Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U nekom idealnom svetu bismo za par godina u nekom zatvoru mogli da organizujemo takmicenje u pljuvacini i gaslightovanju izmedju Trampove i Vuciceve administracije. Sasvim solidna zamena za zadrugu i elitu.
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ministar zdravstva je koji se hvali kako je smrkao bijelo sa WC solje i da se zbog toga ne boji virusa i bakterija je ipak nenadjebiv. 1 1 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 2/12/2026 at 3:02 PM, Ludi za Poli said: Kao sto sam ponovio vise puta, to sto si ti sebe uvjerila u more lazi koje ovdje non stop ponavljas nikako ne znaci da je ta tvoja paralelna stvarnost tacna. To vazi sa otprilike 90% stvari koje non stop ponavljas i koje su nista drugo nego klasicne propagandisticke lazi. Citaj sa razumevanjem, nema to veze sa mojim misljenjem, ili da sam sebe uverila u bilo sta. To je ocigledno misljenje americkih glasaca. Da su mislili kao ti, ne bi glasali za Trampa, ponovo. Dems konstatno pricaju o tome, I ne vide da publika nije bas zainteresovana. Tako I ti, ignorises misljenje US javnosti. Za vecinu glasaca to je bila jos jedna riots, ruzna, ali ne preterano bitna. Videli su gore, recimo BLM koji je napravio daleko vecu finansijsku stetu, I gde su u "mostly peaceful" riots poginulo oko 20 ljudi. Razumem da je tebi Jan6 bitniji, ali tvoje misljenje je nebitno u politickom dijalogu u US. Postujem tvoje misljenje, ali to nema veze sa onim sto sam rekla.
nonick Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ajoj, videcemo sta je vazno na narednim izborima, midterms pa i za predsednika. Ovoliko lazi, manuipulacija, kriminala i bezvlasca jos nije bilo nikada u USA. Samo treba mirno da se belezi i dokumentuje. Nepotizam i marifetluk sa kripto valutama i bezpredmetnih maltretiranja sa susdkim procesima neduznnih ljudi (Kelly i ostali) preko DOJ Blondija i Pit Pijanca. Ovo nema ni u filmovima. Nove Trampovske pobede su na horizonu, bice velicine kao FIFA Nobel peace prize, kao i najnovije od pre dva dana, ne zajebavam se, wait for it, "Undisputed Champion of Beautiful Clean Coal"* - Coal executives gathered at the White House this week to present President Donald Trump with a trophy. Idemo! zaboravio sam: 1. Epstin 2. Obama i Bajden nisu u fajlovima dok Donnie prevazilazi i million kilometara, jbg. * kako nisu mogli gold ili golden da ubace nekako u naziv Edited 1 hour ago by nonick
Recommended Posts