Jump to content

Recommended Posts

Posted

11111     00000     11111
     1    0           0        1
11111    00000     11111

Bravo majstore.

Posted (edited)

(Zastava) 101!!!! 😍🤩 I cepanje majice  to nismo videli bas odavno, od nekog AO bese valjda.

Kakav dobar mec! I sad se lepo vidi koliko je tenis mentalno zajeban sport, u fuckin' 250-ci moras izvuci sve od sebe i nikad ne dici ruke

8 minutes ago, La mano de Dios said:

11111     00000     11111
11111    00000     11111

Bravo majstore.

Mrzi me da "preracunavam", pliz objasni 🙂

I ja sam proverio koliko je 101 u decimalnom (znao sam da je jednocifren 😉 ), ali nisam mogao izvuci paralelu

Edited by Barker
Posted

Ne znam je li ovo dgovarajuca tema, no hteo bih da se izlajem.

Malo (ili mnogo) sam perverzan, ili barem cudan/neobican. Nemam televizor ili kablovsku. Imam samo komp i internet i to mi je dovoljno.

Upravo sam odgledao finale Atene.

Svojevremeno sam pokrenuo temu o streamovima i prenosima.

I danas (ima veze sa temom o komentatorima), gledao prenos na SK. Mogao sam da biram izmedju 8 sajtova, no ovaj je bio najbrzi.

Sudeci po glasu, bio je neki mladi komentator. 

Super decko, korektan komentar i dobar prevod kad su Musetti i Djokovic pricali engleski.

Napet i dobar mec.

Sad samo ostaje da se vidi hoce li igrati ATP Finals.

Posted

Propali teniser, tri seta mu trebaju 😂

A sad ozbiljno, do jaja je ovo za samopouzdanje, mislim da ce lakse doci i jedan gs nakon ovog, neka psihicka barijera je razbijena.

Posted

Stvarno se nadam da ce da ide u Torino. Tamo se bese dobijaju poeni i samo za izlazak na teren, ne? Stvarno bi bilo vise nego dobrodoslo zasedanje na #4 za AO.

Steta za Muzetija, stvarno ihra lep tenis, a i nekako mi je sipatican i neusiljen.

Posted

Odlican mec, jedino ako se toliko potrosio, ali ovamo je ok i pojaviti se... meni odluka koja nema smisla. Ne bi imao velike sanse za titulu svakako, ali i polufinale bi bilo dobro.

• Like 1
Posted

potpuno pogresna odluka, ipak bi imao dan i po da se regenerise za ATP finale, gde moze da uzme jedno 200-400 poena i da prestigne Zvereva ................... cestitke na 101.tituli, treci najnapetiji set nisam uspeo da odgledam ..................

Posted
31 minutes ago, Barker said:

Stvarno se nadam da ce da ide u Torino. Tamo se bese dobijaju poeni i samo za izlazak na teren, ne? Stvarno bi bilo vise nego dobrodoslo zasedanje na #4 za AO.

Steta za Muzetija, stvarno ihra lep tenis, a i nekako mi je sipatican i neusiljen.

Ne, poene samo za pobede. Ali ako ne bude senzacije tj. da finale bude Siner-Alkaraz, onda ce 99% biti 4. za AO.

• Thanks 1
Posted

Mogao je da bude i treci pred AO, posto mu Zverev bezi mislim samo 130 poena, a navodno je rovit i pitanje je da li ce uopste igrati ................ ne mogu da shvatim da mu je egzibicija u Rijadu vaznija od turnira gde bi mogao da bude i treci pred AO, a moze da se desi da bude i peti, pa je opet na istom kao i pre svih ovih turnira ................