Angelia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 22 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne, ja sigurno nisam mizogin, ali tvoj narandzasti ljubimac jeste i uopste ne gubi priliku da to uvek pokaze. Meni bi bilo logicno da se ne raspravljamo oko ovog, ali avaj... Pa I meni bi bilo logicno da se ne raspravljamo o ovome. Ali ti si pretvorila to u mizogeniju, kad je jasno da javnost smatra da je zlatna medalja muskog tima, vece dostignuce, jer su imali losiju poziciju godinama. To sto se zenski tim uvredio na kako je on to rekao, samo zato sto su uvredjene, ne znaci da su u pravu. Ali njihovo pravo da izaberu da ne idu. Iskreno receno kad sam razmislila o tvojoj hipotetickoj situaciji, mozda bi I dosla na tvoj rodjendan, cisto da te nerviram. Samo kazem, ne vidim nista mizogeno u tome. I kad se neko zeza na racun "zena vozaca" ne zakljucujem da su automatski to mizogena misljenja. Thin skin nije moj fazon. A videla sam stvarnu mizogeniju u zivotu. Preosetljivi ste na gluposti. Vise ne mozes ni da se nasmejes na salu, a da ne dobijes etiketu.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Angelia said: Pa I meni bi bilo logicno da se ne raspravljamo o ovome. Ali ti si pretvorila to u mizogeniju, kad je jasno da javnost smatra da je zlatna medalja muskog tima, vece dostignuce, jer su imali losiju poziciju godinama. To sto se zenski tim uvredio na kako je on to rekao, samo zato sto su uvredjene, ne znaci da su u pravu. Ali njihovo pravo da izaberu da ne idu. Iskreno receno kad sam razmislila o tvojoj hipotetickoj situaciji, mozda bi I dosla na tvoj rodjendan, cisto da te nerviram. Samo kazem, ne vidim nista mizogeno u tome. I kad se neko zeza na racun "zena vozaca" ne zakljucujem da su automatski to mizogena misljenja. Thin skin nije moj fazon. A videla sam stvarnu mizogeniju u zivotu. Preosetljivi ste na gluposti. Vise ne mozes ni da se nasmejes na salu, a da ne dobijes etiketu. Ne bro, ti si pretvorila kao i do sada sve u raspravu. Jbg jedina se ti ovde ne slazes... 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bez uvrede Anđeliji, ali iz ukupnog pisanja ne bih rekla da ima radar za mizoginiju. Kežualnu, ličnu ili sistemsku.
DameTime Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Quote United States Olympic women's hockey team captain Hillary Knight didn't find Trump's "joke" about including the gold-winning U.S. women's hockey team to the White House funny. At all. Less laughing off misogyny and more calling misogyny like it is: Bullshit. Distasteful. Unacceptable. Not a f*cking joke. Knight, a five-time Olympic medalist, said the controversy surrounding Trump's invite "is overshadowing a lot of the success, the success of just women at the Olympics carrying for Team USA and having amazing gold-medal feats." 👏👏👏
Recommended Posts