Angelia Posted yesterday at 02:24 AM Posted yesterday at 02:24 AM Ovo ce biti interesantno za gledati. Zrtve su zahtevale ovo, i ja sam ih podzala, jeste presedan, koji moze lose da se zavrsi. Da pojasnim zasto moze lose da se zavrsi, cak I ako se nadju dokazi protiv nekih ljudi, nece moci krivicno da ih gone. Osim ako extremno ne prikriju imena. Ako to urade, niko nece verovati da su dobili informacije. Nisam jos sigurna sta znaci za grand jury depositions, koje su sudije blokirali. Za one koji ne znaju legalni sistem, ako javno objavis informacije iz istrage, pre sudjenja, racuna se da si "zatrovao jury pool", da porota ne moze da bude objektivna, jer vec postoji "javno misljenje". Nesto ne mislim da ce ovo biti dobro za Dems. Drze monopol na MSM, ali koliko mozes da ignorises, da je Epstain funkcionisao sa Dems na vlasti?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 02:43 AM Posted yesterday at 02:43 AM 10 hours ago, nonick said: Uf, danas konferencija za stampu zena pre glasanja 😞 Nikad nisam verovao da cu ovo pisati: MTG. A tek zene, tada devojke, zrtve seksualnog predatora Epstina i mocnika -svaka im cast na hrabrosti! edit:vredi pogledati, preporucujem. Kad je doslo do toga da je MTG postala 'zdrav razum' stranke onda valjda znamo koliko je sati. Medjutim, ona je na turneji osvete. Htela je da se kandiduje za senatora, Tramp je rekao 'ne' i od tada se ona 'osvestila' To je bukvalno onaj FAFO sto se stalno pominje... on nju nikada nije video kao neku 'elitu' dostojnu njegove paznje, koristio ju je koliko je mogao, kada je napravio ambijent koji je napravio vise mu nije bila potrebna. Zena je izgradila karijeru na osnovu qanon price, sad joj se obija u o glavu. Doduse, nisam vise ni sigurna posle ovih izbora koliko je bitno sta ovaj podrzava a sta ne. Videli su koliko je sati i sada pokusavaju sa sacuvaju svoje guzice za sledece izbore. Republikanske drzave ubrzano rade na prekrajanju mapa, od demokratskih jedino Cali. Tako da ce i ti izbori biti totalna sitarija. U teksasu demokrate ili oni koji ne bi glasali za republikance jedva izlaze osim ako nisu u Hjustonu, jer za badava gube vreme i pre ovog prekrajanja. Republikanci su izgubili podrsku u teksasu za neki dvocifreni procenat, ali to nece nista promeniti, budvalno su zapecatili vladavinu tamo. I ceo ovaj 'file' sigurno nece doneti nista znacajno, osim sto ce oni sa dva grama mozga videti koliko su bili u zabludi kada su mislili da pravo radi i da je pravda ista za svakog. Samo ce ogoliti koliko je drustvo bahato i koliko je duhom i moralom siromasno i korumpirano.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 02:49 AM Posted yesterday at 02:49 AM E da, interesantan momenat, glasali su za transparentnost fajlova (redirigovano, koliko su uspeli da pokriju imena do sada) jer boze moj da ne naskode nevinim ljudima, a zrtve, pa ko ih... I trampara koji se borio za ne objavljivanje do pre dva dana, odjednom izlazi i kaze potpisace bill ako ga izlgasaju, ali je u medjuvremenu trazio od Bondike da otvori istragu (isto ono sto se desavalo za vreme Bajdena i zasto nisu objavili fajlove), tako da...
nonick Posted yesterday at 11:22 AM Posted yesterday at 11:22 AM (edited) 8 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: E da, interesantan momenat, glasali su za transparentnost fajlova (redirigovano, koliko su uspeli da pokriju imena do sada) jer boze moj da ne naskode nevinim ljudima, a zrtve, pa ko ih... I trampara koji se borio za ne objavljivanje do pre dva dana, odjednom izlazi i kaze potpisace bill ako ga izlgasaju, ali je u medjuvremenu trazio od Bondike da otvori istragu (isto ono sto se desavalo za vreme Bajdena i zasto nisu objavili fajlove), tako da... Pesimizam ti je na 100 🙂, razumem te. Pa sada ce morati da objave fajlove. Previse se daje kredita Trampu, on pre tri dana pojma nije imao kako ce ovo glasanje da prodje a narocito ono sto se dogodilo posle odma u Senatu, da su izglasali 0 protiv, istog dana.. Znaci on je opet pobedio sa 0:1000 kao I sa tarifnim pobedama. Oko njega su dupelizci I daju mu infomacije koje on zeli da cuje, I tako u krug. Ako bi Repsi imali mozga, vec bi trebali da pocinju da traze novog kandidata za 2028, midterm je vec izgubljen. Nekog ko ima najmanje veze sa ovom administracijom. Mozda sam ja previse optimistican, i DT I njegova struja opstati duze, ali onda ce to biti vec otvorena diktatura, ko zna. Edited yesterday at 11:24 AM by nonick
nonick Posted yesterday at 02:07 PM Posted yesterday at 02:07 PM Only in America: murderer Saudi prince gets the Bubba treatment.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 02:10 PM Posted yesterday at 02:10 PM 2 hours ago, nonick said: Pesimizam ti je na 100 🙂, razumem te. Pa sada ce morati da objave fajlove. Previse se daje kredita Trampu, on pre tri dana pojma nije imao kako ce ovo glasanje da prodje a narocito ono sto se dogodilo posle odma u Senatu, da su izglasali 0 protiv, istog dana.. Znaci on je opet pobedio sa 0:1000 kao I sa tarifnim pobedama. Oko njega su dupelizci I daju mu infomacije koje on zeli da cuje, I tako u krug. Ako bi Repsi imali mozga, vec bi trebali da pocinju da traze novog kandidata za 2028, midterm je vec izgubljen. Nekog ko ima najmanje veze sa ovom administracijom. Mozda sam ja previse optimistican, i DT I njegova struja opstati duze, ali onda ce to biti vec otvorena diktatura, ko zna. Ne na 100, nego na 1000 Apsolutno sam ubedjena da niko zivi nece odgovarati. Eventualno ce naci jedno ili nekoliko zrtvenih jagnjeta da zadovolje interes populacije, a ostali ce se provuci kao i do sada. I sve to ce trajati godinama dok se ne izlize. Ja se i dalje bojim da trampara nece preteci do kraja mandata i da ce instalirati ovog dj-eja i gurati ga dalje, sto je jedno 10 puta gora opcija od samog trampa. Jest da nema onaj bitni 'it' da pokrece masu kao sto tramp ima, ali koga vise briga, iznakazice za to vreme drzavu toliko da nece biti ni povratka ni spasa. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 02:15 PM Posted yesterday at 02:15 PM 7 minutes ago, nonick said: Only in America: murderer Saudi prince gets the Bubba treatment. Ko nosi kofer pun para... dobija pun tretman
Klotzen Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Aproval rejting mu je pao za 2% za nepun mesec. Još jedan rekord je oborio jer je sad na 38% po ipsos-u. Čak i među republikancima većina smatra da katastrofalno radi po pitanju epstain fajlova tako da mu je konačno jasno da je bolje da preživi jedan jači hit zbog ove afere nego da ovi nastave i cele sledeće godine da ga mrcvare i da rasturaju i njegov i rejting republikanaca pred midterm izbore.
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Solidn bait i pecanje mutiranih krezubasa u odgovorima na tweet 5
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne na 100, nego na 1000 Apsolutno sam ubedjena da niko zivi nece odgovarati. Eventualno ce naci jedno ili nekoliko zrtvenih jagnjeta da zadovolje interes populacije, a ostali ce se provuci kao i do sada. I sve to ce trajati godinama dok se ne izlize. Naravno da nece, to je jasno godinama, zato je I cela galama oko objavljivanja fajlova, samo show. To je bilo jasno kad se Epstain ubio. Da je bilo volje i dokaza, neko bi vec bio uhapsen. Ostaje pitanje, na koji nikad necemo dobiti odgovor, odakle mu pare i zasto su ga neki mocni "prijatelji" placali. 23 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ja se i dalje bojim da trampara nece preteci do kraja mandata i da ce instalirati ovog dj-eja i gurati ga dalje, sto je jedno 10 puta gora opcija od samog trampa. Jest da nema onaj bitni 'it' da pokrece masu kao sto tramp ima, ali koga vise briga, iznakazice za to vreme drzavu toliko da nece biti ni povratka ni spasa. Zasto je JDV tolika opasnost? Republikanci ce verovatno birati izmedju njega I Rubia, ali tu ce dosta uticaja imati Tramp. Ako pogledam unazad, Tramp je veoma pametno izabrao VPja, i zastitio sebe od impichmenta ili atentata. Koga ce Dems da stave? Za sada ne vidim realno ko bi mogao da dobije nezavisne glasove.
Recommended Posts