Janne240 Posted September 4 Posted September 4 On 8/30/2025 at 5:21 PM, mr clutch said: Bein je pouzdan medij, i obicno ne daju svakakvu vest. E sad ovog bajidzu nisam ispratio. Fjortoft nije navijac Liverpula, pouzdano, narocito kad je potvrdjena ova vest. Srecno Isaku i nama s njim!
kojan Posted September 4 Posted September 4 1 hour ago, Darth Steva said: Zavisi sta smatras za originalom… Nike je imao stadion i match verziju. Stadion je bila official Nika replika prilagodjena za fanove na tribinama a match verzija je bukvalno dres sto igraci nose i to je kostalo oko 200e. Ne znam da li i adidas radi nesto slicno. Cini mi se da Adidas ima foru player verzija i authentic verzija (bar je bilo tako za treci dres arsenala ove sezone). Player verzija je izdrzljivija i za svakodnevnu upotrebu ali sa manje detalja, dok authentic verzija je detaljnija ali i osetljivija koliko sam skapirao (moguće da gresim). Ali da, isto imaju dve verzije, oko 100 i 140 funti su cene koliko se secam
fillam Posted Sunday at 10:14 PM Posted Sunday at 10:14 PM Gol protiv Arsenala je najraniji gol za pobedu ove sezone 😄 1
deez nuts. Posted Monday at 07:42 AM Posted Monday at 07:42 AM On 9/4/2025 at 4:43 PM, Darth Steva said: Zavisi sta smatras za originalom… Nike je imao stadion i match verziju. Stadion je bila official Nika replika prilagodjena za fanove na tribinama a match verzija je bukvalno dres sto igraci nose i to je kostalo oko 200e. Ne znam da li i adidas radi nesto slicno. Ima, 125 funti je. 1
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moze li mi neko mozda pametniji od mene objasniti sta se to tacno desi sa ekipom pa onako padne nakon 2-0? Zbog cega onoliko prepustamo posjed i dozvoljavamo drugim ekipama da se vrate pa i dadnu gol/ove? Ovo me trenutno najvise zabrinjava jer iako imamo maksimalan skor bojim se da ovakvim pristupom necemo daleko dogurati...
Recommended Posts