Jump to content

Plavi Dres

Član foruma
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Plavi Dres

  1. Greške koje smo načinili u prvom poluvremenu se na ovom nivou skupo plaćaju. Pogtovo onakava gubitak lopte pre faula za gol ne sme da se događa. Benfika je ekipa sa dobrom tranzicijom. Mi i inače imamo velikih problema kad dođemo do poslednje trećine terena. Protiv Benfike koja je dobro organizovana to je došlo dodatno do izražaja. Otuda nije čudo i što smo pored velike inicijative imali malo pravih prilika i postigli samo jedan gol.
  2. Sjajno spremljeni meč od strane MIlojevića. Igrači svi do jednog fokusirani i sa ogromnom željom. Hvang svakako najbolji igrač ovog tima. Spajić i Điga večeras perfektni!
  3. Neverovatan je uspeh odigrati ovakva dva meča u kratkom roku protiv najjačih rivala! Nemcima su u drugom poluvremenu dopustili neverovatnu tuču, ali i to smo izdržali! Svi za jednog, jedan za svi!!!
  4. Fantastičan fokus naših tokom čitave utakmice. Odigrali su zrelo i iskusno. Nijednog momenta bez nervoze. Mandić kad je video kakao ga čuvaju nije forsirao. Odbrana nam je danas bila fenomenalna.
  5. Ni Kari im ne bi pomogao da Embid nije odigrao ovako dobro. Njegove dve trojke me više bole nego sve Karijeve. Nema po meni mesta nekoj kritici Pešića. Mislim Avramovića je izveo jer nije nešto pokazao u prvim minutima 4/4. Možemo sad da pričamo da je mogao ranije da ga vrati ili da proba sa Gudurićem u nekom trenutku. No sve su to sitnice i šta bi bilo kad bi bilo. Odbranu jednostavno nismo imali od Jokićevog četvrtog faula. Ne možeš 6-7 minuta da igraš bez odbrane, a da "porađaš" koš u svakom napadu i da dobiješ utakmicu kad su ti već prišli.
  6. Presudio je Jokićev 4. faul. Još je to bio napad u kome smo primili 6 poena. Nakon toga nije mogao da igra odbranu. Embid nas je zato "ubio". Bilo je na kraju još grešaka, ali je stvarno teško držati fokus svih četrdeset minuta. Kako god, po meni najbolja partija naše košarkaške reprezentacije još od Indijanopolisa.
  7. Mislim da se prilikom kritikovanja naše reprezentacije malo precenjuje njen kvalitet. Kolikog god da je ovo najbolji tim koji smo mogli da okupimo, treba imati u vidu njegove limite. Najpre, što je već konstatovano, Jović se jedva kako-tako spremio za turnir. Davidovac očigledno ni toliko. Naravno, Pokuševski tu ne bi ništa promenio. Avramović nema baš neku dobru seznonu iza sebe, a slično se može reći i za Gudurića. Dobrić tek nije imao neku ulogu u Virtusu, tako da ovo što isporučuje za repreznetaciju je izand svih mojih očekivanja. Vasa se isto tražio tokom sezone- srećom zaigrao za Hornetse, pa nije došao na Olimpijske igre bez utakmica. Od Marinkovića sam negde očekivao nešto više, pre svega u šutu, ali daleko od toga da bi to znatno podiglo našu ekipu. Kad se to sve uzme u obzir ne igramo mi loše, iako svakako nije sjajno i naravno da ne bi smeli Australiji da dopustimo da se onako odlepi. Sa ovakvim nekonstantnim šutom i slabije ekipe mogu protiv nas da rizikuju udvajanjem Jokića, jer njegove pasove u tim slučajevima slabo realizujemo.
  8. Bole oči od ovakve košarke. Povremeno kao da gledaš rukomet ili ragbi.
  9. Mislim da je sada dobar trnutak za moj prvi post na forumu. Čestitke čitavom našem timu, za povratak od -24. Šteta što nismo prelomili meč u regularnom delu, ali svakako je tome doprinela ogromna potrošnja dok se stizala prednost protivnika. Vasa Micić najzad u svom modu MVP-a Evrolige. Jokićeva mirnoća u završnici je nešto što zadivljuje. Slažem se sa ovde već iznetim konstatacijama da sudije dopuštaju previše tuče. Van svakog razuma.
×
×
  • Create New...