Jump to content

Cavani

Član foruma
  • Posts

    4,101
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Cavani

  1. 4/5 nam jeste deficitarna pozicija, jedino ako vidis Cabocla iskljucivo kao peticu koja ne moze na 4.
  2. Pa objavljeno je tek pre par sati da postaje slobodan igrac, na nama deficitarnoj poziciji. Nisu insajderi bas toliko brzi.
  3. Nesto ozbiljno nije stimalo u medjuljudskim odnosima u Partizanu, sto dokazuje i totalni remont.
  4. Jel neko sa akreditovanog spiska gore objavio gde ce Kaboklo?
  5. Oboje imaju po 29 godina, dovoljno da se donese sud. Lesor je jak kao bik, sa najvecim motorom i energijom u celoj Evropi i uz to je nevidjena paljevina. Sve ono sto Bruno flegma nije.
  6. Lesor i Kaboklo su druga strana energetskog spektra.
  7. Ima fizikalije, to nije sporno, ali mu je kosarkaski IQ jako tanak. U EL je redovno padao na svaku fintu i redovno ulazio u foul trouble, gubio se u timskoj odbrani. Koncepcijski nam odgovara jer moze i na petici gde potencijalno imamo rupu, strech opcija na cetvorci, plus je tu Jago. Sigurno je dosta jeftinija opcija od Sengelije koji se pominjao. Interesantna opcija, verujem da se razmislja o njemu u klubu.
  8. Na jednu takvu odbranu ide 10 nerezonskih faulova i ispadanja iz voza. Daleko je on od nekog defanzivca, pogotovo sa onakvim fizikalijama.
  9. Ne znam sto se uopste gleda na komsije kada titula u Aba ligi ocigledno vise ne garantuje EL, a na kls i kup se ionako gleda sa podsmehom. Bukvalno nas njihova pojavanja doticu kao Bajernova, klasicno gledanje preko plota. Inace, jedini Ljungberg kojeg ja priznajem je Freddie iz The Invincibles-a.
  10. Opet EL veteran i to na dvogodisnji ugovor, ko bi rekao. Daj onda barem Djurisica i zatvaraj 2/3.
  11. Daum i slicni igraci su nam sve vreme ispred nosa, ali tek kada ga neko drugi otkrije i pruzi mu sansu da u 28 godina postane EL igrac mi zagrizemo i placamo mnogo vise nego sto smo mogli pre samo 6 meseci. Prosecan igrac koji je najbolje odigrao prvih par utakmica dok ga nisu protivnici iskautirali, posle je odigrao i losije od Davidovca.
  12. Diskutije se da li je primerena za nas budzet i stanje na trzistu, emocije i taj sentiment na stranu. Ako se ocekuje od Kalinica da bude top 3 igrac koji ce nas uvesti u TOP8, onda ce se mnogi razoracati.
  13. Kaliniceva realna vrednost je oko 1 milion, u plejofu je bio non faktor, u novembru puni 33 godine. Barsa ga je pustila, tesko da bi negde dobio preko miliona i sigurno nigde ne bi dobio trogodisnji ugovor sa tim ciframa. Kalina kao 6-7 igrac u rotaciji sa redukovanom ulogom, minutazom i platom oko milionce je strava, a kao top 3 igrac je promasaj i u prajmu a kamoli u ovoj fazi karijere. Svaki Cigan bi digao obe ruke za njega, ali treba biti i realan. Nama veci budzet ocigledno znaci samo oronulu domacu osnovu na steroidima, osiguravanje domacih titula i tavorenje u donjem domu EL.
  14. Lazicu se jedino moze zameriti tata kupi mi klub epizoda kada je izmedju ostalog Lakija pozivao na obracun, kao i davanje podrske za Zvalavog, na sportskom delu odradjuje posao. Drzi svlacionicu sto vidim neki potcenjuju, a povremeno ima i igrackih bljeskova kao nedavno u finalu Aba kada je direktno nadigrao protivnika desetak puta vise placenog. Zalosno je sto mi nismo iz mladjih kategorija uspeli da izbacimo cak ni jos jednog specijalstu kao sto je Lazic, pa original Lazic mora da igra ovoliko dugo, ali to nije njegova krivica.
  15. the wait is over images Lebe mekani
  16. Da je pameti pa da se postavi uslov da oba kluba iz Beograda ulaze u EL ili nijedan, kao i gostoprimstvo Makabiju. EL je potreban Beograd kao centar podjednako kao Beogradu EL, stim sto je nama to samo trosak.
  17. EL je smesna organizacija. Po nekim najavama ucesnici ce se znati tek u julu, a vecina EL timova vec sada dogovara pojacanja, produzuje igrace, pravi planove. To je unfair adventage klubovima koji imaju garantovano mesto jer je bazen kvalitetnih igraca ionako jako mali. Uz to ce posle traziti rezultate, pune dvorane i dobre igre kao uslov ostalim klubovima da bi je igrali. Malo ih kvari planove sto stanovnike Londona, Berlina, Pariza, Dubaija uglavnom zabole za kosarku, Moskvu su sami izbacili, pa moraju hteli ne hteli da se okrenu ovim prostorima.
  18. Smesno je da rezoliciju o genocidu sponzorisu jedna Nemacka i Turska, u momentu dok se upravo odvija mnogo veci genocid.
  19. Teca mastermajnd taktike: 'Kevin Panter nije bio neraspoložen, već dobro skautovan, teraš ga u desno i ne zna gde će.'
  20. Kako je Lojd u padu ako je igrao F4 prosle sezone, a Colson bio nadomak F4 ove.
  21. Pitanje za forumase, da li bi pristali da Topic bude taj prvi plej ukoliko ne ode u Nba? Znaci da mu se da ful sansa i minutaza i da se niko vise tu ne dovodi.
  22. Mnogo je zeznuto ovo sto Partizan ne zna hoce li igrati EL dogodine iz ugla sastavljanja tima, iako po najavama hoce. Sada je aktuelno pravljenje dogovora sa igracima, kaparisanje itd. U julu ce sve sto valja biti manje-vise probrano, zato ocekujem da Partizan opet osigura trio Ledej-Naneli i Panter, koji ionako ima ugovor. Citam da ce odluka tek u julu, bas neozbiljno cak i od organizacije kao sto je EL koja gleda samo pare, ali je neposteno prema klubovima od kojih kasnije ocekuje neku stabilnost kao uslov igranja. Dajte licence pa ce biti i stabilnosti.
  23. Ko nas povezuje sa najskupljim igracima?
  24. Dao nam ga jer nigde drugde ne bi mogao da primirise euroligi osim kod nas. Sto nam ne da Djurisica
  25. A i bio je mator za ciganiju jos pre 5 godina kada je ulazio u 4. deceniju.
×
×
  • Create New...