Angelia Posted Sunday at 09:34 PM Share Posted Sunday at 09:34 PM 12 hours ago, Eddard said: Ja se već uplašio da je jubilej prošao bez diskusije Angelia vs. Baby, ali dobro je 😜😁 Da li si mislio da bi propustile 😀 Ja mislim da tajno svi uzivaju te rasprave, cak I Baby I ja, iako to sebi nikad ne bi priznala 😀 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted Sunday at 09:52 PM Share Posted Sunday at 09:52 PM Dobar znak za Kamalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted Sunday at 09:58 PM Share Posted Sunday at 09:58 PM Bice interesatno gledati ovih par strana kad budemo imali rezultate. Ja se ne bih kladila na bilo koga. Svi ovi novi pollovi mislim da treba da uticu na izbore, bez obzira na koju stranu naginju. Gledala sam vise simulacija na YT, nemam pojma ko gde naginje, I vise mi deluje kao nagadjanje, a ne stvarna analiza, iako se trude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 11:15 PM Share Posted Sunday at 11:15 PM Laki je malo nervozan i vrlo aktivan na svojoj mreži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 11:36 PM Share Posted Sunday at 11:36 PM 2 hours ago, Angelia said: Da li si mislio da bi propustile 😀 Ja mislim da tajno svi uzivaju te rasprave, cak I Baby I ja, iako to sebi nikad ne bi priznala 😀 Naravno da da 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Sunday at 11:38 PM Share Posted Sunday at 11:38 PM (edited) Evo za koga bi glasali drzavljani drugih zemalja svijeta: Trump Srbija - 59% Madjarska - 49% Bugarska - 49% Harris Danska - 85% Finska - 82% Norveska/Svedska - 81% Vrijedno pomena: Rusija - Trump 43%, Harris - 12% Svi rezultati - ovdje: https://gallup-international.com/fileadmin/user_upload/surveys_and_news/2024/President_Kamala_Harris_to_bring_global_stability_and_improve_America’s_standing_in_the_world/2024_US_Elections_Charts.pdf Edited Sunday at 11:40 PM by ters 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 11:47 PM Share Posted Sunday at 11:47 PM 1 hour ago, ras kass said: Dobar znak za Kamalu U gostima mi je jedna devojka, sa nasih prostora, malo juznije. Pitam je jel vec glasala s obzirom da nece biti kuci kad je glasanje. Kaze jeste, za Trampa. Ja je pitam pobogu zasto protiv sebe. Ona kaze, ne verujem Kamali. Ja ponovo, reko verujes Trampu. Ona kaze, sta ja znam, Kamala mi se bas onako ne svidja (glasala je za Bajdena), da je Michelle Obama to bi bilo najbolje. I krene da prica... sat vremena, kompletnu Maga propagandu i kako Kamala nema program i blabla... sve od reci do reci sto smo culi i procitali milion puta. Jednostavno, Kamala je spora, oni nju ni ne slusaju, oni ne cuju sta ona kaze, mnogo je lakse okrenuti se Trampovim bljuvotinama, to se lakse cuje i zapamti, nema puno filozofija. Tramp tacno zna sta radi. -------------- Nevezano za ovo, htela sam jos pre da ispricam anegdotu. Prosi tip na ulici u NYC, iskace pred mene i ja mu kazem 'izvini, nemam kes' On nastavlja da skace oko mene i ja mu kazem da moze da skace koliko hoce, nemam kes, ne koristim. On naravno cuje naglasak i pita me odakle sam. Kazem ja odakle sam i on meni na to 'jebeni imigranti.' Ja vec napola prosla. Okrenem se i kazem mu 'izvini, ko ovde prosi od koga?' Nastavio je da me psuje dogod nisam izasla iz tog zvucnog prostora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 11:50 PM Share Posted Sunday at 11:50 PM Lepo si se snašla, mada je i on mogao da odgovori "a zbog koga?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 11:54 PM Share Posted Sunday at 11:54 PM 1 minute ago, Helena said: Lepo si se snašla, mada je i on mogao da odgovori "a zbog koga?" Imigranti su krivi sto je on na ulici, niposto njegova zavisnost. Ja sam mu dosla kao kec na 11 da istrese svoju frustraciju. U sustini ja sam kriva, niko ih ne gleda samo prodju, ja sam mu se izvinila i tu krece lavina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Sunday at 11:59 PM Share Posted Sunday at 11:59 PM Čovek uvek traži krivca za svoju nesreću, nesposobnost etc Ne prigovaram ja tebi, samo tako razmišljam. Mnogo puta u ambulanti lekar bude kriv što "ne dobiju dobre lekove za pritisak", a ne paze šta jedu i piju, naprimer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 12:18 AM Share Posted yesterday at 12:18 AM Kamalin svaki odgovor izgleda ovako: "let me be clear" nastavi tako da niko nema pojma sta je rekla I ne odgovori na pitanje. "I was born in middle class family..." veze nema sa pitanjem. Pitanje tipa kako planira da plati za svoj program "we Americans all have dreams, aspirations and ambitions" doda par puta holistic I par puta return on investment...ne odgovori na pitanje. I sad treba neko da je slusa dok mu krv ne krene na usi da nadje nesto. Los kandidat, ako izgubi sami su krivi, ako pobedi ja cu morati da prestanem da slusam njene izjave. Da ne pominjem da je okrenula 180 stepeni sve stavove koje je imala pre 4 godine, i ocekuje se da joj neko veruje? cela njena kampanja je "ja nisam Biden i ja nisam Tramp". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 12:29 AM Share Posted yesterday at 12:29 AM (edited) 11 minutes ago, Angelia said: Kamalin svaki odgovor izgleda ovako: "let me be clear" nastavi tako da niko nema pojma sta je rekla I ne odgovori na pitanje. "I was born in middle class family..." veze nema sa pitanjem. Pitanje tipa kako planira da plati za svoj program "we Americans all have dreams, aspirations and ambitions" doda par puta holistic I par puta return on investment...ne odgovori na pitanje. I sad treba neko da je slusa dok mu krv ne krene na usi da nadje nesto. Los kandidat, ako izgubi sami su krivi, ako pobedi ja cu morati da prestanem da slusam njene izjave. Da ne pominjem da je okrenula 180 stepeni sve stavove koje je imala pre 4 godine, i ocekuje se da joj neko veruje? cela njena kampanja je "ja nisam Biden i ja nisam Tramp". Da, ekstremno je dosadna i spora i ja verujem da ljudi nemaju ni vremena a ni kapaciteta da je odslusaju do kraja. U sustini ona jeste diplomata sto je vise nego pozeljno. Obama je bio. Ali to je velika greska sa americkim biracima. Oni traze show (low level circus) i Tramp im daje, pritom im daje u kratkim crtama (i to ponavlja do iznemoglosti tako da samo lud ne moze da zapamti) ono sto oni mogu da zapamte i od toga naprave 'politiku' Samo da dodam, ne samo da ponavlja, nego govori dijagonalno suprotno za iste stvari, sto daje veliki dijapazon da se oni uklope tamo gde im odgovara. Drugo, postati potpredsednik i predsednik nije ni slicno, naravno da koriguje politiku sa svojim vidjenjima kada je ona ta koja treba da je vodi i naravno da je podrzavala Bajdenovu politiku dok je bila pod njegovim upustvima. Pens isto radi. Cak je mnogo gori od Kamale, mnogo vise kritikuje Trampa i njegovu politiku i njega... i nikom nista. Stepenice standarda za Trampa i Kamalu su kao prizemlje i 105 sprat. Ovo ce biti dobar pokazatelj ko su i kakvi Amerikanci. Prvi put su i mogli da se zeznu, ali drugi put tesko, znaci bice vise nego jasno sta je Amerika. Edited yesterday at 12:31 AM by 𝓑𝓪𝓫𝔂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted yesterday at 03:39 AM Share Posted yesterday at 03:39 AM (edited) Kada je predsjednicki kandidat i bivsi predsjednik silovatelj, nije nikakvo cudo da se slucajevi silovanja u samo jednoj saveznoj drzavi broje desetinama hiljada. Edited yesterday at 03:43 AM by ters 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 03:56 AM Share Posted yesterday at 03:56 AM Evo da vidimo koja Amerika ce pobediti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 04:25 AM Share Posted yesterday at 04:25 AM (edited) 3 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Da, ekstremno je dosadna i spora i ja verujem da ljudi nemaju ni vremena a ni kapaciteta da je odslusaju do kraja. U sustini ona jeste diplomata sto je vise nego pozeljno. Obama je bio. Ali to je velika greska sa americkim biracima. Oni traze show (low level circus) i Tramp im daje, pritom im daje u kratkim crtama (i to ponavlja do iznemoglosti tako da samo lud ne moze da zapamti) ono sto oni mogu da zapamte i od toga naprave 'politiku' Samo da dodam, ne samo da ponavlja, nego govori dijagonalno suprotno za iste stvari, sto daje veliki dijapazon da se oni uklope tamo gde im odgovara. Drugo, postati potpredsednik i predsednik nije ni slicno, naravno da koriguje politiku sa svojim vidjenjima kada je ona ta koja treba da je vodi i naravno da je podrzavala Bajdenovu politiku dok je bila pod njegovim upustvima. Pens isto radi. Cak je mnogo gori od Kamale, mnogo vise kritikuje Trampa i njegovu politiku i njega... i nikom nista. Stepenice standarda za Trampa i Kamalu su kao prizemlje i 105 sprat. Ovo ce biti dobar pokazatelj ko su i kakvi Amerikanci. Prvi put su i mogli da se zeznu, ali drugi put tesko, znaci bice vise nego jasno sta je Amerika. Daj Baby, iskreno, svaki njen odgovor je word salad. Naucena recitacija ili kombinacija recenica koje su je naucili. Nigde odgovora, ili misljenja. Ako uporedis svaki govor na njenim skupove, rec za rec se ponavljaju. Bukvalno ja mogu da ih ponovim manje-vise da zvuci kao ona, manjak razni akcenti. Veoma retko odstupa od scenarija. Stvarno sam htela da nadjem nesto da mogu da kazem "aha, ovo ta osoba misli", I nista. Barem u kampanji pre 4 godine, koliko god su njena misljenja bila ne-popularna, zvucalo je kao da stoji iza njih. Sve sto je ostalo je "ja nisam Tramp". I da, pokazace gde stoji amerika u smislu da ako je izaberu, I prazni politicar koji govori kao losa glumica, moze da dobije izbore. Samo treba da podignes loses kandidata kao oponenta, onda je nebitno sto nemas nista da ponudis. I ne sumnjaj, Dems su doveli Trampa po drugi put. Edit: kako uopste mozes da uporedis Obamu sa njom? Ja imam zamerke na njegovu administraciju, ali je covek 100x Liga iznad nje, u govoru, u ponasanju. Zato je I dobio dva mandata. Edited yesterday at 04:28 AM by Angelia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:27 AM Share Posted yesterday at 04:27 AM 1 minute ago, Angelia said: Daj Baby, iskreno, svaki njen odgovor je word salad. Samo spomeni jos jednom word salad i ima da te bombardujem ovakvim videima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 04:30 AM Share Posted yesterday at 04:30 AM 1 minute ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Samo spomeni jos jednom word salad i ima da te bombardujem ovakvim videima 😄 Njego word salad kad se desi je autentican, covek prica satima, pa ponekad I odluta, ona ne moze da podnese 25 min intervju, a da ne zvuci ko pokvarena ploca koja je zaglavila na istim recenicama. To je razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:49 AM Share Posted yesterday at 04:49 AM 16 minutes ago, Angelia said: Njego word salad kad se desi je autentican, covek prica satima, pa ponekad I odluta, ona ne moze da podnese 25 min intervju, a da ne zvuci ko pokvarena ploca koja je zaglavila na istim recenicama. To je razlika Hvala ti sto si potvrdila moje izjave o standardima. Covek prica satima pa cemo da mu oprostimo sto u tih par sati ne moze da sklopi normalnu recenicu. Ali Kamala... 🤯 Bukvalno mogu da lepim dok ti ne otpadne tastatura 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 05:28 AM Share Posted yesterday at 05:28 AM 28 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Hvala ti sto si potvrdila moje izjave o standardima. Covek prica satima pa cemo da mu oprostimo sto u tih par sati ne moze da sklopi normalnu recenicu. Ali Kamala... 🤯 Bukvalno mogu da lepim dok ti ne otpadne tastatura 😄 Nije da u tih par sati ne moze da sklopi recenicu, nego ponekad odluta u prici, pa se vrati, ali uvek odgovori, bez obzira da li nam se odgovor svidja ili ne. Kamala ne moze smisleno da prica 25 minuta. Ne moze da kaze nista sto nije "let me be clear" "dreams, aspirations and ambition", "I grew up in middle class family", I kao sto rekoh povremeno holistic I ROI. Cisto sumnjam da razume I ta dva izraza, ali nevermind. Zasto je u zahtevu Roganu trazila da se ogranici na sat vremena, kad je Tramp odradio 3 sata, a JD Vance 3.5? Mislim nebitno, videcemo rezultate uskoro, ali da ti poredis Obamu I nju, je uvreda za Obamu. Iskreno receno I Biden sa senilnoscu, ili sta god je problem kod njega, jos uvek moze da sklopi recenice koje zvuce kao da veruje u njih. Cak I kad kaze da su Trampove pristalice "garbage". Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 05:36 AM Share Posted yesterday at 05:36 AM 7 minutes ago, Angelia said: Nije da u tih par sati ne moze da sklopi recenicu, nego ponekad odluta u prici, pa se vrati, ali uvek odgovori, bez obzira da li nam se odgovor svidja ili ne. Kamala ne moze smisleno da prica 25 minuta. Ne moze da kaze nista sto nije "let me be clear" "dreams, aspirations and ambition", "I grew up in middle class family", I kao sto rekoh povremeno holistic I ROI. Cisto sumnjam da razume I ta dva izraza, ali nevermind. Zasto je u zahtevu Roganu trazila da se ogranici na sat vremena, kad je Tramp odradio 3 sata, a JD Vance 3.5? Mislim nebitno, videcemo rezultate uskoro, ali da ti poredis Obamu I nju, je uvreda za Obamu. Iskreno receno I Biden sa senilnoscu, ili sta god je problem kod njega, jos uvek moze da sklopi recenice koje zvuce kao da veruje u njih. Cak I kad kaze da su Trampove pristalice "garbage". Ti njega slusas svo vreme dok govori? I onda nadjes recenicu koja ima smisla... Oh lele Cek, zaboravila sam video, uzimam prvi na koji naletim, nikad me ne izneveri 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 05:49 AM Share Posted yesterday at 05:49 AM 10 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ti njega slusas svo vreme dok govori? I onda nadjes recenicu koja ima smisla... Oh lele Cek, zaboravila sam video, uzimam prvi na koji naletim, nikad me ne izneveri 😄 Ne, ni pod razno ga ne bi slusala sve vreme, mislim ko ima vremena da slusa politicke govore sve vreme? Zaludni pop I jarice krsti. Baby znas ti bolje o meni. Ali videla sam dovoljno isecaka sa obe strane. Nego, hoce li Joe pomilovati Huntera? Ili racuna da ko god dobije dace mu pomilovanje? Tramp je rekao da mozda hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 06:41 AM Share Posted yesterday at 06:41 AM I ako, Tramp dobije izbore, da li ce Kamala potvrditi electoral vote? To je niko nije pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Angelia said: I ako, Tramp dobije izbore, da li ce Kamala potvrditi electoral vote? To je niko nije pitao. Vidis, dobro pitanje, s obzirom da se privilegija predsednika koji je doneo sud u korist Trampu, odnosi i na Bajdena 😄 Naravno da hoce. To nikom nije palo na pamet pre Trampa, a ne ovoj administraciji gde se Bajden nije mesao u sudjenje sinu, niti pokazao ikakvu inicijativu za koristenje tog prava. Plus, Kamala je bila javni tuzioc, a ne gradjevinski krimos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 4 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Evo da vidimo koja Amerika ce pobediti... Nisam znao da je ovako lose. Treba nam rodna segregacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) 4 hours ago, Angelia said: Njego word salad kad se desi je autentican, covek prica satima, pa ponekad I odluta, ona ne moze da podnese 25 min intervju, a da ne zvuci ko pokvarena ploca koja je zaglavila na istim recenicama. To je razlika Zasto je potrebno da prica satima ? 4 hours ago, Angelia said: Nije da u tih par sati ne moze da sklopi recenicu, nego ponekad odluta u prici, pa se vrati, ali uvek odgovori, bez obzira da li nam se odgovor svidja ili ne. Kamala ne moze smisleno da prica 25 minuta. ... Zasto je u zahtevu Roganu trazila da se ogranici na sat vremena, kad je Tramp odradio 3 sata, a JD Vance 3.5? Mislim nebitno, videcemo rezultate uskoro, ali da ti poredis Obamu I nju, je uvreda za Obamu. Iskreno receno I Biden sa senilnoscu, ili sta god je problem kod njega, jos uvek moze da sklopi recenice koje zvuce kao da veruje u njih. Cak I kad kaze da su Trampove pristalice "garbage". Zasto je potrebno pricati tako dugo ? Da bi sve postalo jasnije ? Edited 21 hours ago by Dragan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts