Jump to content

Bogoljub Gagic

Član foruma
  • Posts

    922
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Bogoljub Gagic

  1. ААААААААААААААААААААА Ауууу какав погодак свака част
  2. Каква битанга је Мареј вечерас
  3. А ко да је и битно ако је реч о списку од 26 играча није коначних 12, а ни 15-16 па да видимо да ли је већ неко отпао.
  4. Јесте, Ирвинг је ипак класетина за остатак Денвера са све Марејом. Шеј је такође заслужено испред Дончића без ол стар саиграча, са њим у петорци Холмгрен и Гиди који су 02, Вилијамс 01 и Дорт 99 и довести их на прво место само скинути капу.
  5. Јел су му беше тада смањили казну на 1 утакмицу после жалбе или сам пребацио нешто?
  6. Поређења ради Болдвин је добио казну само од 3500 евра, а Тео 15.000 уз 2 утакмице
  7. Аброви кажу да неће због Карија...
  8. Кари је на ово дао одговор пред ЕП хоћемо да изненадимо противника, а не себе. То што Милутинов има квалитета за више од 10 минута или Петрушев за више од гејбриџ тајма апсолутно није битно, у битним утакмицама Јокић мора да игра 35+ минута на позицији 5 па све и да му је бек ап Таунс. Против Италије смо изгубили јер је 12 минута био на клупи. А прво да видимо хоће ли играти уопште.
  9. Мицић је бар 3 пута рекао да ће играти, ал то не спречава неког да пише како неће и друге да се одма ложе да је то тако
  10. Срећа па са странцима одлично погађамо, јуче убацише чак 20 поена сви заједно свака им част
  11. Да ли се стварно поставља питање везано за Стефана Јовића, да ли сте ви гледали СП? Дечко је геније који друге играче чини бољим, добар дефанзивац и дугогодишњи репрезентативац, једини уз Богдана учествовао у све 4 медаље од 2014. Летос је могао бити први плеј, а најбоље да сад није у стању бити бек ап Васи.
  12. Одличан Рокас не пропушта утакмице!
  13. Ма није тврдо, то је било само 37 минута, задња 3 су рекреативна
  14. Терај преваранта нека Неша Илић води до краја утакмицу
  15. Прва петорка: Џејмс, Болдвин, Хезоња, Монеке и Лесор Друга петорка: Ларкин, Хауард, Хејс Дејвис, Шенгелија и Весели Одличне сезоне свакако и од Кампаца, Ниба, Нана, Митоглуа, али само 2 петорке се бирају неко мора извисити. Тренер сезоне: Душко Ивановић МВП: Мајк Џејмс Дефанзивац: Грент
  16. Да наравно да су мањи проблем. Ето дао је пример Партизана прошле сезоне који је имао 5 екстра носиоца Пантер, Егзум, Нанели, Ледеј и Лесор, промашили су Папапетруа једино, а њих су допуњавали Аврамовић, Смаилагић, Трифуновић... да нису они можда бољи играчи од наших домаћих? Свуда се прво креће од носиоца да смо њих погодили ти наши би имали мање минута и били би бољи резултати, ал добро од тебе смо навикли да су за све криви домаћи играчи.
  17. Што онда ипак значи да је проблем у томе што смо промашили Шабаза, Тобија, добили мање од очекиваног од Гедраитиса, а мањи проблем су Митровић, Давидовац итд
  18. Ау брате шта исписа ти, ја сам писао о Плавшићу кошаркашу, а не новинару.
  19. Боломбоју је нови уговор подебљан тако да сигурно нећемо тражити стартногн центра а њему дати бек ап улогу после овакве његове сезоне. Плавшић ми је прави пример као када неки Рајт потпише за некога па се сви јаве како смо могли да га потпишемо, ето сад ћемо ваљда таквог једног узети па опет не одговара. Ја много волим Луку али он је највећа мистерија у тој линији било да га рачунају као 5 или као 4.
  20. Гудурић није првак ње био, Калина је био репрезентативац и пре Звезде а не Фенера и Жељка.
  21. Јокићевци честитам нам још једно МВП признање. Сада по прстен и ФМВП.
  22. Није да се ми нешто пуно питамо па ћемо их као пустити. Навијати против нас нећу сигурно, тако да је за мене идеалан сценарио победе Звезде и Валенсије у последњем колу.
  23. Каква секвенца судија у 3/4 кад смо кренули да их газимо прво Јабуселе удара секирицу Недовићу а у том тренутку су у бонусу и уместо 2 бацања за нас суђена је лопта за Реал + техничка Недовића. Након тога флоп Мусе за који добија 3 бацања. То су "само" 2 грешке, али на којима се прави разлика.
  24. Па не видим да се ја, Мики или неко трећи оглашава да га брани када су у питању коментари на његову одбрану, на овакве глупости нормално је да реагујемо и то онда увек неко мора да протумачи тако како су критике за Недовића недозвољене.
×
×
  • Create New...