ras kass Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Konate je odbio novi ugovor i odugovlaci sa pregovorima, tako da ga mozemo ocekivati u Madridu naredne sezone. Verovatno je dobio instrukcije od TAA sta da radi.
mr clutch Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ibo se oseca nepostovan zbog ponude koje je dobio kao da je stipendista koji nije dobio topli obrok, a ne udarac lopte koji igra za milione i sa ovim manjim ugovorom. Inace se vec duze vremena provlaci TAA scenario u vezi sa Konateom.
mr clutch Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Neka nauci da igra sa loptom u polju, pa mozda dobije 120k.
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, ras kass said: Konate je odbio novi ugovor i odugovlaci sa pregovorima, tako da ga mozemo ocekivati u Madridu naredne sezone. Verovatno je dobio instrukcije od TAA sta da radi. Gde ce Konate u Real, lik je treca liga stopera otprilike
deez nuts. Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, McLeod said: Gde ce Konate u Real, lik je treca liga stopera otprilike Posavetuj Florentina. 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne veruj svemu sto procitas u rubrici potencijalni transferi. Sam sam godinama pisao te stvari i znam kako se do toga dolazi. Sto se tice potvrdjenih transfera, 40 miliona funti placeno za Kerkeza, ostala zvanicna promocija.
Recommended Posts