Janne240 Posted May 25 Posted May 25 Fantasticna proslava! Na mnogaja ljeta, go forward! YNWA CHAMPIONS 2025! 1
fillam Posted May 26 Posted May 26 Neki kreten prošao kolima kroz navijače danas na paradi, nadam se da nema stradalih.
Lineker Posted Friday at 01:54 PM Posted Friday at 01:54 PM Kad su očajni za to klupsko prvenstvo, i treba ih drati... 2
mr clutch Posted Friday at 02:56 PM Posted Friday at 02:56 PM Haha dobili 10 milki za ivraca koji odlazi kao FA.
ras kass Posted Sunday at 05:19 PM Posted Sunday at 05:19 PM Romano potvrdio dolazak Kerkeza. Keleher ide u Brentford. 1
Darth Steva Posted Monday at 07:12 AM Author Posted Monday at 07:12 AM Place mi se kad vidim kako se PSZ prosetao do titule posle dvomeca sa Liverpulom Ne znam da li Wirtz vredi ove pare i hoce li Edvards i ekipa odustati ako Leverkuzen nastavi da zateze ali ono sto bi ja zeleo u ovom roku je da napravimo neki trade Nunez-Alvarez
mr clutch Posted Monday at 12:15 PM Posted Monday at 12:15 PM Jeste upitno da li Wirtz vredi tolike pare, ali izgleda da je menadzment kluba procenio da da i i spreman je da ide do kraja. Ocekujem da ce treca ponuda ili biti koliko Bayer trazi ili ce biti ukljucen igrac uz odstetu. Mislim da ne postoji navijac Redsa koji ne bi zeleo trejd Alvarez - Nunez. 1
Ludi za Poli Posted Monday at 01:09 PM Posted Monday at 01:09 PM Lever po mom misljenju ima potpuno pravo i osnovu da za igracinu kakav je Wirtz na ovakvom trzistu trazi 150m. On je generacijski igrac, tek su mu 22 godina i vec je medju par najboljih kreatora na svijetu. Sto se Juliana tice, msm da nema sanse da ga puste odmah ovo ljeto nakon sto su prosle godine dali 80-90 miliona za njega. Ako bude gdje isao u skorije vrijeme, nekako imam osjecaj da bi ga Barca dovela kao zamjenu za Lewu obzirom da ovo ljeto nece dovoditi spica kako stvari stoje.
mr clutch Posted Monday at 02:50 PM Posted Monday at 02:50 PM (edited) Odluka Leverkuzen je potpuno legit i ne osporava se. Edited Monday at 02:54 PM by mr clutch
Recommended Posts