Jump to content

Itachi Uchiha

Član foruma
  • Posts

    504
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Itachi Uchiha

  1. Samo osvrt na ovo, na osnovu analiza prosecan broj bodova koji je osvojio tim koje zavrsio kao 24. je 7.6. Sa 8 bodova si prilicno siguran za prolazak, a i 7 je okej. Za prolazak nam treba minimum 4 boda do Nove godine, posle imamo PSV kuci i prokleti Jang Bojs u poslednjem kolu. Zato je utakmica u cetvrtak mnogo bitna, jer nam je uz Stutgart kuci najveca sansa za neki bod u prvih 6 kola.
  2. Cenim da cemo pre drmnemo nekoga jednu utakmicu u gostima, verovatno Jangere, nego sto cemo na dve da budemo neporazeni. Pisi tamo 3 boda u gostima. 😄 Jang Bojs je trenutno zadnji u ligi, nemaju pobedu u pet utakmica. Benfika i Stutgart za sada deluju neubedljivo, valjalo bi na pocetku da ih docekamo, ili da gostujemo u Svajcarskoj, takva pobeda bi bila ozbiljan vetar u ledja. PSV deluje kao kaznena ekspedicija, ali su imali lagan raspored u ligi, pa cemo videti. Barsu, Inter i Milan odigrati za dusu, mada daleko od toga da ne moze da se izvuce nereseno, ali bas tesko. Cenim i da cemo najdalje povoljnom ishodu biti na gostovanju Monaku. To mu dodje na nekih 10 bodova. Pakuj.
  3. RWD je pisao za Vajtsajda dok je gulio u Libanu da je top igrac ispod radara, ovaj posle 2-3 god potpisao max contract za Heat. 😄
  4. kol'ko ono bi 15/22 u procentima? nek ih trpa kad nemaju hacimuru da bace na njega
  5. zato moja posada u poslednje kolo i PO ulece sa porukom iz tiera 5 moji, znas ti dobro koji
  6. dobra. evo ti kod mene garnitura plejeva, ako dadnes nesto visoko, nosi
  7. Vaistinu retko kada, odigrao preko 100 utakmica u tom Leverkuzenu za 4 sezone, u poslednjoj sezoni 18 utakmica u ligi i sve u LE. A Leverkuzen u tom periodu top 5 ekipa Bundesa. Te godine bio mozda i najbolji igrac Austrije na EP. Od timova iz liga petice, u tom momentu, u bar 50 je mogao da nadje angazman lagano. Za cenu da ne komentarisem, posto je placen 20 i kusur milki kad je prelazio u Leverkuzen.
  8. I ja glasam za Sevilju iz prvog, oni ce da budu treci i da uzmu LE, a mi idemo po usatog.
  9. Jel se raspored za narednu sezonu pravi na osnovu plasmana iz prethodne? Posto bi to donelo derbi u prvom kolu. 😄
  10. Jesu pokusavali, ali su na bokove stavljali Rodice/Srnice/Gobeljice, pa se to zavrsavalo sa 5 dole, a ovi gore nek se snadju.
  11. Celo svetsko je igrao desnog beka. Prve dve sa klupe, posle je bio starter protiv Danske i Argentine. I dve prijateljske u Martu je poceo kao desni bek u formaciji sa 4 pozadi.
  12. nikad zanimljivije prvenstvo
  13. silja je za futsal, da igra trecu stativu
×
×
  • Create New...