Jump to content

1989

Član foruma
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1989's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

168

Reputation

  1. Хахахахахахахахахахаха Значи за све ове године држави никад није одговарало премлаћивање (а пре тога и напредни ниво праћења жртве) неког хрвата, било ког хрвата? Чак ни пар шамара, ето, само зато што су хрвати? Па одлична нам је онда држава. Прејаких прича овде има, само треба заголицати машту.
  2. Разликују се по томе што никад нису јурили хрватске играче или новинаре по Београду. Између осталог.
  3. Сакрију се по кућама на дан утакмице, улице не постоје за њих. И наши су видим у хали нападнути.
  4. Толике године се игра ова смрдљива лига, никад нису ни "Дилеје" ни други "шовинисти" напали ни новинаре ни играче ни чланове управа противничких тимова. Са друге стране наши морају да скачу у Јадран да би спасили живу главу. И опет су "Дилеје" и неподржавање "усташке и антисрпске лиге" већи проблем од физичког насиља над људима. Прејако
  5. Опет губиш време које немаш на нас?
  6. 1989

    PDF FUDBAL

    Рекао сам ти ја и јуче кад такође ниси хтео да губиш време са фашинацистима да ме увреде не дотичу и да не мораш да понављаш сваки пут једно исто, схватио сам да си изнад ситуације.
  7. Све најбоље и теби и велики поздрав још једном.
  8. 1989

    PDF FUDBAL

    Још једном МОЛИМ, нећу никог појединачно да пријављујем али МОЛИМ вас да скренете пажњу појединим форумашима кад је остављање реакција у питању. Мислим да сам и поред различитих ставова био максимално коректан према свима и трудио се да одговорим сваком ко је имао нешто да каже тако да нема потребе да ми се једни исти људи смеју на постовима у којим нема ничег смешног.
  9. Ма каква геј парада. "Издао си Србију" а не "не дамо ти титулу" или "распада нам се клуб" како певају неки други већ 10 година.
  10. Север кад је великог вођу прозивао певало се "издао си Србију". А не "не дамо ти титулу" како певају "веће патриоте". Север је уз пар мањих групица једини који се оглашавао поводом поделе Косова, трпео ненормалну репресију због тога. Наравно да нико није кукао и правио од себе жртву у то време иако је можда и требао да би јавност била упућенија. То је вероватно и једна од грешака трибине, што многе ствари држе у четири зида. Даље, и политика и Косово је офтопик и на овој и на кошаркашкој теми. Упорно покушавам да пишем о спорту и упорно ме наводите на неку другу, трећу страну. Још ово, ако којим случајем имаш проблем ми верујеш јер сам "шипкаш", "дилеја" и разни други шаренолики називи које користите, прошетај кроз моје уписе, прелистај и уписе људи којима сам одговарао. Нећеш наћи да сам једну лаж написао за разлику од мојих саговорника. Свесно или несвесно многе неистине су изречене са њихове стране, неке су се Богу хвала разоткриле за много кратко време на најрелевантнијем могућем месту-Маракани. Поздрав.
  11. Још једном, од мене само чињенице и истине.
  12. Па шта се јављаш онда? 😀 Стављај реакције као до сада и миран си, шта имаш ти са нама фашистима да губиш време кад смо ми изгубљени случајеви. Од мене до сад само чињенице и истине, ко хоће да их види нека види, ко неће жао ми је. Увреде и етикетирања ме не дотичу ни најмање, то ти је ваљда јасно.
  13. 😱 https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3776367-prica-o-silasku-delija-do-baharove-svlacionice-stigla-do-izraelaca 😱😱😱😱
  14. То је легитиман став али ако се већ десило нема потребе правити неку драму и измишљати приче како су играчи уплашени преплашени хтели да пријављују а Терза их смирује речима "ћутите овде је насиље прихватљиво, не само то него и добродошло". Све је протекло у најнормалнијем реду и као што сам и написао не треба да вас изненади ако позитивно буде утицало на екипу. Прексутра је утакмица, биће све јасније.
  15. Па муда су, немам шта да објашњавам. Много мања муда су у кошарци позивали председника клуба на састанке па се није правила фама. Него морам ово да поменем. Како судбина лепо намести да се разоткрије истина за мање од 24 сата. Убеђује нас човек јуче да ће 20 дрогираних Делија да пребију сваког ко искаже свој став на утакмици. Сигуран човек у то, гледао својим очима. Јуче крене исток и запад са звиждуцима, повицима кад оно зле Делије не да нису никог пребиле него су им се још и придружиле. Истина и правда увек изађу на видело, чудо једно. А то је само један детаљ. Небитна ситуација неко би помислио. Маракана је јуче показала своје право лице, сад може слободно да пише ко шта хоће.
×
×
  • Create New...