igra "jer je nepošteno dovoditi bla bla bla..."

Pa drugovi, neka svako zaradi svoje poene, a ne da sebe dovodiš u situaciju da ti plasman zavisi od drugog.

Posted

Mada ova nedelja pre zavrsnog nema bas smisla, pre se iz Pariza islo direkt u Torino i to je to. Mislim da je tako bolje, opet voleo bi da ovaj turnir sto Djokovici iznajmljuju licencu ostane ali da ga ubace malo ranije tipa neki oktobar kad su one 250 ice, siguran sam da bi i vise dobrih igraca privukao.

• Like 1