ras kass Posted Tuesday at 08:18 AM Posted Tuesday at 08:18 AM Konate je odbio novi ugovor i odugovlaci sa pregovorima, tako da ga mozemo ocekivati u Madridu naredne sezone. Verovatno je dobio instrukcije od TAA sta da radi.
mr clutch Posted Tuesday at 08:56 AM Posted Tuesday at 08:56 AM Ibo se oseca nepostovan zbog ponude koje je dobio kao da je stipendista koji nije dobio topli obrok, a ne udarac lopte koji igra za milione i sa ovim manjim ugovorom. Inace se vec duze vremena provlaci TAA scenario u vezi sa Konateom.
deez nuts. Posted Tuesday at 10:34 AM Posted Tuesday at 10:34 AM Pa dobro, igra za 75k naspram Virgilovih 400.
mr clutch Posted Tuesday at 11:14 AM Posted Tuesday at 11:14 AM Neka nauci da igra sa loptom u polju, pa mozda dobije 120k.
McLeod Posted Tuesday at 11:42 AM Posted Tuesday at 11:42 AM 3 hours ago, ras kass said: Konate je odbio novi ugovor i odugovlaci sa pregovorima, tako da ga mozemo ocekivati u Madridu naredne sezone. Verovatno je dobio instrukcije od TAA sta da radi. Gde ce Konate u Real, lik je treca liga stopera otprilike
deez nuts. Posted Tuesday at 11:55 AM Posted Tuesday at 11:55 AM 12 minutes ago, McLeod said: Gde ce Konate u Real, lik je treca liga stopera otprilike Posavetuj Florentina. 1
McLeod Posted Tuesday at 12:25 PM Posted Tuesday at 12:25 PM Ne veruj svemu sto procitas u rubrici potencijalni transferi. Sam sam godinama pisao te stvari i znam kako se do toga dolazi. Sto se tice potvrdjenih transfera, 40 miliona funti placeno za Kerkeza, ostala zvanicna promocija.
mr clutch Posted Tuesday at 11:27 PM Posted Tuesday at 11:27 PM Nepouzdani izvori, ali malo lozenja nije na odmet.
deez nuts. Posted yesterday at 07:15 AM Posted yesterday at 07:15 AM Izasli su neki finansijski izvestaji po kome mozemo komotno da grunemo jos 200 milki, cak iako ne prodamo nikog vise. Masivni smo. 1
Lineker Posted yesterday at 09:03 AM Posted yesterday at 09:03 AM Posao godine će vam biti ako uvaljate Nuneza Napoliju.
mr clutch Posted yesterday at 10:03 AM Posted yesterday at 10:03 AM 58 minutes ago, Lineker said: Posao godine će vam biti ako uvaljate Nuneza Napoliju. Izgleda da je to done deal. Samo se nadam da ce uspeti izbunariti jako obestecenje.
Sokmeniki Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ako se uspijemo dogovoriti sa Isakom, sta mislite koju cijenu smo spremni da platimo. Po meni sve iznad 120milione € je previse, bojim se malo njegovih povreda injury prone je i to mu je jedina mana.
mr clutch Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovaj nalog je trol 🙂 Po meni sve do 150 milki sa bonusima. Isak je proverena premijerligaska roba, jedina mana je sto je povredljive prirode. Obe ruke uvis, i pored toga sto je injury prone, vredi riskirati za igraca njegovog profila
Sokmeniki Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, mr clutch said: Ovaj nalog je trol 🙂 Po meni sve do 150 milki sa bonusima. Isak je proverena premijerligaska roba, jedina mana je sto je povredljive prirode. Obe ruke uvis, i pored toga sto je injury prone, vredi riskirati za igraca njegovog profila Mislis? Gledam prethodne postove dosta toga su i tacnog napisali i pogodili.
mr clutch Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 minutes ago, Sokmeniki said: Mislis? Gledam prethodne postove dosta toga su i tacnog napisali i pogodili. Cenim. Cak ga je i X par puta ocenio kao parody account. Evo sad sam pitao i groka sta misli o nalogi i odgovara mi sa nije dokazano pouzdan. 1
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Isak ima jos tri godine ugovor. Njukasl nema nikakav pritisak da ga proda. Plus bi to bilo potpuno imbecilno, imajuci u vidu da igraju LS. Ta prica je isforsirana do maksimuma i od nje moze biti nesto samo ako njegov agent i sam Isak krenu da guraju transfer po svaku cenu, ne postujuci klub, a u tom slucaju bih se zapitao na mestu Liverpula sta ce ti takav igrac, plus injury prone. Plus Njukasl moze da trazi tipa 150 miliona, pa izvolte. Edited 14 hours ago by McLeod
deez nuts. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, McLeod said: Isak ima jos tri godine ugovor. Njukasl nema nikakav pritisak da ga proda. Plus bi to bilo potpuno imbecilno, imajuci u vidu da igraju LS. Ta prica je isforsirana do maksimuma i od nje moze biti nesto samo ako njegov agent i sam Isak krenu da guraju transfer po svaku cenu, ne postujuci klub, a u tom slucaju bih se zapitao na mestu Liverpula sta ce ti takav igrac, plus injury prone. Plus Njukasl moze da trazi tipa 150 miliona, pa izvolte.
Recommended Posts