𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 3 minutes ago, A sad said: Nije bas tako sjajna situacija za House, vec subizgubili neka mesta. Verujem da ce dobiti, ali ce razlika biti mala. Ne mogu da pratim to, nepregledno mi je... nego posmatram u soku sta se desava... Da neko moze da ima onakve low level performanse, izvredja bukvalno sve i da su toliko zaludjeni... prosto mi je neverovatno. Just now, Angelia said: To ti pricam vec neko vreme, ljudi porede zadnje 4 godine sa 4 godine Trampa. To je jos uvek sveze. Carville je jos davno rekao pametno "it's economy, stupid". Nije nemoguce da Kamala dobije, do ujutru. Ma to je meni jasno, ali mi nije jasno kako ljudi ne mogu da skapiraju kako stvari funkcionisu. Ali dobro, naucice sada. Mozda malo kasno, a mozda nikad nije kasno. Videcmo. Crna populacija koja je glasala za Trampa se samo seca kako je bilo fantasticno, dobijali su cekove da sede kod kuce... i misle da ce se to nastaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Angelia said: WI I PA trenduje red, pa cak I MI. Dovoljno, jer daje 274. Zato svi misle da je kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 9 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne mogu da pratim to, nepregledno mi je... nego posmatram u soku sta se desava... Da neko moze da ima onakve low level performanse, izvredja bukvalno sve i da su toliko zaludjeni... prosto mi je neverovatno. Ma to je meni jasno, ali mi nije jasno kako ljudi ne mogu da skapiraju kako stvari funkcionisu. Ali dobro, naucice sada. Mozda malo kasno, a mozda nikad nije kasno. Videcmo. Crna populacija koja je glasala za Trampa se samo seca kako je bilo fantasticno, dobijali su cekove da sede kod kuce... i misle da ce se to nastaviti. Mislim da je patronizing da im odbijas da znaju sta rade. Umesto sto im se pripisuje da su glupi, mozda treba pogledati zasto misle to sto misle, I da Dems promene pravac. Oni treba (politicari) da osvoje te glasove, a ne da glasaci zadovoljavaju njih, kako oni misle da je ispravno. Sad cujem na nekom yt video koji slusam, da je GA proglasila Trampa za pobednika, jel tacno? 8 minutes ago, 033zero330 said: Dovoljno, jer daje 274. Zato svi misle da je kraj. Mislim da treba preko 300 da se ne proziva. Da se ne bi tuzakali. Ako je tako nisko, moze da se izazove Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Angelia said: Mislim da je patronizing da im odbijas da znaju sta rade. Na zalost ne, jer imam priliku sa njima da pricam. Ne kazem da su glupi, nego da su nerealni. I da, znam tacno zasto sta misle. Hvala ti na savetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Angelia said: Mislim da treba preko 300 da se ne proziva. Da se ne bi tuzakali. Ako je tako nisko, moze da se izazove Razumem, ja samo pratim matematiku. GA se i dalje i obrađuje. Pratim na google, kad se upiše "elections usa", ako nekoga zanima. Plus N1 stream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 minutes ago, 033zero330 said: Razumem, ja samo pratim matematiku. GA se i dalje i obrađuje. Pratim na google, kad se upiše "elections usa", ako nekoga zanima. Plus N1 stream. Jel znas kako popular vote ide? Nisam nasla gde prijavljuju sve, trazeci najbrze prijavljivanje trenutno radim refresh na daily mail, izgleda da su najbrzi ako neko nema bolji izvor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Severna Karolina i Dzordzija gotove. Bas me zanima da li je An Slezer bar malo sramota za onaj pol iz Ajove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Jel to Tramp dobija i popular vote? Očekivao sam pobedu ali ne i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Gotovo je. I GA crvena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Darko said: Jel to Tramp dobija i popular vote? Očekivao sam pobedu ali ne i to. Da, oko 5M... Do sada ima oko 130M glasova, nesto malo manje... Gde su oni silni sto su se registrovali? Navodno je bilo registrovano oko 180M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Voter turnout onda i nije baš ispunio očekivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 14 minutes ago, A sad said: Severna Karolina i Dzordzija gotove. Bas me zanima da li je An Slezer bar malo sramota za onaj pol iz Ajove. GA je sad crvena, ostale swing states trenduju crveno. Ajova je bilo jasno da je taj poll bs. 13 minutes ago, Darko said: Jel to Tramp dobija i popular vote? Očekivao sam pobedu ali ne i to. Izgleda, ne za veliki margin, ali izgleda da je landslide. PA plus bilo koja swing state ga vode na preko 270. Ona bi morala da uzme 5 od ostalih drzava da dobije, I izgleda da Tramp vodi popular vote. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Samo da napomenem, nista jos nije definitivno, ali jeste interesatno da je imala skoro dupli budget. ok sad cujem na videu da su pozvali PA za Trampa. To je to tako reci ako je tacno. Izgleda da I NV ide Trampu, I to je to, ostale mu ne trebaju osim da potvrdi pobedu. Bilo bi dobro da I ostale odu, da ne bude sum je, kazu vodi 5 mil u popular vote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Angelia said: Samo da napomenem, nista jos nije definitivno, ali jeste interesatno da je imala skoro dupli budget. ok sad cujem na videu da su pozvali PA za Trampa. To je to tako reci ako je tacno. Izgleda da I NV ide Trampu, I to je to, ostale mu ne trebaju osim da potvrdi pobedu. Bilo bi dobro da I ostale odu, da ne bude sum je, kazu vodi 5 mil u popular vote. Da, imala dupli budzet i placala racune, za razliku od... Ovo glasanje je pokazalo da po glasacima samo treba pisati, sto vise... Sta ocekivati od ostatka sveta. Nadam se da se evropa nece dati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) To je to. Elon slavi, Cuban cestita. Donald Trump novi/stari predsjednik SAD Edited 7 hours ago by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Čestitke Trampu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Priželjkivao sam ovo isključivo iz razloga da čitam meltdown na twitteru i redditu, mimo toga me apsolutno ne zanima politika u Amera 1 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Dobro jutro, jel to palo neko puškaranje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Kamala je dobila MN izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ju ju ju kakvo samaranje 3/3 Senat/House/President , plus popular vote verovatno za 4/4 Jos ide u smeru 7/7 swing states ako se ne desi neki preokret, surovo razbijanje. Bice veselo da vidimo ko je krivac dal su crni muskarci,latinosi, glupi belci, muslimani, progresivci, nikako partija, a to su od 2020 gaslajtovali celu drzavu da Biden nije senilni starac, da je ovo najbolja verzija istog i da partijski izbori nisu potrebni. I onda posle prve debate naprave puc u korist najnepopularnijeg VP u istoriji. Ali koga boli kurac za to nikad vece donacije za Kamalu u istoriji partije. Poslali su Liz Cheney da lobira u Mi jos 1 elitan potez gde ima puno muslimanski glasaca. Gospodja nije crna Hilari, posto se Hilari nije ovako izblamirala makar je dobila popular vote, i nije jedva dobila NJ, IL ispod 10% i slicni istorijski rezultati. Biden i neuspeli ubica iz PA su ovo resili. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Nije zvanicno ali izgleda da je Tramp dobio, plus popular vote. Kad sad krenu protesti I vristanje kao 2016te, iako nije definitivno, nadam se da ce se oni koji su osudjivali 2020tu drzati tih vrednosti. Mislim da su za sad samo Reps proglasili pobedu, tako da cekamo zvanicnu potvrdu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Može se sabrati oko 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 8 minutes ago, 40Wins said: Dobro jutro, jel to palo neko puškaranje??? Pasce tek... po Ukrajini. Ovde nece, divljaci su dobili sta su hteli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Po FOX-u..Tramp već ima 277 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Gotovo je ovo. I predsednicki i Senat. Cekamo rezultate za predstavnicki dom. Tu je situacija neocekivano losa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts