Jump to content

Chaos Is Me

Član foruma
  • Posts

    10,504
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    134

Everything posted by Chaos Is Me

  1. Nenormalna trojka Georgea prelomila. Ostajem pri stavu da je utakmica bila prilično ružna i my turn your turn superstarova pa ko pretekne.
  2. Traže Clippersi switch da napadnu Lukinu kartonsku figuru.
  3. Domaćinsko suđenje za Mavse. Ne znam zašto Lue ne zakove Westbricka za kraj klupe. Georgeu ništa ne verujem, baš mi je ono igrač kom se skupe jaja, trpač za prve tri četvrtine. Luka jako loš večeras, na ivici neprijatnog, možda bi bolje bilo da pusti Kajricu da ovde rešava.
  4. Samo Luka da ubaci nešto i prelomiće Mavsi. Westbrook definitivno unosi lepu dozu komedije u ovu utakmicu, ono se ne viđa ni u biznis ligi.
  5. Cirkus kakav faul na Zupcu nisu svirali, kontakt trajao 2 sekunde.
  6. Podigli Mavsi mali nivo odbrane i odmah žvaće guza gaće starim NBA Nedovićima, Georgeu i Hardenu.
  7. Bez obzira na sve, meni obe ekipe igraju ružnu košarku gde se mnogo dribla u mestu i pešači umesto trči. Clippersi su ubacili dosta trojki ali nisu njima strani i meltdownovi tako da ima još da se igra ovde.
  8. Westbrook je debil. Clippersi imaju ritam i onda ovaj kreće nešto da se zaleće kao konj.
  9. Norman Powell je ono što bi se reklo profesionalni strelac.
  10. Preslikan meč broj 1. Dallas je gotovo negledljiv koliko su loši.
  11. Što se tiče ove priče o ulaznicama, sezonci koji ne budu mogli da uđu treba da tuže klub, po mogućstvu kroz neku kolektivnu tužbu. To bi bilo kao da kupiš 20 lubenica a prodavac ti da za te pare 15. Da li ćeš da ih jedeš to je potpuno tvoja stvar i nema veze sa ovim iznad.
  12. To što je neko dobro izdefinisan ne znači da je jači od nekog salastog ko ima "seljačku snagu", obično je suprotno.
  13. Mo Wagner od svih ljudi me zainteresovao opet za dešavanja u Klivlendu, prvo sjajno kucanje preko Allena pa onda velika energija u odbrani. Garland baš nesiguran i uvek će ga jebati taj sitan frejm. Zanimljivo da je neki čiča iz prvog reda stradao kad su se bacili za loptu preko njega, prekid da se ukaže pomoć gospodinu.
  14. Mislim da sam završio sa Cavsima i Magicom, bole oči od ove košarke, posebno od mrtvog Orlanda. Ne briljiraju ni Cavsi ali taman koliko treba da se ne uđe u neku dramu.
  15. Ovaj Orlando je tragedija, sram bilo ove što su završili ispod njih. Franz igra nešto, ostali uglavnom statiraju i nemaju šta da traže dole pored Allena i Mobleya. Kad smo kod Mobleya, baš me neprijatno iznenadio kako nije ostvario nikakav napredak u šutu, nešto zateže kao iz praćke, svaka se tvrdo odbija od obruč. Mitchell je daleko najbolji igrač u obe ekipe.
  16. Suggs se izgleda gadno povredio. Šteta, ultra energičan igrač. Fultz je mnogo loš igrač, nema šta da traži u ozbiljnoj play off rotaciji. Cavsi za sada odrađuju ovo lagano.
  17. Deda i baba su likovi kao sa termina.
  18. Meljemo za sada. Konačno pun fokus i pun gas.
  19. Playoff EL je najbolja košarka izvan NBA, na F4 zbog značaja utakmica na kojima nemaš pravo na grešku se desi i pravi hrkljuš ali u seriji do 3 dobijene najbolji klubovi Evrope pokažu sve što imaju.
  20. Nije prvi put da social media team Monaka baca solidnu foru.
  21. Antman je mega harizmatičan. U ovom trenutku verovatno najzabavniji igrač za gledanje na celom svetu.
  22. Paolo Banchero je za vikend prvi prošetao Air Jordan 39. Friški model Adidas DON 6 ima i Donovan Mitchell, gadne su. U julu izlazi Air Jordan Luka 3, solidno mi izgledaju ove bele
  23. Što je najgore, ja mislim da Čovića niko nije ni zvao sa SK, sam se pozvao da "objasni neke stvari".
  24. Evo neke moje prognoze, verovatno ću omašiti dosta toga: Real - Baskonija 3:0 Real je vidno spustio nogu sa gasa u poslednje vreme ali sada kreće ono pravo i verujem da će biti pravi. Oni su toliko kvalitetni da ne verujem da neko Howardovo šutersko ludilo može da ih dotakne. Veći su i kvalitetniji na svakoj poziciji, još Duškisti verovatno bez Monekea celu seriju a on im je drugi najvažniji igrać i energetska bomba. Voleo bih da Baskonija malo pripreti ali teška priča. Baš teška. PAO - Makabi 3:2 Ove dve ekipe su nekako slično konfigurisane. Mnogo zavisi od Lorenza Browna jer Makabi nema šta ovde da traži bez njegovog dizanja forme, videćemo da li je vrhunska igra protiv Baskonije bila samo fluke. Zanimljiv će biti match up Lessorta i Neba, dvojice verovatno najvećih atleta među EL centrima. Ipak, PAO ima pravi domaći teren i plejmejkera u Slukasu koji em je clutch celu karijeru em sam siguran da će doneti bolje odluke na parketu nego Brown i Baldwin. Mislim da će Ataman morati malo više minuta da da Juanchu u ovoj seriji. Nunn vs Baldwin će biti zanimljivo, mislim da su se nešto prozivali međusobno preko tvitera. Šteta što Makabi neće imati pravi domaći teren jer bi onda ova serija bila spektakl. Možda je čak i realnije 3:1 za PAO, ali navijam za Makabi ovde pa eto malo da ih častim. Monako - Fener 2:3 Prosto više verujem Šarasu u ovoj fazi nego Saši. Fener ima baš širok roster i može da isprobava svašta a glavni zadatak će biti da se lopta izbije iz ruku Jamesa pa nek ih dobiju Okobo, Loyd i Diallo. Mislim da će biti duga serija i dobra košarka gde Fener prosto ima više igrača koji mogu da budu x faktor na po nekom meču. Barsa - Olimpijakos 1:3 Barsa je nešto talentovanija ali Oly je pravljen za ovakve serije i šahovske mečeve. Moraju da ukradu kako znaju i umeju jednu u Blaugrani, a posle Barsu čeka pakao u Pireju jer mi deluje da je Oly samo čekao ovu seriju i tad do izražaja može doći njihova agresija i taktička obučenost, iako ni Barsa ne stoji loše u tom domenu. Prednost Barse je što imaju više igrača koji 1 na 1 mogu da rešavaju, ali od Olimpijakosa očekujem da igraju kao da im životi zavise od ove serije, konačno su svi zdravi (osim Petruševa) i ovo bi mogla da bude prava evroligaška lepotica od serije sa "notin izi" pristupom i blatnjavom rovovskom bitkom, a Oly se u blatu snalazi kao jorkširska svinja.
×
×
  • Create New...