Rex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedan zanimljiv trenutak: Project Veritas je, ko ne zna, američka krajnje desna, da tako kažemo, grupa za širenje dezinformacija i propagandu. Čuveni su njihovi tajni snimci, ali i metode kao što su zlonamerno montirani snimci tajnih akcija, skriveno snimanje i slično, a glavna meta su im liberalne, a poslednjih godina posebno progresivne organizacije i pojedinci. Ali! Čak ni oni ne mogu da progutaju veze Trampa sa Epstinom, pa su sada izbacili tajni snimak u kome zamenik šefa (neka visoka funkcija, ne znam tačno kako se prevodi) kaže da ministarstvo pravde planira da iz Epstin fajlova izbaci svako pominjanje Trampa i konzervativaca a ostavi demokrate, kao i da je Maksvelova prebačena u minimum security prison kao nagradu što je ćutala. Eto, čak ni američki krajnji desničari neće da progutaju predsednika silovatelja maloletnica, i ne zanima ih što "nema ništa novo" i što se o tome pričalo pre pet-šest godina... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, Rex said: Jedan zanimljiv trenutak: Project Veritas je, ko ne zna, američka krajnje desna, da tako kažemo, grupa za širenje dezinformacija i propagandu. Čuveni su njihovi tajni snimci, ali i metode kao što su zlonamerno montirani snimci tajnih akcija, skriveno snimanje i slično, a glavna meta su im liberalne, a poslednjih godina posebno progresivne organizacije i pojedinci. Ali! Čak ni oni ne mogu da progutaju veze Trampa sa Epstinom, pa su sada izbacili tajni snimak u kome zamenik šefa (neka visoka funkcija, ne znam tačno kako se prevodi) kaže da ministarstvo pravde planira da iz Epstin fajlova izbaci svako pominjanje Trampa i konzervativaca a ostavi demokrate, kao i da je Maksvelova prebačena u minimum security prison kao nagradu što je ćutala. Eto, čak ni američki krajnji desničari neće da progutaju predsednika silovatelja maloletnica, i ne zanima ih što "nema ništa novo" i što se o tome pričalo pre pet-šest godina... Stavila sam snimak na prosloj strani
Rex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Stavila sam snimak na prosloj strani Oprosti, prevideo sam. Neverovatno kako padaju na maltene svakom koraku, sad se i njihovi okreću protiv njih, ali sekta je sekta.
ters Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To okretanje nije dovoljno da bi ugrozilo Pedolfa... A jos manje one koji cekaju da uskoce na njegovo mjesto...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Rex said: Oprosti, prevideo sam. Neverovatno kako padaju na maltene svakom koraku, sad se i njihovi okreću protiv njih, ali sekta je sekta. Ma nema veze, samo sam napomenula da ima i video... Mogu da padnu na cemu god hoces, stoje milioni koji spinuju do besvesti. Pa vidis i ovde to isto. Bukvalno je covek danas stavio post ai videa kao peta glava oceva amerike (250 godina kasnije) i dobija nevidjene ovacije idiota koji ne mogu da saberu 2 i 2. I totalno ih je ubedio da je on najbolji predsednik ikada, iako po svim istorijskim cinjenicama stoji upecacen na poslednjem mestu. I mi to gledamo i slusamo svaki dan, na svaku vest, na svaki post... izbrisali su granicu istine i lazi. To vise nema veze ni sa verovanjem, nego jednostavno sa filtriranjem informacija koje se salju u etar. Do sada je unistio, zdravstveni sistem i stavio u opasnost milione ljudi, sto ukidajuci im zdravstveni pristup, sto ubedjujuci ih da su vakcine razlog njihove smrti (zato sto debili zbog vakcina nisu umrli od bolesti i sto su neke bolesti iskorenjene zbog vakcina, ali valjda cekaju da im se neko izvrne iz blize okoline da pocnu da misle ili ce i to pripisati bogu, mozda demokratama... ko zna). Unistio je skolski sistem, gde je po njima i matematika ideolska. Unistio je osnose sa saveznicima da bi se prilepio diktatorima koji mu se smeju u facu. Unistio je i tek ce kupovnu moc amerikanaca i ceo sistem slobodnog trzista. Medije su unakazili. Sudstvo, slobode, ljudska prava, turizam... 250 godina baceno niz kanal u rekordnom vremenu. I na kraju se sve svede da covek zna jedino za naftu. Amerika ulaze sve vise i vise u odbranu (jedino su valjda primetili dobro da nema veze sa odbranom, jer ih niko ne napada, pa su nazvali department of defence u department of war, sto je ma koliko nama bilo grozno ustvari tacnan naziv) i sve pare se slivaju u vojnu industriju i kompanjone koji dobija subvencije i taksene olaksice. Ne znam do kada misle da ce ih raja moci izdrzavati. I sve je to lepo upakovano u post modern robovlasnicki sistem. Oterace one koji rade bez ikakvih prava van Amerike, nelojalne ce otpustiti i oni nece imati sanse da nadju novi posao osim da preuzmu od ovih oteranih. Osiromaseni nece moci da se lece, zene ce radjati dok ne crknu, muskarci ce biti primorani da idu na njivu ili vojsku... deca koja su siromasna ili bolesna ce umirati (najjaci na njivu, vojsku ili porodilista od 12/14 godine), a nelegalni beskucnici ce morati od vlasnika amerike da iznajmljuju mesto pod krovom. Sada jos potpisuje neki debilizam od izvrsne naredbe posle vecere sa tech brothers, kao nista ideoloski. Pa ai nije i ne moze da bude ideoloski, izvlaci podatke iz postojecih resursa. S time sto ce ustvari postati ideolski jer ce ugusiti svaki glas koji se njima ne svidja (recimo, oduzimanjem drzavljanstva Rosie O'Donnell jer mu se ne svidja sta ona prica (zagrada u zagradi, mozda sada mozemo bolje da razumemo nasu forumsku drugaricu koja ce sa osmehom na licu i opekotinu na ruci prestaviti kao dragulj)). Za nekoliko godina, najkasnije deceniju ovo ce biti nazalost jedna tuzna strana istorije i jos jedne imperije koja je propala zarad nekolicine ljudi i njihove gramzivosti. Nista sto vec nije vidjeno. Tako da celokupni plan se gubi u ovim dnevnim vestima, dnevne vesti su sitni detalji, a ti sitni detalji povezuju sliku u celinu, samo su piece of puzzle. Oni su tri koraka ispred nas ma koliko god mislili da smo im doakali ili im stali na rep. 1 2
Dragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nezasit. 🤑 Trump fundraiser asks for $15 donations so he can ‘try and get to Heaven’ 4
ters Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Covjek vjeruje na neki sebi svojstven nacin, odakle nama pravo da smatramo da je licemjer...
Recommended Posts