Jump to content

Constantin

Član foruma
  • Posts

    12,132
  • Joined

  • Days Won

    31

Constantin last won the day on May 26 2023

Constantin had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,067 profile views

Constantin's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

11.5k

Reputation

  1. Pošto vidim da si tu @Fat Zadd ukratko...utakmica je tekla onako kao što rekoh da će teći. Još za "nesreću" Sindjelić povede i onda kreće igranka....5-6 žutih kartona, Trayal svaku akciju završava, ako ne šutne na gol, vraća se zbog faula....na 1:1 start poslednjeg igrača na napadača Sindjelića, ako je bilo unutra, penal, ako je bilo napolje crveni karton za odbrambenog igrača...ni faul Vranjanac da svira. Onda postiže gol Sindja...golman kiksa, lopta mu prolazi kroz ruke, kroz noge i prelazi liniju, sudija kaže igraj....Trayal je pobedio na kraju 2:1, i oba gola su mu regularna. Ponašanje igrača Traya, kriminalno...psovanje s publikom i sl. Ne znam šta će to Gašićima, več su ušli u PLS i kakava im je ta bolesna ambicija da udju i viši rang sa svim pobedama....a sudija, Ja ne znam kakav karakter treba da budeš, da te svi pljuju, psuju, ti da znaš da su u pravu i samo ih gledaš belo. Strah, ali i ambicija su jači kod sudija od časti...izgleda.
  2. krenula pseta..... ...a DJV još u nemačkoj....dok splasne..
  3. Verovatno je do "nivoa vlasti"....u PLS i SLS "vedre i oblače" beogradjani. Misliš li da bi mogao Gašić da pretupa Terzu ?
  4. Možda ipak odem...inače onaj video gore ti je slika i prilika, kako je kad se zameriš Gašićima. Svaku utakmicu salate Timočanin, crveni kartoni, penali, i ljudi digli ruke, golman stao uz stativu. Zašto možda odem na utakmicu? Sindjelić se takodjer "zamerio" Gašićima, nije hteo da pusti Budućnost (P) i uradiće sve da ga pobede sutra. S druge strane, Durlanci su zajebani likovi i potrudite se maksimalno, uprkos sudijama, da bar odigraju nerešeno.
  5. Nek je srećan Vučić, svima koji slave bojkotuju 😁...
  6. Constantin

    Bliski Istok

    Jesam, kako ne, čini mi se da sam imao i komentar na to....
  7. https://twitter.com/DaZivimSan/status/1783519671485870474
  8. Ovde bi ga podjebavali da je "neutralac".....???
  9. To je ona, moja Nišlijka, koja je izjavila da su "samo hrišćani pravili katodne i radio cevi"....U novembru 2022. na Instagramu je pokrenula inicijativu da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom.
  10. Neću. najverovatnije. Pošto znam da su Gašići rešili da sa svim pobedama udju u PLS. i da su o tome obavestili sve nadležne, od sudijske organizacije do...ne znam koga. treba da prisustvujem "sakaćenju" naše ekipe....a onda kratak fitilj i ban na duže vreme....imače. stadion mi je na 300-400 m od zgrade. More, nikad se ne zna...mi igramo tek od 20,00 h.
  11. Constantin

    Bliski Istok

    Ne znam da li je za ovde: https://n1info.rs/svet/iranski-reper-osudjen-na-smrt-zbog-podrske-protestima-2022/
×
×
  • Create New...