Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, A sad said: Opozicijom naravno. Mislis? Ne izrazavam sumnju, samo pitam, meni su oni nekako Milov prilepak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 16 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Maja iz Cemi: Zadovoljstvo mi je da vas pozdravim... Forumasi: I nama je zadovoljstvo da te gledamo, devojche... Sliku i/ili video ovde na Forum, na reč ič ne verujem... 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, Stiletto said: Sliku i/ili video ovde na Forum, na reč ič ne verujem... 😉 Numem da kacim slike... 😞 Baci neki tutorijal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 O Maji i ostalim pratećim stvarima može šjutra kad se budu znali rezultati i slegne priča, da ne gušimo topic sad, ionako ima dosta konfuznih postova trenutno. Hvala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 6 minutes ago, Valensija said: Nece Sdp sa opozicijom. 5 minutes ago, AgroLaki said: Ja msm da ce oni ako prodju lagano sa Milom. 4 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Mislis? Ne izrazavam sumnju, samo pitam, meni su oni nekako Milov prilepak. Zasto mislite da nece sa opozicijom? Oni imaju ozbiljan sukob sa Milom, dok su sa Brajovicem na krv i noz. Dobro su saradjivali sa opozicijom na lokalu proteklih par godina. Uostalom, da su hteli sa Milom oni su to mogli i ranije, plus im Milo ne bi razbijao stranku... Naravno, oni nece hteti sa opozicijom ako se bude gurala radikalna DF agenda, medjutim ako se bude islo na rusenje i demontiranje rezima i izbori nakon toga oni su vrlo blizu opozicije.Treba voditi racuna da oni najvise mogu da profitiraju od Milovog pada i da visestruko ojacaju, dobar deo DPS biraca, posebno oni nacionalno orijentisani bi vrlo lako posle pada sa vlasti mogli da predju kod njih. Meni je skroz realno da oni mogu sa obe strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Na 80.8% Dps 39 Sdp 2 Opozicija 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 SDP je prije izbora rekao da mogu u koaliciju sa Milom. Sa DF nece sigurno, pogotovo posto se razlikuju po pitanju crkvenog pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Pade li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Jel ce na kraju hrvatska nacionalna manjna imati poslanika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 https://www.izbori.cemi.org.me/#/ Na 82%, sdp 29, df 28, bečić 10, ura 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, suptil said: Jel ce na kraju hrvatska nacionalna manjna imati poslanika? Jos je rano za to, u uzorku nisu rezultati iz Tivta i Kotora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, A sad said: Meni je skroz realno da oni mogu sa obe strane. Ja ako opozicija napravi koaliciju svakako ne ocekujem guranje radikalne agende - iz NATO ne mogu, u zajednicu sa Srbijom ne mogu, da "otpriznaju" Kosovo - kako kad ce ga uskoro i Srbija priznati...Jedino oko crkve ocekujem smirivanje situacije, i neko priblizavanje u smislu relaksiranja odnosa sa Srbijom i zajednickih projekata. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, Green23 said: https://www.izbori.cemi.org.me/#/ Na 82%, sdp 29, df 28, bečić 10, ura 4 Dps:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, Shunsuke Nakamura said: Dps:) da, jedno pišem drugo mislim U HN, Beranama, Pljevlji DF urnisao dps Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 A Hrvati ili Albanci ne mogu nikako drugacije nego sa Milom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, RatzenStadt said: A Hrvati ili Albanci ne mogu nikako drugacije nego sa Milom? Nikako drugacije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 9 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Ja ako opozicija napravi koaliciju svakako ne ocekujem guranje radikalne agende - iz NATO ne mogu, u zajednicu sa Srbijom ne mogu, da "otpriznaju" Kosovo - kako kad ce ga uskoro i Srbija priznati...Jedino oko crkve ocekujem smirivanje situacije, i neko priblizavanje u smislu relaksiranja odnosa sa Srbijom i zajednickih projekata. U prevodu nasli su Milu odgovarajucu zamenu... ako bude tako - ogromna opomena Vucicu... U Vasingtonu ima da se ispotpisuje na svemu i svacemu.. Dace Albancima i Suboticu ako zatraze 😄 Edited August 30, 2020 by Doc Holiday 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Izgleda da niko od CRO stranaka neće preći cenzus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Doc Holiday said: U prevodu nasli su Milu odgovarajucu zamenu... ako bude tako - ogromna opomena Vucicu... U Vasingtonu ima da se ispotpisuje na svemu i svacemu.. Dace Albancima i Suboticu ako zatraze 😄 Ma i Vranje Madjarima 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Doc Holiday said: U prevodu nasli su Milu odgovarajucu zamenu... ako bude tako - ogromna opomena Vucicu... U Vasingtonu ima da se ispotpisuje na svemu i svacemu.. Dace im i Suboticu ako zatraze 😄 Samo sto je opozicija u Srbiji cirkus eto sad se medjusobno kolju. Mogu samo da mastaju procente koje osvaja opozicija u CG i to procente iz 2016 ne ovo sad kad je najaci opozicioni blok malte ne egal sa DPS blokom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Po opoziciji hrvati su jedni na 0.17% a drugi ispod 0.1% što znači da neće imati ni jednog predstavnika. Uzorak 180k listića ali nema info da li su tu opštine gde žive Hrvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Treba odati priznanje DPS na onom glupiranju u Budvi dva meseca pred izbore.... Po prvim rezultatima iz Budve DF i Demokrate obrisale patos sa njima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Tuzna konferencija DF-a na celu sa Markom Milacicem, kaze pobjeda Svetog Vasilija. Jbt Milacic, bas zalosno. Daj cutite makar i dajte nekog normalnog da prica. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Napetije nego u fabrici tregera. Foto-finis kao Hilary vs Trump svojevremeno. Ja ne bi bio ja kad ne bi imao osecaj da ce se Milo pretvoriti u Serhija Ramosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts